Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
22 лютого 2024 року відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 22 лютого 2024 року о 12:25

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 22 лютого 2024 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:


1. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 26 грудня 2022 року № 1839 (уточнення території провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

2. Зупинити дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з розподілу природного газу, виданої ПРАТ «КОРОСТИШІВГАЗ».

3. Зупинити дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з розподілу природного газу, виданої АТ «ТИСМЕНИЦЯГАЗ».

4. Зупинити дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з розподілу природного газу, виданої АТ «ЧЕРНІВЦІГАЗ».

5. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП» (щодо встановлення нормативних та виробничо-технологічних втрат/витрат Житомирській, Івано-Франківській та Чернівецькій філіям ТОВ «Газорозподільні мережі України»).

6. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2022 року № 1944» (щодо встановлення тарифу на послуги розподілу природного газу ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» та перегляду структур тарифів на послуги розподілу природного газу ЖИТОМИРСЬКІЙ ФІІЛІЇ та ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

7. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження змін до Планів розвитку газорозподільних систем на 2024 – 2033 роки ЖИТОМИРСЬКОЇ та ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ФІЛІЙ ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» та внесення змін до постанови НКРЕКП від 27 грудня 2023 року № 2529» (щодо затвердження Плану розвитку газорозподільної системи на 2024 – 2033 роки ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

8. Прийняти постанови НКРЕКП про визнання такими, що втратили чинність, постанов НКРЕКП від 22 грудня 2021 року №№ 2754, 2769, 2776.

9. Прийняти постанови НКРЕКП про визнання такими, що втратили чинність, постанов НКРЕКП від 27 грудня 2022 року №№ 1869, 1884 ,1891.

10. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

11. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до Методики визначення та розрахунку тарифів на послуги транспортування природного газу для точок входу і точок виходу на основі багаторічного стимулюючого регулювання та внесення змін до деяких постанов НКРЕКП».

12. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку контролю за дотриманням ліцензіатами, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, законодавства у відповідних сферах та ліцензійних умов».

13. Перенести розгляд питання про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Регламенту Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».


За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux