Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
2 квітня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 30 березня 2015 року о 19:43



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 02 квітня 2015 року о 10-00 відбудеться засідання Комісії у формі відкритого слухання за  адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

До участі в засіданні Комісії запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

Розділ перший

 

1. Про видачу ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ХАРКІВМІСЬКГАЗ» ліцензій на право провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ та з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом.

 

2. Про видачу ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ХЕРСОНГАЗ» ліцензій на право провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ та з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом.

 

3. Про видачу ДЕРЖАВНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КРЕМЕНЕЦЬКЕ УПРАВЛІННЯ З ПОСТАЧАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ГАЗУ» ліцензії на право провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ.

 

4. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом:

ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВІККЕРС ЕНЕРДЖІ»;

ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТОРГОВА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ УКРАЇНИ»;

ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРГАЗТРЕЙДИНГ»;

ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КИЇВ-НАФТА 2000».

 

5. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КИЇВЦЕНТРТЕПЛО»;

КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БЕРЕЗНЕКОМУНЕНЕРГІЯ».

 

6. Про видачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПОДІЛЬСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом.

 

7. Про переоформлення ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОМПАНІЯ ГІДРОЕНЕРГО».

 

8. Про переоформлення ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом, виданої ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПОДІЛЛЯ ЕНЕРГОСЕРВІС».

 

9. Про видачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПОБУЖСЬКИЙ ФЕРОНІКЕЛЕВИЙ КОМБІНАТ» ліцензії на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення.

 

10. Про видачу ВОЛОЧИСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ТЕПЛОВИК» ліцензій на право провадження господарської діяльності з:

постачання теплової енергії;

транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами.

 

11. Про видачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТЕПЛОПОСТАЧСЕРВІС» ліцензії на право провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами.

 

12. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії Товариством з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі».

 

13. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення Комунальним підприємством «Вінницяоблводоканал».

 

14. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії Комунальним підприємством «Управління житлово-комунального господарства».

 

15. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами і Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за регульованим тарифом:

1) ПАТ «Черкасиобленерго»;

2) ПАТ «Кіровоградобленерго».

 

16. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ ДП «Новороздільське державне гірничо-хімічне підприємство «Сірка».

 

17. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності із зберігання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ трубопроводами ПАТ «Укртрансгаз».

 

18. Щодо схвалення Інвестиційної програми на 2015 рік:

1) Товариства з обмеженою відповідальністю «Краматорськтеплоенерго»;

2) Товариства з обмеженою відповідальністю «Енергія – Новий Розділ»;

3) Публічного акціонерного товариства «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО».

 

19. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Положення про порядок подання, визначення та затвердження економічних коефіцієнтів нормативних технологічних витрат електроенергії».

 

Розділ другий. Різне 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux