Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
19 листопада відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 19 листопада 2015 року о 12:14



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 19 листопада 2015 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були прийняті рішення:

 

1. Видати ТОВ «СТРУМОК» ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії (встановлена потужність – 1,95 Гкал/год).

 

2. Відмовити ПП «КОСІВРЕМБУДСЕРВІС» у видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії.

 

3. Встановити ПАТ «Херсонська ТЕЦ» тарифи на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії на 2016 рік.

 

4. Встановити тарифи на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ТОВ «КРІГЕР ЕНЕРГІЯ»;

ТОВ «ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ «ІНВЕСТ ЕНЕРДЖІ»;

КОРПОРАЦІЯ «УКРАЇНСЬКІ АТОМНІ ПРИЛАДИ ТА СИСТЕМИ».

 

5. Зняти з розгляду питання про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії ТОВ «ТОРГОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «ПЕРСПЕКТИВА».

 

6. Схвалити Кузнецовському міському комунальному підприємству інвестиційну програму на 2015 рік.

 

7. Схвалити Державному підприємству «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» інвестиційну програму на 2015 рік у сфері теплопостачання.

 

8. Схвалити Комунальному підприємству по експлуатації теплового господарства «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради інвестиційну програму на 2016 рік.

 

9. Схвалити ТОВ «Шосткинське підприємство «Харківенергоремонт» інвестиційну програму на 2016 рік у сфері теплопостачання.

 

10. Схвалити ДТГО «Південно-Західна залізниця» зміни до інвестиційної програми на 2015 рік з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

 

11. Схвалити зміни до інвестиційних програм газорозподільних підприємств на 2015 рік:

ПАТ «Вінницягаз»;

ПАТ «Волиньгаз»;

ПАТ «Дніпрогаз»;

ПАТ «Житомиргаз»;

ПАТ «Івано-Франківськгаз»;

ПАТ «Київгаз»;

ПАТ «Миколаївгаз»;

ПАТ «Одесагаз»;

ПАТ «Полтавагаз»;

ПАТ «Тернопільгаз»;

ПАТ «Харківгаз»;

ПАТ «Харківміськгаз»;

ПАТ «Херсонгаз».

 

12. Накласти штрафи на ЛЬВІВСЬКЕ МІСЬКЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЛЬВІВВОДОКАНАЛ» та КП «ВИШНІВСЬКВОДОКАНАЛ» ВИШНЕВОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ і зобов’язати усунути порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення.

 

13. Зобов’язати КП «ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ усунути порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення.

 

14. Зобов’язати ТОВ «АГРОФІРМА «ІМ. ДОВЖЕНКА» надалі не допускати порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії.

 

15. Зобов’язати ПАТ «ЄВРАЗ - ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ МЕТАЛУРГІЙНИЙ ЗАВОД ІМ. ПЕТРОВСЬКОГО» надалі не допускати порушення Умов та правил (ліцензійних умов) провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії.

 

16. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проекти регуляторних актів – постанови НКРЕКП:

- «Про затвердження Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення»;

- «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем)»;

- «Про затвердження Процедури встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення».

 

17. Прийняти постанови НКРЕКП:

- «Про затвердження Порядку розрахунку середньої закупівельної ціни на електричну енергію ліцензіатами з постачання електричної енергії за регульованим тарифом»;

- «Про внесення змін до постанови Національної комісії регулювання електроенергетики України від 19 травня 2004 року № 514 та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Національної комісії регулювання електроенергетики України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики».

 

18. Внести зміни до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 09 квітня 2015 року № 1216.

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами і розпорядженнями, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux