Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
18 серпня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 12 серпня 2021 року о 18:49



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 18 серпня 2021 року о 12-00 (уточнено) відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному вебсайті Регулятора та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному вебсайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ГОВА»;

2) ТОВ «ЕНЕРГО-ГАЗ РЕСУРС»;

3) ТОВ «ЕНЕРГО ХОЛД ТЕРНОПІЛЬ»;

4) ТОВ «ЕНЕРДЖИ ВІМ»;

5) ТОВ «ЕНП»;

6) ТОВ «ПРОМ ЕНЕРДЖИ ТРЕЙД»;

7) ПРАТ «РІВНЕАЗОТ»;

8) ТОВ «РТЕ ЮКРЕЙН»;

9) ТОВ «СІТІЕНЕРДЖІ»;

10) ТОВ «ТЕТ ГРУП»;

11) ТОВ «ЮНІКОР ЕНЕРДЖІ».

 

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «РУБКОС».

 

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «А.В.В.СТАНДАРТ»;

2) ТОВ «ЕНЕРГО-ГАЗ РЕСУРС»;

3) ТОВ «ЕНЕРГО ХОЛД ТЕРНОПІЛЬ»;

4) ТОВ «ЕНЕРДЖИ ВІМ»;

5) ТОВ «ПРОМ ЕНЕРДЖИ ТРЕЙД»;

6) ТОВ «ТЕТ ГРУП».

 

4. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ІНКОМ-ЕНЕРГО».

 

5. Про анулювання ліцензії з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «УРТ».

 

6. Про анулювання ліцензії з постачання природного газу, виданої ТОВ «УРТ».

 

7. Про розгляд питання щодо анулювання ліцензії з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності), виданої ТОВ «КК «АГРОЦЕНТР-Україна».

 

8. Про розгляд питань щодо анулювання ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕНЕРСВІТ»;

2) ПРАТ «УКРГРАФІТ»;

3) ДП «ШЕПЕТІВКАГАЗ» ПАТ «ШЕПЕТІВКАГАЗ».

 

9. Про схвалення проєктів постанов щодо внесення змін до деяких постанов НКРЕКП (зміна тарифів на виробництво теплової енергії для КП ВО КИЇВРАДИ (КМДА) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» (ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6)», ТОВ «ШП «ХАРКІВЕНЕРГОРЕМОНТ», АТ «Одеська ТЕЦ», ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ», ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА».

 

10. Про прийняття постанов щодо внесення змін до деяких постанов НКРЕКП (зміна тарифів на виробництво теплової енергії для ТОВ «КРЕМЕНЧУЦЬКА ТЕЦ», МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО»).

 

11. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу АТ  «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2021 – 2025 роки».

 

12. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2020 року № 2828» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2021 рік.

 

13. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 06 січня 2021 року № 5» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» на 2021 рік.

 

14. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 25 листопада 2021 року № 2158» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2021 рік.

 

15. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» на 2021 рік».

 

16. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Методики розрахунку тарифу на послуги постачальника універсальних послуг».

 

17. Про прийняття постанови НКРЕКП стосовно розгляду досудового врегулювання спору між НЕК «Укренерго» та ПрАТ «УКРГІДРОЕНЕРГО».

 

18. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на послуги з розподілу електричної енергії АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» на 2020 рік».

 

19. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм на 2021 рік:

1) ОКВП «ДНІПРО-КІРОВОГРАД»;

2) ТОВ «ІНФОКС» (ФІЛІЯ «ІНФОКСВОДОКАНАЛ»);

3) КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» (М. КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ);

4) ЛКСП «ЛИСИЧАНСЬКВОДОКАНАЛ».

 

20. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ТЕРНОПІЛЬВОДОКАНАЛ» на 2021 рік та внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 24 березня 2021 року № 493».

 

21. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм на 2021 рік:

1) КП «ЖИТОМИРВОДОКАНАЛ» ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

2) КП «СЄВЄРОДОНЕЦЬКВОДОКАНАЛ»;

3) КП «УМАНЬВОДОКАНАЛ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 

22. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (затвердження Змін до Кодексу газотранспортної системи, Кодексу газорозподільної системи, Правил постачання природного газу, Типового договору транспортування природного газу та Типового договору розподілу природного газу).

 

23. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, –  постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Мінімальних стандартів та вимог до якості обслуговування споживачів та постачання природного газу».

 

24. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження змін до Плану розвитку газорозподільної системи на 2021 – 2030 роки газорозподільного підприємства АТ «МИКОЛАЇВГАЗ».

 

25. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження змін до Плану розвитку газорозподільної системи на 2021 – 2030 роки газорозподільного підприємства АТ «ОДЕСАГАЗ».

 

26. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «КОРОБІВКА СОЛАР»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ПІВДЕНЬ БІО ЕНЕРДЖІ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ПРАТ «РМС «ОЛЕКСАНДРІЙСЬКА»;

«Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 26 лютого 2019 року № 256» (зміна найменування суб’єкта господарювання);

«Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 30 листопада 2018 року № 1579» (зміна найменування суб’єкта господарювання);

«Про внесення змін до постанов НКРЕКП від 10 грудня 2019 року № 2744 та від 20 грудня 2019 року № 2923» (зміна найменування суб’єкта господарювання);

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 30 червня 2021 року № 1057» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ПП «ЗАХІДНА ІНВЕСТИЦІЙНА ГРУПА» (СЕС «Підлужжя-2» та СЕС «Підлужжя-3»), ТОВ «КОРОБІВКА СОЛАР» (СЕС Черкаська обл., Золотоніський р-н, с. Кедина Гора, пров. Лісовий), ТОВ «ПІВДЕНЬ БІО ЕНЕРДЖІ» (Енерговиробничий комплекс м. Миколаїв, площа Заводська, 13), ПРАТ «РМС «ОЛЕКСАНДРІЙСЬКА» (Біогазова газопоршнева електростанція ГПЕ-220 (Рівненська обл., Рівненський р-н, с/рада Олександрійська, Комплекс будівель і споруд № 1, буд. 4)) та в частині зміни назви ТОВ «ІНВЕСТ-ПАРК КАЛИНІВКА» (СЕС Кіровоградська обл., Кіровоградський р-н, с. Клинці, на території Клинцівської с/р, за межами населеного пункту), ТОВ «ІНВЕСТ-ПАРК БІЛОЛІССЯ» (СЕС Одеська обл., Татарбунарський р-н, Білоліська сільська рада за межами населеного пункту (кадастровий номер земельної ділянки 5125080400:01:001:1012)), ТОВ «ІНВЕСТ-ПАРК КЛИНЦІ» (СЕС Кіровоградська обл., Кіровоградський р-н, на території Клинцівської с/р)).

 

27. Про недотримання АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

 

28. Про недотримання ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

 

29. Про недотримання ДПЕМ ПРАТ «АТОМСЕРВІС» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

 

30. Про недотримання ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії. 

 

31. Про недотримання АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

 

32. Про порушення ТОВ  «КЛІАР ЕНЕРДЖІ-ХЕРСОН» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії. 

 

33. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «СМАРТ ЕНЕРДЖІ ПУЛ», та внесення змін до постанови НКРЕКП від 27 листопада 2018 року № 1539.

 

34. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 14 липня 2021 року № 1146 «Про накладення штрафу на АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

 

35. Про недотримання ТОВ «СВС АГРОХІМСТАНДАРТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

 

36. Про порушення ТОВ «СВС АГРОХІМСТАНДАРТ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

37. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ»;

2) ТОВ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ»;

3) ДП «ЦЕНТРГАЗ» ВАТ «КІРОВОГРАДГАЗ»;

4) ДП «ГАЗ МЕЛІТОПОЛЯ» ПРАТ «МЕЛІТОПОЛЬГАЗ»;

5) ДП «КИЇВГАЗЕНЕРДЖИ».

 

38. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ДП «КИЇВГАЗЕНЕРДЖИ»;

2) ТОВ «ГАЗЕНЕРГО-ТРЕЙД»;

3) ТОВ «ГК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ».

 

39. Про порушення РОВКП ВКГ «РІВНЕОБЛВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення. 

 

40. Про порушення КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «ВІННИЦЯОБЛВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

 

41. Про проведення позапланових виїзних перевірок у сфері електроенергетики:

1) ТОВ «ФРАНКО-СОЛАР»;

2) ТОВ «МГВ».

 

42. Про прийняття постанов НКРЕКП щодо проведення позапланових виїзних перевірок (виконання рішень щодо усунення порушень вимог законодавства):

1) ТОВ «Ю ЕНЕРДЖІ ТРЕЙД»;

2) ТОВ «ЕЛЕКТРІКАЛ ІННОВЕЙШНС»;

3) ТОВ «ЕЛЕКТРОУКРАЇНА»;

4) ТОВ «ЕНЕРДЖІ ЕЛЕКТРО ГРУП»;

5) ТОВ «НВО «КВАНТУМ»;

6) ТОВ «ЄВРО КОНСАЛТИНГ ГРУП»;

7) ТОВ «ТЕРРА ЕНЕРДЖІ»;

8) ТОВ «АКВАКОР»;

9) ТОВ «ГЛОБАЛ ЕЛЕКТРИК ЕНЕРДЖИ»;

10) ТОВ «ЕЛЕКТРІК ІНТЕРНЕШЕНАЛ»;

11) ТОВ «ДЕЛЕКТА»;

12) ТОВ «ЕКРА КАВКАЗ-УКРАЇНА»;

13) ТОВ «СІНЕНЕРДЖИ»;

14) ТОВ «ІНОЛ-ЕНЕРДЖІ»;

15) ТОВ «КПЕК»;

16) ТОВ «СТС-КИЇВ»;

17) ТОВ «Е.КОННЕКТ (УКРАЇНА)»;

18) ТОВ «НОВА ЕНЕРДЖИ ГРУП»;

19) ТОВ «ТЕХ ПРОМ ГАЗ»;

20) ТОВ «ПЕРША УКРАЇНСЬКА ЕЛЕКТРИЧНА КОМПАНІЯ»;

21) ТОВ «ІНТРО ГАЗ»;

22) ТОВ «РЕГІОНАЛЬНІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ»;

23) ТОВ «БТ ЕНЕРДЖІ»;

24) ТОВ «ЕНЕРДЖИСЕРВІС»;

25) ДП ЕТС;

26) ТОВ «МЕГАКОНСАЛТ ГРУП»;

27) ТОВ «УКРТОРГАЛЬЯНС»;

28) ТОВ «КИЇВЕНЕРГОБУД».

 

43. Про збільшення строків проведення планових перевірок у сфері електроенергетики:

1) ТОВ «ЕРУ ТРЕЙДІНГ»;

2) ТОВ «ФІРМА ЕНЕРГОПРОМ».

 

44. Про збільшення строків проведення планових перевірок у нафтогазовому комплексі:

1) ТОВ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ ЗБУТ»;

2) ПРАТ «МЕЛІТОПОЛЬГАЗ»;

3) ТОВ «ЕРУ ТРЕЙДІНГ».

 

45. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про припинення розгляду спору між АТ «ХАРКІВОБЛЕНЕРГО» та ПрАТ «НЕК «УКРЕНЕРГО».

 

46. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку забезпечення стандартів якості електропостачання та надання компенсацій споживачам за їх недотримання».

 

47. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

 

48. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

 

49. Про визначення загального (максимального) обсягу продажу електричної енергії електропостачальниками та/або трейдерами на ринку «на добу наперед».

 

50. Про врегулювання актуальних питань діяльності учасників ринку електричної енергії.

 

51. Про прийняття постанов щодо внесення змін до деяких постанов НКРЕКП (зміна тарифів на виробництво теплової енергії для ЛМКП «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО», ДП «СЄВЄРОДОНЕЦЬКА ТЕЦ»).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux