Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
2 квітня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 27 березня 2019 року о 19:57



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 2 квітня 2019 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному веб-сайті Регулятора  та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному веб-сайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ЕНЕРГОГАЗПОСТАЧ».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «ГАЗ.УА»;

ТОВ «ДАЛЕЧІНЬ»;

ТОВ «ЕНЕРГОГАЗПОСТАЧ»;

ТОВ «СІМАНТЕКС».

 

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ПП «ЗЕЛЕНА ЕНЕРГІЯ»;

ТОВ «НАФТОГАЗ АВТОМАТИЗАЦІЯ»;

ТОВ «НЕМИРИНЦІ СОЛАР».

 

4. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ПРИМОРСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ».

 

5. Про уточнення місць провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ДП «РЕМ».

 

6. Про схвалення проектів постанов про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП, щодо зміни тарифів на відпуск електричної енергії для ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ», ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО», ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» та ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО».

 

7. Про схвалення проекту постанови «Про внесення змін до структури тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО» на 2019 рік».

 

8. Про схвалення проекту постанови «Про внесення змін до структури тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО» на 2019 рік».

 

9. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» на 2019 рік».

 

10. Про схвалення проектів постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм на 2019 рік:

КП «ДРОГОБИЧВОДОКАНАЛ» ДРОГОБИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ;

ПрАТ «ЕНЕРГОРЕСУРСИ»;

КП «ІРПІНЬВОДОКАНАЛ»;

КВП «КРАМАТОРСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ»;

ЛИСИЧАНСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ПІДПРИЄМСТВА ПО ВИДОБУТКУ, ОБРОБЦІ, РЕАЛІЗАЦІЇ ВОДИ ТА ОЧИЩЕННЮ СТОКІВ «ЛИСИЧАНСЬКВОДОКАНАЛ»;

КП «ВОДОКАНАЛ» МЕЛІТОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ;

КП «ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ» ЧЕРНІГІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 

11. Про погодження підписання НКРЕКП додаткових угод про внесення змін до Договорів про субкредитування у межах Угоди про Позику «Другий проект розвитку міської інфраструктури»:

КП «ВІННИЦЯОБЛВОДОКАНАЛ»;

ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДНІПРО-КІРОВОГРАД»;

КП «ЖИТОМИРВОДОКАНАЛ» ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ».

 

12. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 28.12.2018 № 2070» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАР КВАНТ» (СЕС Миколаївська обл., Врадіївський р-н, за межами с. Сирове, вул. Піщана, 45 а), ТОВ «ПРИМОРСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ» (20 – 26 черги ВЕС Запорізька обл., Приморський р-н, на землях Приморської міської ради та Борисівської сільської ради), ТОВ «КЛІАР ЕНЕРДЖІ» (полігон ТПВ Київська обл., м. Біла Церква, вул. Сухоярська, 10-Б)).

 

13. Про порушення Умов та Правил з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії ТОВ «КОМПАНІЯ ГІДРОЕНЕРГО».

 

14. Про порушення Умов та Правил з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії ПРАТ «РІВНЕАЗОТ».

 

15. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення ПРАТ «РІВНЕАЗОТ».

 

16. Про виконання вимог постанови НКРЕКП від 02 листопада 2018 року № 1336 «Застереження щодо недопущення надалі ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» порушень ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, ліцензійних умов з постачання електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

 

17. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ІНТЕРПАЙП НІКО ТЬЮБ».

 

18. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ПАТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «ЖИТОМИРГАЗ».

 

19. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ, Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ТОВ «ГАЗОВИК». 

 

20. Про схвалення проекту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП про внесення змін до Порядку розроблення та подання на затвердження планів розвитку систем розподілу та інвестиційних програм операторів систем розподілу, затвердженого постановою НКРЕКП від 04.09.2018 № 955).

 

21. Про прийняття постанови «Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux