Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
23 квітня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 17 квітня 2024 року о 20:20

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 23 квітня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНА МЕРЕЖА».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ГрінЛайтЕлектро»;

2) ТОВ «ЕЛТ»;

3) ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНА МЕРЕЖА»;

4) ТОВ «ІНВЕСТЕНЕРГО ПЛЮС».

3. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої:

1) ТОВ «СОЛАР ЕНЕРДЖІ ЛТД»;

2) ТОВ «СКІФІЯ-СОЛАР-1»;

3) ТОВ «СКІФІЯ-СОЛАР-2».

4. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ДП «КАЛУСЬКА ТЕЦ НОВА».

5. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ТД «СКФ».

6. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 20 листопада 2018 року № 1468 (зміна найменування).

7. Про розгляд питання щодо реєстрації учасників оптового енергетичного ринку.

8. Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 11 червня 2019 року № 1019 (зміна встановленої потужності).

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку розроблення та подання на затвердження планів розвитку систем розподілу та інвестиційних програм операторів систем розподілу».

10. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2024 – 2028 роки».

11. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП щодо схвалення планів розвитку на 2024 – 2028 роки:

1) КП «ПАВЛОГРАДСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА» ПАВЛОГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

2) КП «МІСЬКВОДОКАНАЛ» СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

3) КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ»;

4) КП «ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ» ЧЕРНІГІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

12. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм (інвестиційних проектів) на 2024 рік:

1) КП «ПАВЛОГРАДСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА» ПАВЛОГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

2) КП «МІСЬКВОДОКАНАЛ» СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

3) КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ»;

4) КП «ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ» ЧЕРНІГІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (щодо внесення змін до Кодексу газотранспортної системи, Кодексу газорозподільних систем та Типового договору транспортування природного газу).

14. Про порушення АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

15. Про порушення ТОВ «ЛЬВІВЕНЕРГОЗБУТ» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

16. Про порушення ТОВ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

17. Про порушення ТОВ «ЕНЕРГІЯ СОНЦЯ» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

18. Про порушення РОВКП ВКГ «РІВНЕОБЛВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

19. Про порушення ТОВ «ГАЗОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ «НАФТОГАЗ ТРЕЙДИНГ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

20. Про порушення ТОВ «ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

21. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 27 березня 2024 року № 602.

22. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 27 березня 2024 року № 603.

23. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 27 березня 2024 року № 93-р («Про усунення порушень ДП «КИЇВГАЗЕНЕРДЖИ»).

24. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 22 березня 2023 року № 62-р («Про усунення порушень ТОВ «САНВІН 13»).

25. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 08 березня 2024 року № 69-р («Про усунення порушень ТОВ «ДНІСТРОВСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ»).

26. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за зверненнями споживача).

27. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» з постачання природного газу (за зверненнями юридичних та фізичних осіб).

28. Про проведення позапланової виїзної перевірки НАК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ» (щодо виконання розпорядження НКРЕКП від 20 лютого 2024 року № 53-р).

29. Про проведення позапланової виїзної перевірки НАК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ» (щодо виконання розпорядження НКРЕКП від 20 лютого 2024 року № 54-р).

30. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ» (щодо виконання розпорядження НКРЕКП від 14 листопада 2023 року № 311-р).

31. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» (щодо виконання розпорядження НКРЕКП від 19 вересня 2023 року № 254-р).

32. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» (щодо виконання розпорядження НКРЕКП від 19 вересня 2023 року № 255-р).

33. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» з постачання електричної енергії споживачу.

34. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» з постачання природного газу.

35. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «СМАРТ ЕНЕРДЖІ ГРУП» з виробництва електричної енергії.

36. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

37. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «БІЛОЦЕРКІВСЬКА ТЕЦ» з виробництва теплової енергії.

38. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «БІЛОЦЕРКІВСЬКА ТЕЦ» з виробництва електричної енергії.

39. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «БІЛОЦЕРКІВВОДА» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

40. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про початок розслідування зловживань на оптовому енергетичному ринку за повідомленням ТОВ «Оператор ГТС України» від 09 квітня 2024 року № ТОВВИХ-24-5376».

41. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про відмову від проведення розслідування зловживань на оптовому енергетичному ринку щодо ТОВ «ВЕЛЛ КО».

42. Про порушення ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії (перенесено з 16.04.2024).

43. Про недотримання ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (перенесено з 16.04.2024).

44. Про порушення ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» законодавства у сфері теплопостачання та Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії (перенесено з 16.04.2024).

45. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «АВІРТУ»;

«Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 29 березня 2024 року № 621» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «АВІРТУ» (СЕС Івано-Франківська обл., (інформація з обмеженим доступом))).

46. Про схвалення проєкту рішення НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» щодо особливостей здійснення неттінгу.

47. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 25 лютого 2022 року № 332 «Про забезпечення стабільного функціонування ринку електричної енергії, у тому числі фінансового стану учасників ринку електричної на період дії в Україні воєнного стану» щодо особливостей врегулювання агрегатором від’ємної сальдованої величини.

48. Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у березні 2024 року.

49. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux