Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
19 травня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 13 травня 2021 року о 19:45

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 19 травня 2021 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному вебсайті Регулятора та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному вебсайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «НЕКСТТРЕЙД» та анулювання ліцензії з постачання природного газу ПП «НЕКСТ ОЙЛ ТРЕЙД».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «ЕНЕРГОВАТТ»;

ТзОВ «СіПіДжі Енерджі»;

ТОВ «УКРПОСТАЧ ЕНЕРГО».

 

3. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 16 грудня 2020 року № 2504 (зміна найменування).

 

4. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 03 грудня 2019 року № 2594 (зміна найменування).

 

5. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 27 червня 2019 року № 1294 (зміна найменування).

 

6. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 14 серпня 2018 року № 842 (зміна найменування).

 

7. Про переоформлення КП «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ» ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії.

 

8. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 17 лютого 2021 року № 237» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» на 2021 рік.

 

9. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку системи розподілу АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» на 2021 – 2025 роки».

 

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Плану розвитку газотранспортної системи на 2021 – 2030 роки Оператора газотранспортної системи ТОВ «Оператор газотранспортної системи України».

 

11. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП:

«Про схвалення Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ МІСТА ОДЕСИ» на 2021 рік»;

«Про схвалення Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» на 2021 рік».

 

12. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ІНДІАН СОЛАР ЄРКИ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ІНДІАН СОЛАР МЛІЇВ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ФОРПОСТ-М»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ФОГ ЮА 1»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ЕНЕРГОАКТИВ-1» (ГЕС Полтавська обл., Гадяцький р-н, с. Книшівка, вул. Лугова, 10)»;

«Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 31.03.2021 № 525» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «ІНДІАН СОЛАР ЄРКИ» (СЕС Черкаська обл., Звенигородський р-н, Єрківська територіальна громада, смт Єрки, вул. Звенигородська, 23), ТОВ «ІНДІАН СОЛАР МЛІЇВ» (СЕС Черкаська обл., Черкаський р-н, Мліївська територіальна громада, с. Мліїв, вул. Кушніра Данила, 148 (за межами населеного пункту), ТОВ «ФОРПОСТ-М» (СЕС Дніпропетровська обл., м. Новомосковськ, вул. Північна, район Шпалопросочувального заводу (кадастровий номер земельної ділянки 1211900000:02:001:0260), ТОВ «ФОГ ЮА 1» (СЕС Вінницька обл., м. Вінниця, вул. Енергетична, буд. 5-Б), ТОВ «ЕНЕРГОАКТИВ-1» (ГЕС Полтавська обл., Гадяцький р-н, с. Книшівка, вул. Лугова, 10) та зміни назв та місцезнаходження об’єктів електроенергетики ТОВ «ІНТЕЛКОМ» (І черга СЕС Івано-Франківська обл., м. Івано-Франківськ, вул. Максимовича, буд. 15м, ІІ черга СЕС Івано-Франківська обл., м. Івано-Франківськ, вул. Максимовича, буд. 15м)).

 

13. Про анулювання ліцензії ТОВ «ГАСАН ЕНЕРДЖІ» з постачання електричної енергії споживачу. 

 

14. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

 

15. Про недотримання ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

 

16. Про порушення ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії.

 

17. Про порушення ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії.

 

18. Про порушення ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії.

 

19. Про порушення ТОВ «ІНФОКС» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

 

20. Про порушення АТ «УКРТРАНСГАЗ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності із зберігання (закачування, відбору) природного газу.

 

21. Про порушення ТОВ «ЛЬВІВЕНЕРГОЗБУТ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

22. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «КАСТУМ».

 

23. Про проведення позапланових виїзних перевірок:

ТОВ «ЕНСОЛ УКРАЇНА»;

АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО».

 

24. Про проведення позапланової виїзної перевірки діяльності з розподілу природного газу ПРАТ «МЕЛІТОПОЛЬГАЗ».

 

25. Про збільшення строків проведення планових перевірок:

АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО»;

АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО»;

ТОВ «ЧОЕК».

 

26. Про збільшення строків проведення планових перевірок:

АТ «ЛУБНИГАЗ»;

АТ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ»;

АТ «ХАРКІВМІСЬКГАЗ».

 

27. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Правил роздрібного ринку електричної енергії».

 

28. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку встановлення (формування) тарифів на послуги з розподілу електричної енергії» (зміни до постанови НКРЕКП від 05 жовтня 2018 року № 1175).

 

29. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

 

30. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку «на добу наперед» та внутрішньодобовому ринку».

 

31. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

 

32. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux