Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
22 березня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 18 березня 2019 року о 14:53



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 22 березня 2019 року о 17-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123  (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному веб-сайті Регулятора  та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному веб-сайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного: 

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «ДДЗ-СЕРВІС»;

ДП НВКГ «ЗОРЯ» – «МАШПРОЕКТ»;

ПП «ФАСТ».

 

2. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії АТ «НІКОПОЛЬСЬКИЙ ЗАВОД ФЕРОCПЛАВІВ».

 

3. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 28.12.2018 № 2070» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «АЛЬФА-ЕНЕРГІЯ» (СЕС «Трофанівка»), ТОВ «СІБЕКС» (Ніверковська ГЕС)).

 

4. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ПАТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «ВІННИЦЯГАЗ».


5. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ПАТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «ВОЛИНЬГАЗ». 

 

6. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ПАТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «КИЇВОБЛГАЗ».

 

7. Про виконання ПРАТ «ХАРКІВСЬКА ТЕЦ-5» вимог постанови НКРЕКП від 04 грудня 2018 року № 1637 «Застереження щодо недопущення надалі ПРАТ «ХАРКІВСЬКА ТЕЦ-5» порушень ліцензійних умов з виробництва електричної енергії».

 

8. Про виконання АТ «ДНІПРОВСЬКА ТЕЦ» вимог постанови НКРЕКП від 04 грудня 2018 року № 1647 «Про здійснення заходів державного регулювання до АТ «ДНІПРОВСЬКА ТЕЦ» за результатами перевірки дотримання Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії».

 

9. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 01 лютого 2019 року № 129 «Про накладення штрафу на ДП «НЕК «УКРЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з передачі електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами, ухилення від виконання рішення НКРЕКП та здійснення заходів державного регулювання».

 

10. Про порушення Умов та Правил з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО».

 

11. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО».

 

12. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 14 червня 2018 року № 397 «Про алгоритм перерахування коштів та визнання такими, що втратили чинність, постанови Національної комісії регулювання електроенергетики України від 03 вересня 2008 року № 1052 та постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 26 липня 2013 року № 1036».

 

13. Про встановлення нормативу перерахування коштів на поточний рахунок із спеціальним режимом використання окремої енергогенеруючої компанії, відкритий в уповноваженому банку на виконання розпорядження КМУ від 20 травня 2015 року № 670-р.

 

14. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 січня 2019 року № 113 «Про алгоритм розподілу коштів».

 

15. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про визначення ставки внеску на регулювання на ІІ квартал 2019 року».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux