Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
20 грудня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 20 грудня 2019 року о 12:21



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 20 грудня 2019 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ОККО-РЕСУРС»;

2) ПРАТ «СИНТЕЗ ОЙЛ».

 

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ДМП ВКГ «ДЗД»;

2) ТОВ «ЕН-Т»;

3) ТОВ «ОККО-РЕСУРС»;

4) ПРАТ «СИНТЕЗ ОЙЛ».

 

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «АВТОБАНСЕРВІС»;

2) ТОВ «АГРОКОМТРЕЙД-АЛЬЯНС»;

3) ПСП «АГРОФІРМА ПРИВІЛЛЯ»;

4) ТОВ «ГЕЛІОС ГРУПП «ХРИПЛИН-5»;

5) ПП «ДЕМЕТРА БІОЕНЕРГІЯ»;

6) ТОВ «ДІВАРІО ЕНЕРГІЯ»;

7) ТОВ «ЕНЕРГОЮНІТ»;

8) ТОВ «ІНТЕР СОЛАР»;

9) ТОВ «КАМ’ЯНСЬКЕ»;

10) ТОВ «КОРПОРАЦІЯ «ЗІКО»;

11) ТОВ «КОТОВСЬКИЙ АБЗ»;

12) ТОВ «САНМАРІ»;

13) ТОВ «САН СІТІ ПЛЮС»;

14) ТОВ «СЕУ»;

15) ТОВ «СК ІМПОРТ»;

16) ТОВ «СОЛАР ЕНЕРЖІ-МИРІВ»;

17) ТОВ «СОНЯШНИК 2018»;

18) ТОВ «СФЕРА ЕНЕРДЖІ»;

19) ТОВ «УМАНЬ ТРЕ»;

20) ФГ «ФЕРМЕРЛЕНД»;

21) ТОВ «ЦИФРОВІ РІШЕННЯ 3000».

 

4. Внести зміни до встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіатам з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «БІЛАШКИ ЕНЕРДЖІ»;

2) ТОВ «ГЕНЕРАЦІЯ ПЛЮС»;

3) ТОВ «ГІДРОКАСКАД»;

4) ТОВ «ЕКО-АЛЬТЕП»;

5) ТОВ «ЕНЕЙ СОЛАР»;

6) ТОВ «КУЗЬМИН ЕНЕРДЖІ»;

7) ПП «ПІКЕТ-БУД-ТРАНС»;

8) ТОВ «СК-МОНОЛИТ»;

9) ТОВ «СОЛАРЕНЕРГО»;

10) ТОВ «СОЛАР ЕНЕРДЖІ ІНВЕСТМЕНТС УКРАЇНА»;

11) ТОВ «СОНЦЕДАР ЕНЕРДЖІ»;

12) ТОВ «СТУДЕНИКІВСЬКА ФЕС».

 

5. Уточнити місця провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «ПЛУТОН СОЛАР»;

2) ТОВ «ПРИМА СОЛАР ЕНЕРДЖІ».

 

6. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 02 липня 2019 року № 1316 (уточнення назви об’єкта електроенергетики на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ІНТЕРЕНЕРДЖІ»).

 

7. Анулювати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданих:

1) ПРАТ «МК «АЗОВСТАЛЬ»;

2) ТОВ «БІОТЕС»

3) ТОВ «ТКЕ МАЯК ЛТД».

 

8. Схвалити ТОВ «ДТЕК ВИСОКОВОЛЬТНІ МЕРЕЖІ» зміни до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії на 2019 рік.

 

9. Накласти штрафи на АТ «ОГС «ВОЛИНЬГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

 

10. Накласти штрафи на АТ «ОГС «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

 

11. Накласти штрафи на АТ «ОГС «ЗАКАРПАТГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

 

12. Накласти штрафи на АТ «ОГС «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

 

13. Накласти штрафи на АТ «ОГС «ХАРКІВМІСЬКГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

 

14. Накласти штрафи на АТ «ОГС «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

 

15. Накласти штрафи на АТ «ОГС «ЧЕРНІВЦІГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

 

16. Накласти штрафи на АТ «ОГС «КИЇВОБЛГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 20.12.2019).

 

17. Накласти штрафи на ТОВ «ЛЬВІВГАЗ ЗБУТ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 20.12.2019).

 

18. Застерегти ТОВ «ХЕРСОНРЕГІОНГАЗ» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

19. Застерегти АТ «УКРТРАНСНАФТА» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування нафти, нафтопродуктів магістральним трубопроводом та зобов’язати забезпечити у строк до 27 грудня 2019 року подання виправленої форми № 4 за І-IV квартали 2017 року до НКРЕКП.

 

20. Вимоги постанови НКРЕКП від 28.05.2019 № 838 «Про накладення штрафу на ПРАТ «ТЕОФІПОЛЬСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД» за несплату внесків на регулювання та здійснення заходів державного регулювання» вважати такими, що виконані та вимоги постанови НКРЕКП від 28.05.2019 № 839 «Про накладення штрафу на ПРАТ «ТЕОФІПОЛЬСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД» за порушення ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання» вважати такими, що виконані.

 

21. Вимоги постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 14 травня 2019 року № 743 «Про накладення штрафу на АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання» вважати такими, що виконані.

 

22. Вимоги постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 17 травня 2019 року № 797 «Про накладення штрафу на ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ» за порушення ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання» вважати такими, що виконані.

 

23. Вимоги постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 07 травня 2019 року № 687 «Про накладення штрафу на АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання» вважати такими, що виконані.

 

24. Вимоги постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 06 вересня 2019 року № 1849 «Про накладення штрафу на ПРАТ «ДТЕК «КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання» вважати такими, що виконані

 

25. Вимоги постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 06 вересня 2019 року № 1852 «Про накладення штрафу на ПРАТ «КИЇВОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання» вважати такими, що виконані.

 

26. Вимоги постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 15 серпня 2019 року № 1701 «Про накладення штрафу на АТ «ОДЕСАОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання» вважати такими, що виконані.

 

27. Провести позапланові виїзні перевірки: АТ «ВІННИЦЯГАЗ», АТ «ВОЛИНЬГАЗ», АТ «ДНІПРОГАЗ», АТ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ», АТ «ЖИТОМИРГАЗ», АТ «ЗАКАРПАТГАЗ», АТ «ЗАПОРІЖГАЗ», АТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ», АТ «КИЇВОБЛГАЗ», АТ «ЛЬВІВГАЗ», АТ «МИКОЛАЇВГАЗ», АТ «РІВНЕГАЗ», АТ «СУМИГАЗ», АТ «ТИСМЕНИЦЯГАЗ», АТ «ХАРКІВГАЗ», АТ «ХАРКІВМІСЬКГАЗ», АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ», АТ «ТЕРНОПІЛЬМІСЬКГАЗ», АТ «УМАНЬГАЗ», АТ «ЧЕРКАСИГАЗ», АТ «ЧЕРНІВЦІГАЗ», АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ».

 

28. Провести позапланову виїзну перевірку АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО».

 

29. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми КП «УМАНЬВОДОКАНАЛ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на 2019 рік».

 

30. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкти постанов НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм на 2020 рік:

1) ПАТ «АК «КИЇВВОДОКАНАЛ»;

2) РОВ КПВКГ «РІВНЕОБЛВОДОКАНАЛ»;

3) КП СМР «СЛОВМІСЬКВОДОКАНАЛ»;

4) КП «ВУВКГ МІСТА УЖГОРОДА»;

5) КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ»;

6) КП «ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 

31. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкти постанов НКРЕКП щодо схвалення планів розвитку систем розподілу на 2020 – 2024 роки:

1) АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО»;

2) ПАТ «СУМИОБЛЕНЕРГО»;

3) АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО».

 

32. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2020 рік».

 

33. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕКО СОЛАР СТЕЙШН»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «САН ВІЛЕДЖ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «САНВІН 17»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «АЛЬТЕРНАТИВНІ СИСТЕМИ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕКОПРОМЕНЕРГІЯ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕКОТЕХНІК ШИРОКЕ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «КОТОВСЬКИЙ АСФАЛЬТОБЕТОННИЙ ЗАВОД»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «САНАЛЬ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «САН-ОР»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАР ЕКО ЕНЕРДЖІ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАР ЕНЕРГОІНВЕСТ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАР ЕНЕРДЖИ УКРАЇНА»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СТАНЦІЯ ВОДЯНЕ 1»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ПП «ТЕХСЕРВІС»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ТОРІ СОЛАР»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «УМАНЬ ІНДІАН СОЛАР»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «МАК ЕНЕРДЖІ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОНЯЧНІ ФЕРМЕРИ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ФІЗИЧНІЙ ОСОБІ-ПІДПРИЄМЦЮ СТЕЛЬМАЩУК ВІРІ ДМИТРІВНІ;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ДЕМЕТРА БІОЕНЕРГІЯ»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «РЕД ИНВЕСТ» (СЕС Одеська обл., Татарбунарський р-н, Білоліська сільська рада за межами населеного пункту (кадастровий номер земельної ділянки 5125080400:01:001:1012);

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ГРІНПРОДЖЕКТСИСТЕМС» (СЕС «Пиляї»);

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «САН ПАУЕР ПЕРВОМАЙСЬК» (СЕС «Первомайськ»);

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 24.09.2019 № 1991» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «ЕКО СОЛАР СТЕЙШН» (СЕС Вінницька обл., Томашпільський р-н, Вапнярська селищна рада, кадастрові номери земельних ділянок: 0523955400:04:000:0130, 0523955400:04:000:0132), ТОВ «РЕД ИНВЕСТ» (СЕС Одеська обл., Татарбунарський р-н, Білоліська сільська рада за межами населеного пункту (кадастровий номер земельної ділянки 5125080400:01:001:1012), ТОВ «САН ВІЛЕДЖ» (СЕС «Павлівка-2»), ТОВ «САНВІН 17» (СЕС «Павлівка-1»), ТОВ «АЛЬТЕРНАТИВНІ СИСТЕМИ» (1 черга СЕС Черкаська обл., Черкаський р-н, на території Білозірської сільської ради), ТОВ «ГЕНЕРАЦІЯ ПЛЮС» (2 черга СЕС Вінницька обл., Ямпільський р-н, с/рада Дзигівська), ТОВ «ГРІНПРОДЖЕКТСИСТЕМС» (СЕС «Пиляї»), ТОВ «ЕКОПРОМЕНЕРГІЯ» (СЕС Дніпропетровська обл., м. Вільногірськ, вул. Промислова, буд. 31/2), ТОВ «ЕКОТЕХНІК ШИРОКЕ» (СЕС  Дніпропетровська обл., Широківський р-н, с/рада Шестірнянська (кадастровий номер земельної ділянки 1225887700:04:002:0279)), ТОВ «ЕКО-ФОТУРЕ «СТАРА УШИЦЯ» (СЕС «СЕС 2»), ТОВ «ЕНЕЙ СОЛАР» (СЕС Івано-Франківська обл. Тисменицький р-н, с. Черніїв, вул. Довбуша, № 45-в), ТОВ «КОТОВСЬКИЙ АСФАЛЬТОБЕТОННИЙ ЗАВОД» (СЕС «Подільська»), ТОВ «РЕНДЖИ ЗАПОРІЖЖЯ» (2 черга СЕС «Степногірськ»), ТОВ «САНАЛЬ» (СЕС Миколаївська обл., Березнегуватський р-н, с/рада Новоукраїнська (кадастровий номер земельної ділянки 4821184600:02:000:0062), ТОВ «САН-ОР» (СЕС Миколаївська обл., Березнегуватський р-н, с/рада Новоукраїнська (кадастровий номер земельної ділянки 4821184600:02:000:0263), ТОВ «САН ПАУЕР ПЕРВОМАЙСЬК» (СЕС «Первомайськ»), ТОВ «СОЛАР ЕКО ЕНЕРДЖІ» (СЕС Вінницька обл., Тиврівський р-н, с. Красне, вул. Д. Нечая, буд. 9-а), ТОВ «СОЛАР ЕНЕРГОІНВЕСТ» (1 – 3 черги СЕС Херсонська обл., Олешківський р-н, м. Олешки, вул. Гвардійська, 103), ТОВ «СОЛАР ЕКО ПАРК» (СЕС «СЕС-3» Дніпропетровська обл., Дніпровський р-н, с/рада Новоолександрівська та с/рада Волоська), ТОВ «СОЛАР ЕНЕРДЖИ УКРАЇНА» (СЕС «Милування» Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Милування, урочище «Ласки» контур № 365) ТОВ «СОЛАРЕНЕРГО» (3 черга СЕС Херсонська обл., Скадовський р-н, Лазурненська селищна рада (кадастровий номер земельної ділянки 6524755500:02:001:0073), ТОВ «СТАНЦІЯ ВОДЯНЕ 1» (СЕС Дніпропетровська область, Синельниківський район, Раївська сільська рада (кадастровий номер земельної ділянки 1224884900:01:003:0357)), ПП «ТЕХСЕРВІС» (СЕС Запорізька обл., Запорізький р-н, Розумівська сільська рада, містечко «Зоряне» № 73 (за межами населених пунктів) (кадастровий номер земельної ділянки 2322188400:03:003:1262)), ТОВ «МАК ЕНЕРДЖІ» (СЕС Закарпатська обл., Виноградівський р-н, смт Вилок, вул. Радгоспна, 1), ТОВ «ТОРІ СОЛАР» (СЕС Львівська обл., м. Самбір, вул. Середня, буд. 295-а/23, 295-а/24, 295-а/25, 295-а/26, 295-а/27, 295-а/28, 295-а/29), ТОВ «УМАНЬ ІНДІАН СОЛАР» (СЕС Черкаська обл., м. Умань, вул. Дерев’янка, 2-ж та СЕС Черкаська обл., м. Умань, вул. Дерев’янка, 6), ТОВ «СОНЯЧНІ ФЕРМЕРИ» (СЕС «Сонячні фермери»), ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ СТЕЛЬМАЩУК ВІРА ДМИТРІВНА (мініелектростанція силова АД-50 на біомасі Івано-Франківська обл., Надвірнянський р-н, смт Делятин, вул. Погрібнич, буд. 138а), ТОВ «ДЕМЕТРА БІОЕНЕРГІЯ» (комплекс переробки відходів рослинництва та тваринництва в біогаз з виробництвом електричної енергії Рівненська обл., Млинівський р-н, с. Бокійма, вул. Онуфрієнка,1), ТОВ «ГІДРОЕНЕРГОРЕСУРС» (ГЕС Київська обл., Тетіївський р-н, с. Кашперівка, вул. Київська, 100).

 

34. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про погодження Програми відповідності ПрАТ «Закарпаттяобленерго»;

«Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 лютого 2019 року № 282»;

«Про затвердження Змін до Методики визначення та розрахунку тарифів на послуги транспортування природного газу для точок входу і точок виходу на основі багаторічного стимулюючого регулювання»;

«Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 06 грудня 2019 року № 2608»;

«Про звільнення керівника апарату Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

 

35. Перенести розгляд питань про:

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 24.09.2019 № 1991» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу для ТОВ «ТОКМАК СОЛАР ЕНЕРДЖІ» (СЕС Запорізька обл., м. Токмак, вул. Гоголя, 201 М);

порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «БАХМУТ-ВОДА».

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux