Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
19 травня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 19 травня 2021 року о 12:13



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 19 травня 2021 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ТОВ «НЕКСТТРЕЙД» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу та анулювати ПП «НЕКСТ ОЙЛ ТРЕЙД» ліцензію з постачання природного газу.

 

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «ЕНЕРГОВАТТ»;

ТзОВ «СіПіДжі Енерджі»;

ТОВ «УКРПОСТАЧ ЕНЕРГО».

 

3. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 16 грудня 2020 року № 2504 (зміна найменування).

 

4. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 03 грудня 2019 року № 2594 (зміна найменування).

 

5. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 27 червня 2019 року № 1294 (зміна найменування).

 

6 Внести зміни до постанови НКРЕКП від 14 серпня 2018 року № 842 (зміна найменування).

 

7. Переоформити КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на безстрокову.

 

8. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 17 лютого 2021 року № 237» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» на 2021 рік.

 

9. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку системи розподілу АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» на 2021 – 2025 роки».

 

10. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Плану розвитку газотранспортної системи на 2021 – 2030 роки Оператора газотранспортної системи ТОВ «Оператор газотранспортної системи України».

 

11. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкти постанов НКРЕКП:

«Про схвалення Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ МІСТА ОДЕСИ» на 2021 рік»;

«Про схвалення Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» на 2021 рік».

 

12. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ІНДІАН СОЛАР ЄРКИ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ІНДІАН СОЛАР МЛІЇВ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ФОРПОСТ-М»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ФОГ ЮА 1»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ЕНЕРГОАКТИВ-1» (ГЕС Полтавська обл., Гадяцький р-н, с. Книшівка, вул. Лугова, 10)»;

«Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 31.03.2021 № 525» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «ІНДІАН СОЛАР ЄРКИ» (СЕС Черкаська обл., Звенигородський р-н, Єрківська територіальна громада, смт Єрки, вул. Звенигородська, 23), ТОВ «ІНДІАН СОЛАР МЛІЇВ» (СЕС Черкаська обл., Черкаський р-н, Мліївська територіальна громада, с. Мліїв, вул. Кушніра Данила, 148 (за межами населеного пункту), ТОВ «ФОРПОСТ-М» (СЕС Дніпропетровська обл., м. Новомосковськ, вул. Північна, район Шпалопросочувального заводу (кадастровий номер земельної ділянки 1211900000:02:001:0260), ТОВ «ФОГ ЮА 1» (СЕС Вінницька обл., м. Вінниця, вул. Енергетична, буд. 5-Б), ТОВ «ЕНЕРГОАКТИВ-1» (ГЕС Полтавська обл., Гадяцький р-н, с. Книшівка, вул. Лугова, 10) та зміни назв та місцезнаходження об’єктів електроенергетики ТОВ «ІНТЕЛКОМ» (І черга СЕС Івано-Франківська обл., м. Івано-Франківськ, вул. Максимовича, буд. 15м, ІІ черга СЕС Івано-Франківська обл., м. Івано-Франківськ, вул. Максимовича, буд. 15м)).

 

13. Анулювати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГАСАН ЕНЕРДЖІ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, видану згідно з постановою Національної комісії регулювання електроенергетики України від 24 вересня 2019 року № 1981.

 

14. Перенести розгляд питання про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

 

15. Перенести розгляд питання про недотримання ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

 

16. Перенести розгляд питання про порушення ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії.

 

17. Перенести розгляд питання про порушення ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії.

 

18. Перенести розгляд питання про порушення ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії.

 

19. Накласти штраф на ТОВАРИСТВО з ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНФОКС» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 19.05.2021).

 

20. Накласти штраф на АТ «УКРТРАНСГАЗ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності із зберігання (закачування, відбору) природного газу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 19.05.2021).

 

21. Застерегти ТОВ «ЛЬВІВЕНЕРГОЗБУТ» щодо недопущення надалі порушень вимог законодавства та Ліцензійних умов з постачання природного газу.

 

22. Розстрочити сплату штрафу, накладеного на ТОВ «КАСТУМ».

 

23. Провести позапланові виїзні перевірки:

ТОВ «ЕНСОЛ УКРАЇНА»;

АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО».

 

24. Провести позапланову виїзну перевірку діяльності з розподілу природного газу ПРАТ «МЕЛІТОПОЛЬГАЗ».

 

25. Збільшити строки проведення планових перевірок:

АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО»;

АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО»;

ТОВ «ЧОЕК».

 

26. Збільшити строки проведення планових перевірок:

АТ «ЛУБНИГАЗ»;

АТ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ»;

АТ «ХАРКІВМІСЬКГАЗ».

 

27. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до Правил роздрібного ринку електричної енергії».

 

28. Зняти з розгляду питання про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку встановлення (формування) тарифів на послуги з розподілу електричної енергії» (зміни до постанови НКРЕКП від 05 жовтня 2018 року № 1175).

 

29. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

 

30. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку «на добу наперед» та внутрішньодобовому ринку».

 

31. Унести зміни до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 червня 2019 року № 1247.

 

32. Зняти з розгляду питання про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку».

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux