Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
18 січня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 14 січня 2019 року о 16:24



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 18 січня 2019 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному веб-сайті Регулятора  та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному веб-сайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного: 

 

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «БОРИСЛАВСЬКА СОНЯЧНА СТАНЦІЯ».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «А-Б-В»;

ТОВ «БІЗНЕС-АЛЬЯНС»;

ТОВ «ЕНЕРГОСТРАТЕГІЯ»;

ТОВ «ЕНЕРДЖІ СТРІМ ГРУП»;

КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО»;

ТОВ «МЕК»; 

ПП «НЕКСТ ОЙЛ ТРЕЙД»;

ТОВ «РЕСУРСОЗБЕРЕЖЕННЯ МОНТАЖ»;

ТОВ «ТРАНСЕНЕРГОПОСТАЧ»;

КП «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ»;

ТОВ «ЦЕК»;

ПП «ЯВІР-2000».

 

3Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ЕКОТЕХНІК МИНЬКІВЦІ».

 

4. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 13 червня 2017 року № 760 (щодо зміни найменування юридичної особи).

 

5. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2018 року № 1695».

 

6. Про схвалення проектів постанов НКРЕКП щодо встановлення тарифів на теплову енергію за категоріями споживачів ліцензіату НКРЕКП ТОВ «ШОСТКИНСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО «ХАРКІВЕНЕРГОРЕМОНТ».

 

7. Про схвалення проектів постанов НКРЕКП щодо встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води за категоріями споживачів ліцензіату НКРЕКП ТОВ «ШОСТКИНСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО «ХАРКІВЕНЕРГОРЕМОНТ».

 

8. Про схвалення проектів рішень щодо скасування тарифів на теплову енергію та послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води за категоріями споживачів:

Вишгородське РКП «Вишгородтепломережа»;

КП «Глухівський тепловий район»;

ТзОВ «Дзержинське управління регіонального будівництва» (нова назва підприємства ТОВ «Дніпровське управління регіонального будівництва»);

ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго» ВП «Миронівська ТЕС» (нова назва підприємства ТОВ «ДТЕК «Миронівська ТЕЦ»);

КП «Зеленодольський міський водоканал»;

ДП «Конотопський авіаремонтний завод «АВІАКОН»;

«Кузнецовське міське комунальне підприємство»;

ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго»;

ОКВПТГ «Миргородтеплоенерго»;

КП «Новомосковськтеплоенерго»;  

КП «Павлоградтеплоенерго»;

КП «Південно-Західні тепломережі» (м. Хмельницький);

ПАТ «Полтаваобленерго»;

КСТП «Рубіжнетеплокомуненерго» Рубіжанської міської ради;

КП «Сєвєродонецьктеплокомуненерго»;

КП «Стрийтеплоенерго»;

КП «Теплоенергетик»;

КП «Тепломережа» Вугледарської міської ради;

КПТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради;

ПАТ «Центренерго» (Зміївська ТЕС);

ПАТ «Часівоярський вогнетривкий комбінат».

 

9. Про схвалення проектів постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «САНВІН 1»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СТАРВОЙТ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «БОРИСЛАВСЬКА СОНЯЧНА ЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 28.12.2018 № 2070» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «САНВІН 1» (СЕС «Погребище»), ТОВ «СТАРВОЙТ» (СЕС «Таборівка»), ТОВ «БОРИСЛАВСЬКА СОНЯЧНА ЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ» (СЕС Львівська обл., м. Борислав, вул. Дрогобицька), ТОВ «ЕКОТЕХНІК МИНЬКІВЦІ» (2 черга 2 пускового комплексу СЕС Хмельницька обл., Дунаєвецький р-н, с. Миньківці, вул. Молодіжна, 42), ТОВ «ОЛЕШКІВСЬКА СЕС» (2 черга СЕС Херсонська обл., Олешківський р-н, Виноградівська сільська рада (за межами населеного пункту)), ТОВ «СОНЯЧНА ЕНЕРГІЯ ЗАХІД» (2 черга СЕС Хмельницька обл., Волочиський р-н, с. Кривачинці (за межами насаленого пункту)).

 

10. Про порушення Умов та Правил з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії ПРАТ «МИКОЛАЇВСЬКА ТЕЦ».

 

11. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії ПРАТ «МИКОЛАЇВСЬКА ТЕЦ».

 

12. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії ПРАТ «МИКОЛАЇВСЬКА ТЕЦ».

 

13. Про порушення Умов та Правил з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії ТОВ «ПФ «ЛОТУС».

 

14. Про розгляд результатів позапланової перевірки дотримання АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії.

 

15. Про визнання усунутими порушень Ліцензійних умов з виробництва, Ліцензійних умов з транспортування та Ліцензійних умов з постачання  теплової енергії ЛКП «ЗАЛІЗНИЧНЕТЕПЛОЕНЕРГО».

 

16. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії ПАТ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО».

 

17. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 03 липня 2018 року № 637» (КП «КОМЕНЕРГОСЕРВІС»).

 

18. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення КП «ДРОГОБИЧВОДОКАНАЛ» ДРОГОБИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

 

19. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення ЛМКП «ЛЬВІВВОДОКАНАЛ».

 

20. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення ТОВ «БІЛОЦЕРКІВВОДА».

 

21. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення КП «ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 

22. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення КП «УМАНЬВОДОКАНАЛ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 

23. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення КП ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ».

 

24. Про невиконання ПАТ «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ» постанови НКРЕКП від 23 червня 2016 року № 1171 «Про накладення штрафу на ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення».

 

25. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування природного газу АТ «УКРТРАНСГАЗ».

 

26. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності із зберігання (закачування, відбору) природного газу АТ «УКРТРАНСГАЗ».

 

27. Про прийняття постанови «Про затвердження форм звітності щодо показників рівня прозорості, обсягів захоронення та рівня тарифу у сфері захоронення побутових відходів та інструкцій щодо їх заповнення».

 

28. Про прийняття постанови «Про затвердження форм звітності щодо показників рівня прозорості, обсягів перероблення та рівня тарифу у сфері перероблення побутових відходів та інструкцій щодо їх заповнення».

 

29. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 грудня 2018 року «Про затвердження ставок плати за нестандартне приєднання потужності та ставок плати за лінійну частину приєднання на 2019 рік».

 

30. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 14 червня 2018 року № 397.

 

31. Про встановлення нормативу перерахування коштів на поточний рахунок із спеціальним режимом використання окремої енергогенеруючої компанії, відкритий в уповноваженому банку на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 травня 2015 року № 670-р.

 

32. Про затвердження Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання, відкритих в установах уповноваженого банку – АТ «Ощадбанк» оптовому постачальнику електричної енергії, енергопостачальникам, що здійснюють господарську діяльність з постачання електричної енергії на закріпленій території, та їх відокремленим підрозділам.

 

33. Про затвердження Переліку додаткових поточних рахунків із спеціальним режимом використання, відкритих в установах уповноваженого банку – АТ «Ощадбанк» оптовому постачальнику електричної енергії, енергопостачальникам, що здійснюють господарську діяльність з постачання електричної енергії на закріпленій території, та їх відокремленим підрозділам для проведення розрахунків відповідно до окремих рішень Кабінету Міністрів України.

 

34. Про надання попередньої згоди на закінчення строку дії Договору між членами Оптового ринку електричної енергії України.

 

35. Про погодження рішення Ради Оптового ринку електричної енергії України від 20 грудня 2018 року (підпункт 6.1 протоколу № 22) щодо затвердження додаткового платежу для ТОВ «ДТЕК Східенерго».

 

36. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 грудня 2018 року № 2078 «Про алгоритм перерахувань  коштів на січень 2019 року».

 

37. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 13 червня 2013 року № 700».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux