Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
22 січня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 22 січня 2015 року о 15:20



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 22 січня 2015 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були прийняті рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом:

ПрАТ «ІНТЕРНАФТОГАЗБУД» (загальний обсяг постачання – 8,7 млн м3);

ПАТ «ШАХТА ІМ. О.Ф.ЗАСЯДЬКА» (загальний обсяг постачання – 40 млн м3).  

 

2. Видати ТОВ «УКРСПЕЦТЕПЛО-ЖИТОМИР» ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії (встановлена потужність – 1,428 Гкал/год).

 

3. Переоформити ПАТ «ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «СЕВАСТОПОЛЬЕНЕРГО» ліцензію на право провадження господарської діяльності з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

 

4. Переоформити ПрАТ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ОЧАКІВСЬКИЙ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії.

 

5. Переоформити ТОВ «ІНТЕРБІС» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом. 

 

6. Визнати недійсною ліцензію ПАТ «ШАХТА ІМ. О.Ф.ЗАСЯДЬКА» на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом.

 

7. Відмовити ДП «ОБ’ЄДНАНА ГІРНИЧО-ХІМІЧНА КОМПАНІЯ» у видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення.

 

8. Залишити без розгляду заяву ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРГОТРАНСЛАЙН» на видачу ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом.

 

9. Встановити тарифи на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ФОП Денисенко Костянтин Іванович;

ТОВ «Бренвель»;

ТОВ «Біотес»;

ТОВ «Укрспецтепло»;

ТОВ «Українська теплогенеруюча компанія «ЕСКО-Волинь»;

КП «Стрийтеплоенерго»;

ТДВ «Сенсус».

 

10. Встановити ТОВ «ГК Енергоперспектива» (Полянська ГЕС) «зелений» тариф.

 

11. Схвалити Інвестиційні програми на 2015 рік:

КП «Балаклійский водоканал»;

КП «ВУВКГ» (м. Шостка);

КП «Житомирводоканал» Житомирської міської ради»;

УВКГ м. Володимира-Волинського.

 

12. Погодити договір про купівлю-продаж електричної енергії між ДП «Енергоринок» та ТОВ «Атлас Енерджі».

 

13. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про затвердження Змін до Плану діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік»;

«Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 06 вересня 2012 року № 1164»;

«Про затвердження Типового договору на розподіл природного газу»;

«Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Національної комісії регулювання електроенергетики України від 22 вересня  2011 року № 1580»;

«Про затвердження Типового договору на постачання природного газу за регульованим тарифом»;

«Про внесення змін до постанови Національної комісії регулювання електроенергетики України від 06 жовтня 1999 року № 1305».

 

14. Внести зміни до Плану діяльності НКРЕКП з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік.

 

15. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проекти регуляторних актів - постанови НКРЕКП:

«Про затвердження Порядку складання та ведення НКРЕКП реєстру суб’єктів природних монополій»;

«Про затвердження Змін до Методики обрахування плати за спільне використання технологічних електричних мереж»;

«Про затвердження Змін до Порядку встановлення, перегляду та припинення дії «зеленого» тарифу для суб’єктів господарської діяльності».

 

16. Внести зміни до постанови НКРЕ від 23.12.2011 № 23 «Про зупинення дії ліцензій на передачу електричної енергії місцевими (локальними) електромережами та на постачання електричної енергії за регульованим тарифом, виданих ВАТ «ЛУГАНСЬКОБЛЕНЕРГО».

 

17. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 30.12.2014 № 1054 «Про затвердження реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання теплопостачальних і теплогенеруючих організацій як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію, на січень 2015 року».

 

18. Продовжити розгляд питань про:

- встановлення тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії для ТЕЦ та когенераційних установок;

- схвалення Інвестиційної програми КП «Тернопільводоканал» на 2015 рік.

 

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами і розпорядженнями, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕ», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux