Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
23 грудня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 23 грудня 2014 року о 14:47



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 23 грудня 2014 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були прийняті рішення:

 

1. Відмовити ПАТ «Полтаваобленерго» у внесенні змін до Інвестиційної програми на 2014 рік з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

 

2. Прийняти рішення щодо можливості врахування у тарифах на передачу електричної енергії ПАТ "Київобленерго" коштів на повернення поворотної фінансової допомоги, у зв’язку з приєднанням електроустановок замовника зі створенням резерву абонованої приєднаної потужності.

 

3. Внести зміни до Плану діяльності НКРЕКП з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік.

 

4. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проект регуляторного акта – постанови НКРЕКП «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики» (постанови НКРЕ від 08.11.2012 № 1450 та від 07.11.2013 № 1410).

 

5. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 04 грудня 2014 року № 751 «Про затвердження на листопад 2014 року тарифів на електричну енергію, продану в Оптовий ринок електричної енергії України виробниками, які працюють за ціновими заявками».

 

6. Встановити ПАТ «Укргідроенерго» двоставочний тариф на відпуск електричної енергії та схвалити Інвестиційну програму на 2015 рік.

 

7. Продовжити розгляд питань про:

- встановлення тарифу на відпуск електричної енергії, яка виробляється ГЕС та ГАЕС ДП НАЕК «Енергоатом» на 2015 рік;

- встановлення тарифів на відпуск електричної та виробництво теплової енергії, що виробляється АЕС ДП НАЕК "Енергоатом".

 

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами і розпорядженнями, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕ», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux