Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
2 вересня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 27 серпня 2020 року о 16:19



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 02 вересня 2020 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123  (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному вебсайті Регулятора  та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному вебсайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ЕІГТ»;

2) ТОВ «ЕНЕРГОПРОМСЕРВІС НВФ»;

3) ТОВ «ЕНЕРДЖИГАЗТРЕЙД»;

4) ТОВ «ЕПК «ПОДІЛЛЯ».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «ОРБІТА-ЕНЕРДЖІ»;

2) ТОВ «СОЛАР-ТРАК»;

3) ТОВ «ЮРОКЕЙП ЮКРЕЙН І».

 

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕК ВЕЛІСТРЕЙД»;

2) ТОВ «ЕНЕРГОЗБУТ-ТРАНС»;

3) ТОВ «ЕНЕРДЖИГАЗТРЕЙД»;

4) ТОВ «ЗАХІД ЕНЕРДЖІ ГРУП»;

5) ТОВ «КОМПАНІЯ ОПК»;

6) ТОВ «ЦИТРИКС».

 

4. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності):

1) ТОВ «ГС-ТРЕЙДИНГ»;

2) НАК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ».

 

5. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «ЕНЕРГОАКТИВ-1»;

2) ТЗОВ «ЗАХІДУКРПОСТАЧ»;

3) ТОВ «УКРБІОПРОМПОСТАЧ».

 

6. Про уточнення місця провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії  ТОВ «ЛИЧІВКА СОЛАР».

 

7. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ТОВ «ГРІН СОЛАР».

 

8. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 22 квітня 2020 року № 838 (зміна найменування).

 

9. Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов НКРЕКП.

 

 10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 14 січня 2020 року № 88».


11. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, КП «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ».


12. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141» щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2020 рік КП БРОВАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ «БРОВАРИТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ».


13. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ЛИСИЧАНСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО  СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ПІДПРИЄМСТВА ПО ВИДОБУТКУ, ОБРОБЦІ, РЕАЛІЗАЦІЇ ВОДИ ТА ОЧИЩЕННЮ СТОКІВ «ЛИСИЧАНСЬКВОДОКАНАЛ» на 2020 рік».


14. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МИКОЛАЇВВОДОКАНАЛ» на 2020 рік».


15. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «НІКОПОЛЬСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА» НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на 2020 рік» та внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 10 січня 2020 року № 73».

 

 

16. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Інструкції зі здійснення моніторингу у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення».


17. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку системи розподілу ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2021 – 2025 роки».


18. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» на 2020 – 2024 роки».


19. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про зобов’язання припинити ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ» порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії та нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії (стосовно спору між Державним підприємством «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» в особі відокремленого підрозділу «Енергоатом-Трейдінг» та НЕК «Укренерго»).

 

20. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2708» щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «КИЇВСЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ».


21. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2703» щодо перегляду тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ДНІПРОВСЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ».


22. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку встановлення (формування) тарифу на послуги з передачі електричної енергії».

 

23. Про схвалення проєкту постанови «Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії ТОВ «БРОКЕНЕРГІЯ» на 2020 рік».


24. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про погодження змін до Програми відповідності ПрАТ «Київобленерго».


25. Про порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії АТ «ОДЕСЬКА ТЕЦ».


26. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «НОВОМОСКОВСЬК ВОДОКАНАЛ».

 

27. Про проведення позапланових виїзних перевірок:

1) АТ «ХАРКІВОБЛЕНЕРГО»;

2) ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ»;

3) ТОВ «ЕНЕРА СУМИ»;

4) ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ».

 

28. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «ТЕРНОПІЛЬМІСЬКГАЗ».


29. Про скасування постанови НКРЕКП від 15.04.2020 № 807 «Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ХАРКІВОБЛЕНЕРГО».


30. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «МИКОЛАЇВСЬКА ЕЛЕКТРОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ».


31. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО».


32. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 06 грудня 2019 року № 2635 «Про накладення штрафу на КП «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ» за порушення Ліцензійних умов з виробництва, Ліцензійних умов з транспортування, Ліцензійних умов з постачання теплової енергії, необхідність усунення порушень та здійснення заходів державного регулювання».

 

33. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 20 березня 2020 року № 707 «Про накладення штрафу на АТ «ЧЕРНІВЦІГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу та здійснення заходів державного регулювання».


34. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 20 березня 2020 року № 715 щодо затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» у січні 2020 року.

 

35. Про затвердження змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.


36. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про зобов'язання припинити ДП «РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ» порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії та нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії».


37. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Кодексу газотранспортної системи та Кодексу газосховищ».


38. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Методики визначення та розрахунку тарифу на послуги розподілу природного газу».


39. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до деяких постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» (Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії, з виробництва електричної енергії та Порядку ліцензування видів господарської діяльності, державне регулювання яких здійснюється НКРЕКП).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux