Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
20 жовтня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 12 жовтня 2021 року о 00:00



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 20 жовтня 2021 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123  (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному вебсайті Регулятора та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному вебсайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

Питання порядку денного:

 

 

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «АВТОЛОГІСТИК».

 

2. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «КОРОБІВКА СОЛАР».

 

3. Про розгляд питання щодо анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТЗОВ «ЦУНАМІ».

 

4. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

 

5. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку ліцензування видів господарської діяльності, державне регулювання яких здійснюється Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

 

6. Про прийняття постанов НКРЕКП щодо схвалення планів розвитку систем розподілу на 2022 – 2026 роки:

1) ДПЕМ ПРАТ «АТОМСЕРВІС»;

2) АТ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО»;

3) ТОВ «ЛУГАНСЬКЕ ЕНЕРГЕТИЧНЕ ОБ'ЄДНАННЯ»;

4) АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО».

 

7. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП щодо схвалення планів розвитку систем розподілу на 2022 – 2026 роки:

1) АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

2) ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО».

 

8. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 06 січня 2021 року № 7» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» на 2021 рік.

 

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 03 лютого 2021 року № 139» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» на 2021 рік.

 

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2021 рік».

 

11. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 09 грудня 2020 року № 2350» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» на 2021 рік.

 

12. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 15 грудня 2016 року № 2267» щодо зміни тарифу на виробництво теплової енергії ПАТ «ЗМК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ».

 

13. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Типового договору розподілу природного газу».

 

14. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 08 квітня 2020 року № 767».

 

15. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 08 квітня 2020 року № 768».

 

16. Про підписання Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, додаткових угод до договорів про субкредитування в рамках реалізації проєкту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України».

 

17. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку формування ціни, за якою здійснюється постачання електричної енергії споживачам постачальником «останньої надії»».

 

18. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 09 грудня 2020 року № 2354» (щодо перегляду структури тарифу на послуги з диспетчерського (оперативно-технологічного) управління НЕК «УКРЕНЕРГО» з 01.11.2021).

 

19. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 23 грудня 2020 року № 2713»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 29 вересня 2021 року № 1661» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «КОРШОВЕЦЬКА СЕС» (СЕС Волинська обл., Луцький р-н, Боратинська територіальна громада, с. Коршовець, вул. Квітнева, буд. 3 В), ТОВ «ГОРОДИЩЕ-ПУСТОВАРІВСЬКА АГРАРНА КОМПАНІЯ» (Комплекс з виробництва електричної енергії з біогазу Чернігівська обл., Варвинський р-н, територія Журавської сільської ради (за межами населеного пункту)).

 

20. Про недотримання ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

 

21. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ПП «РОІЛ» постановою НКРЕКП від 16 вересня 2021 року № 1578 «Про накладення штрафу на ПП «РОІЛ» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

 

22. Про порушення ТОВ «Д.ТРЕЙДІНГ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

23. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «КИЇВОБЛГАЗ».

 

24. Про проведення позапланових виїзних перевірок (за зверненнями споживачів):

1) АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ»;

2) АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

3) ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО»;

4) ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО»;

5) ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ».

 

25. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «АЛЬТГЕН» з виробництва електричної енергії.

 

26. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЕНЕРДЖИ ПРО» з виробництва електричної енергії.

 

27. Про збільшення строків проведення планових перевірок ЛМКП «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО» з виробництва електричної енергії та з постачання електричної енергії споживачу.

 

28. Про збільшення строку проведення планової перевірки ЛМКП «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО» з виробництва теплової енергії.

 

29. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки з розподілу електричної енергії АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО».

 

30. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ПОЛІССЯГАЗ».

 

31. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови НКРЕКП від 29 березня 2019 року № 450».

 

32. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 23 грудня 2020 року № 2682 щодо затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» у листопаді 2020 року.

 

33. Про затвердження змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

 

34. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 08 квітня 2020 року № 766 «Про дії учасників ринку електричної енергії у період дії карантину та обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux