Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
19 листопада відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 16 листопада 2015 року о 17:47



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 19 листопада 2015 року о 10-00 відбудеться засідання Комісії у формі відкритого слухання  за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Засідання Комісії буде транслюватися в прямому ефірі на офіційному веб-сайті НКРЕКП та каналі Youtube.

 

До участі в засіданні Комісії запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

 

Питання порядку денного:

 

Розділ перший

 

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ПП «КОСІВРЕМБУДСЕРВІС»;

ТОВ «СТРУМОК».

 

2. Про порушення ТОВ «АГРОФІРМА «ІМ. ДОВЖЕНКА»  Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії.

 

3. Про порушення ПАТ «ЄВРАЗ - ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ МЕТАЛУРГІЙНИЙ ЗАВОД ІМ. ПЕТРОВСЬКОГО»  Умов та правил (ліцензійних умов) провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії.

 

4. Про порушення ЛЬВІВСЬКИМ МІСЬКИМ КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «ЛЬВІВВОДОКАНАЛ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення.

 

5. Про порушення КП «ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення.

 

6. Про порушення КП «ВИШНІВСЬКВОДОКАНАЛ» ВИШНЕВОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення.

 

7. Про схвалення Інвестиційної програми ТОВ «Шосткинське підприємство «Харківенергоремонт»  на 2016 рік у сфері теплопостачання.

 

8. Про схвалення Інвестиційної програми Комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради  на 2016 рік.

 

9. Про схвалення Інвестиційної програми Кузнецовського міського комунального підприємства на 2015 рік.

 

10. Про схвалення Інвестиційної програми Державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» на 2015 рік у сфері теплопостачання.

 

11. Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 09 квітня 2015 року № 1216.

 

12. Про схвалення:

проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення»;


проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем)»;


проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Процедури встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення».

 

Розділ другий. Різне

 

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux