Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
21 лютого відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 15 лютого 2017 року о 15:34



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 21 лютого 2017 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП  у формі відкритого слухання  за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному веб-сайті Регулятора та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному веб-сайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

До участі в засіданні Комісії запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

1. Про переоформлення ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними і місцевими (розподільчими) тепловими мережами, постачання теплової енергії, виробництва електричної енергії та з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлювальних джерел енергії  КП «ТЕПЛОЕНЕРГЕТИК».

 

2. Про переоформлення ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ПрАТ «АЛЬТЕН».

 

3. Про затвердження нормативів перерахування коштів з поточних рахунків із спеціальним режимом використання постачальників природного газу, на яких покладені спеціальні обов'язки, відкритих в установах уповноважених банків, що надійшли від категорії споживачів «виробники теплової енергії в рамках виробництва теплової енергії та/або надання послуг з опалення та постачання гарячої води населенню та релігійним організаціям», на березень 2017 року.

 

4. Про затвердження нормативів перерахування коштів з поточних рахунків із спеціальним режимом використання постачальників природного газу, на яких покладені спеціальні обов'язки, відкритих в установах уповноважених банків, що надійшли від категорії споживачів «виробники теплової енергії в рамках виробництва теплової енергії та/або надання послуг з опалення та постачання гарячої води для установ, що фінансуються за рахунок державного і місцевих бюджетів», на березень 2017 року.

 

5. Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «Екоенергосервіс Дніпро».

 

6. Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ДДТ Енерджі».

 

7. Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ГІДРОПАУЕР».

 

8. Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 29.12.2016 № 2380 «Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію для суб'єктів господарювання та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва» (ТОВ «Енергосервіс Дніпро», ТОВ «ДДТ Енерджі», ТОВ «ГІДРОПАУЕР»).

 

9. Про затвердження Змін до реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію  на лютий 2017 року.

 

10. Про затвердження Змін до реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію  на лютий 2017 року.

 

11. Про скасування постанови НКРЕКП від 01.02.2017 № 153.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux