Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
21 квітня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 21 квітня 2021 року о 10:49

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 21 квітня 2021 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «АЛЬТЕРНАТИВЕНЕРГОГАЗ ЗБУТ»;

ТОВ «ЕЛЕКТРО СІНЕРДЖІ».

 

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ВКФ «ЛІГЕНА»;

ТОВ «ІНДІАН СОЛАР ЄРКИ»;

ТОВ «СМАРТ ЕКО ЕНЕРДЖІ»;

ТОВ «ФОГ ЮА 1».

 

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «РОЯЛ ЕНЕРГО ТРЕЙД»;

ТОВ «УКРГАЗПРОДАКШН».

 

4. Уточнити місця провадження господарської діяльності ліцензіатам з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ЛАЙФ ЕНЕРДЖІ»;

ТОВ «ЮРОКЕЙП ЮКРЕЙН І».

 

5. Внести зміни до встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ЛЕОПОЛІСЕНЕРДЖІ».

 

6. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» на 2021 рік».

 

7. Прийняти постанову НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО» на 2021 рік».

 

8. Затвердити Зміни до реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання теплопостачальних і теплогенеруючих організацій як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення, послуги з постачання теплової енергії, послуги з централізованого постачання гарячої води, послуги з постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію, на квітень 2021 року.

 

9. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕДС-СМАРТ ЕНЕРДЖІ»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 31.03.2021 № 525» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕДС-СМАРТ ЕНЕРДЖІ» (СЕС Харківська обл., Дергачівський р-н, с/рада Черкасько-Лозівська (кадастровий номер земельної ділянки 6322083000:04:001:0623)).

 

10. Накласти штраф на АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СУМИОБЛЕНЕРГО» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

 

11. Накласти штраф на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЗАПОРІЖЖЯЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ» за порушення вимог 15 нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 21.04.2021).

 

12. Накласти штраф на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПРИКАРПАТЕНЕРГОТРЕЙД» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 21.04.2021).

 

13. Застерегти ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО «МАЯК» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

 

14. Накласти штраф на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» за порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 21.04.2021).

 

15. Накласти штраф на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВРАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 21.04.2021).

 

16. Накласти штраф на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВРАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 21.04.2021).

 

17. Накласти штраф на ЛЬВІВСЬКЕ МІСЬКЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 21.04.2021).

 

18. Накласти штраф на ЛЬВІВСЬКЕ МІСЬКЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з транспортування теплової енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 21.04.2021).

 

19. Застерегти ЛЬВІВСЬКЕ МІСЬКЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з постачання теплової енергії.

 

20. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ» щодо недопущення надалі порушень вимог законодавства та пункту 2.1 глави 2 Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

21. Накласти штрафи за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 21.04.2021):

АТ «ОДЕСАГАЗ»;

АТ «МИКОЛАЇВГАЗ».

 

22. Зняти з розгляду питання про початок розслідування порушень законодавства щодо функціонування ринку природного газу, ознаки яких містяться в діях операторів газорозподільних систем.

 

23. Розстрочити сплату штрафу, накладеного на ТОВ «УКРПРОМТРЕЙДІНГ» постановою НКРЕКП від 23 грудня 2020 року № 2612 «Про накладення штрафу на ТОВ «УКРПРОМТРЕЙДІНГ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та здійснення заходів державного регулювання».

 

24. Провести позапланову виїзну перевірку ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО».

 

25. Провести позапланову виїзну перевірку ПрАТ «СЄВЄРОДОНЕЦЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ АЗОТ» (виконання ліцензіатом вимог постанови НКРЕКП).

 

26. Збільшити строки проведення планових перевірок:

АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ»;

АТ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО»;

ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО»;

ТОВ «ЖОЕК»;

ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК»;

ТОВ «МИКОЛАЇВСЬКА ЕЛЕКТРОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»;

ТОВ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ».

 

27. Унести зміни до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 червня 2019 року № 1247.

 

28. Затвердити розмір вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у березні 2021 року.

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux