Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
22 грудня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 16 грудня 2016 року о 14:23



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 22 грудня 2016 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123  (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному веб-сайті Регулятора та каналі Youtube.

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

- ТОВ «КИЇВ БІО ЦЕНТР»;

- ТОВ «УКРГІДРО 2009»;

- ТОВ «СТАНІСЛАВ ІНВЕСТ»;

- ТОВ «РЕНДЖИ САРАТА»;

- ТОВ «ЛІГ АГРО»;

- ТОВ «ЕЛЕКТРОННІ ІННОВАЦІЇ».

 

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) мережами КП Виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО».

 

3. Про переоформлення ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії,  транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) мережами та постачання теплової енергії ПП «ХЕРСОНТЕПЛОГЕНЕРАЦІЯ».

 

4. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності у сфері теплопостачання».

 

5. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 04 жовтня 2012 року № 1258» (постанова НКРЕ від 04 жовтня 2012 року № 1258 «Про затвердження форм звітності НКРЕ у нафтогазовому комплексі та інструкцій щодо їх заповнення»).

 

6. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Правил організації звітності, що подається суб’єктами господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

 

7. Про встановлення індивідуальних технологічних нормативів використання питної води:

- МКП «Бердичівводоканал»;

- ДП «Дирекція Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд»;

- КП «Ірпіньводоканал»;

- КП «Кременчукводоканал» Кременчуцької міської ради.

 

8. Про схвалення проекту постанови «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141» щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення КП «Кременчукводоканал».

 

9. Про схвалення проекту постанови «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 листопада 2015 року № 2868» щодо встановлення тарифів на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) КП Кременчукводоканал».

 

10. Про внесення змін до інвестиційних програм на 2016 рік ліцензіатам у сфері централізованого водопостачання та водовідведення:

- ТОВ «Інфокс»;

- КП «Маріупольське ВУВКГ»;

- КП «Дрогобичводоканал».

 

11. Про встановлення «зеленого» тарифу ТзОВ «ЛІГ АГРО».

 

12. Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «РЕНДЖИ САРАТА».

 

13. Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «Вітряний парк Причорноморський» (2 пусковий комплекс 6-ї черги Дмитрівського поля Очаківської ВЕС).

 

14. Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 29.09.2016 № 1677 «Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію для суб'єктів господарювання та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва». (ТзОВ «ЛІГ АГРО», ТОВ «РЕНДЖИ САРАТА», ТОВ «Вітряний парк Причорноморський» (2 пусковий комплекс 6-ї черги Дмитрівського поля Очаківської ВЕС).

 

15. Про внесення змін до Інвестиційної програми на 2016 рік з розподілу електричної енергії (передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами) та постачання електричної енергії за регульованим тарифом ПАТ «ДТЕК «Дніпрообленерго».

 

16. Про внесення змін до І розділу (інвестиційної програми на 2016 рік) Плану розвитку газорозподільної системи на 2016 – 2025 роки:

- ПАТ «Вінницягаз»;

- ПАТ «Дніпрогаз»;

- ПАТ «Дніпропетровськгаз»;

- ПАТ «Житомиргаз»;

- ПАТ «Запоріжгаз»;

- ПАТ «Криворіжгаз»;

- ПАТ «Львівгаз»;

- ПАТ «Миколаївгаз»;

- ПАТ «Одесагаз»;

- ПАТ «Харківгаз»;

- ПАТ «Харківміськгаз».

 

17. Про затвердження Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання, відкритих в установах уповноваженого банку – АТ «Ощадбанк»  оптовому постачальнику електричної енергії, енергопостачальним компаніям (ліцензіати НКРЕКП з постачання електричної енергії за регульованим тарифом) та їх структурним підрозділам.

 

18. Про затвердження Переліку додаткових поточних рахунків із спеціальним режимом використання, відкритих в установах АТ «Ощадбанк» оптовому постачальнику електричної енергії та енергопостачальним компаніям для проведення розрахунків відповідно до окремих рішень Кабінету Міністрів України.

 

19. Про здійснення ДП «Енергоринок» перерахування коштів ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ», ПАТ «Черкаське хімволокно» та ТОВ фірма «ТехНова» за відпущену у грудні 2016 року електричну енергію шляхом наближення оплати товарної продукції грудня 2016 року.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux