Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
18 лютого відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 18 лютого 2016 року о 12:50



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 18 лютого 2016 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були прийняті рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії та з виробництва електричної енергії:

ТОВ «МЕБЕЛЬ-СЕРВІС» (встановлена потужність – 2, 494 Гкал/год);

ТОВ «САНТЕХСЕРВІС» ЛТД (встановлена потужність – 0,86 Гкал/год);

ДП «ТЕПЛОЕНЕРГО» ПрАТ «БОРОДЯНСЬКА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ПЕРЕСУВНА МЕХАНІЗОВАНА КОЛОНА 15» (встановлена потужність – 3,568 Гкал/год).

 

2. Відмовити ФОП БУРЛАЙ ОЛЕНІ АНАТОЛІЇВНІ у видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

 

3. Накласти штраф на ВАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» за порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами і Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за регульованим тарифом; зобов’язати ВАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» надати у визначені строки до НКРЕКП необхідну інформацію; підготувати звернення до Кабінету Міністрів України, Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, та правоохоронних органів, у тому числі до Національного антикорупційного бюро України, а також Фонду державного майна України стосовно відмови ВАТ «Запоріжжяобленерго» представникам НКРЕКП у проведенні планової перевірки та звернення до Кабінету Міністрів України як до органу, який спрямовує та координує діяльність Фонду державного майна України, із пропозицією розгляду питання щодо термінової зміни керівництва ВАТ «Запоріжжяобленерго».

 

4. Схвалити Інвестиційні програми на 2016 рік:

КП Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго»;

КП «Південно-західні тепломережи»;

КП «Теплоенерго» Лозівської міської ради Харківської області;

ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО».

 

5. Скоригувати ПАТ «Укргідроенерго» тариф на електричну енергію та Інвестиційну програму на 2016 рік.

 

6. Встановити тарифи на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії: 

ТОВ «ВОЛИНЬ-ЕКОТЕПЛО»;

ТОВ «БІОАЛЬТЕРНАТИВА»;

ТОВ «АЛЬТ-ЕНЕРГО»;

ТОВ «НОВА ЕРА-ЕНЕРГЕТИЧНА ГРУПА»;  

ТОВ «РЕГІОН ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ»;

ТОВ «КИЇВОБЛТЕПЛОЕНЕРГО»;

ТОВ «ВІЗАРД ГРУП».

 

7. Затвердити ПАТ «ДТЕК «Дніпрообленерго» і ПрАТ «ПЕЕМ «Центральна енергетична компанія» структуру та рівні тарифів на передачу електричної енергії місцевими (локальними) електромережами та з постачання електроенергії за регульованим тарифом.

 

8. Встановити ТОВ «ЕНЕРДЖІ-КОМ» «зелений» тариф.

 

9. Встановити ТОВ «СОЛАР ВЕЙВ ЕНЕРДЖИ» «зелений» тариф та внести зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 29.12.2015 № 3215 «Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію для суб'єктів господарювання та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва».

 

10. Встановити (скоригувати) тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для потреб населення:

ТОВ «Сумитеплоенерго»;

КП «Водотеплосервіс» Калуської міської ради;

КП «ТПТЕ «Теплотранс» Дніпропетровської міської ради;

ДП «НАЕК Енергоатом»;

Кузнецовське міське комунальне підприємство;

КП «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» (м. Южноукраїнськ).

 

11. Встановити тарифи на послугу з централізованого постачання води для управителів багатоквартирних будинків:

ТОВ «Сумитеплоенерго»;

ДП «НАЕК Енергоатом»;

КП «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» (м. Южноукраїнськ).

 

12. Встановити тарифи на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води для потреб населення, що надаються населенню суб’єктами господарювання, які є виконавцями цих послуг:

ТОВ «Сумитеплоенерго»;

КП «Водотеплосервіс» Калуської міської ради;

КП «ТПТЕ «Теплотранс» Дніпропетровської міської ради;

ДП «НАЕК Енергоатом»;

Кузнецовське міське комунальне підприємство;

КП «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»(м. Южноукраїнськ).

 

13. Скасувати встановлені КП Сокальської міської ради «Сокальтеплокомуненерго» тарифи на теплову енергію для потреб населення та на послугу з  централізованого опалення, що надається населенню.

 

14. Затвердити Зміни до реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію на лютий 2016 року.

 

15. Внести зміни до Кошторису ДП «Енергоринок» на 2016 рік.

 

16. Внести зміни до Плану діяльності НКРЕКП з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік.

 

 17. Перенести розгляд питань про:

- видачу ПАТ «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ» ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за регульованим тарифом та розподілу (передачі) електричної енергії місцевими (локальними) електромережами;

- визнання такими, що втратили чинність, постанов НКРЕКП від 22 січня 2015 року №  39, від 10 грудня 2015 року № 2941 та від 10 грудня 2015 року № 2942 щодо встановлення тарифів на виробництво теплової енергії ТЗОВ «Бренвель»;

- внесення змін до постанови НКРЕКП від 19.03.2015 № 805 «Про затвердження економічних коефіцієнтів нормативних технологічних витрат електроенергії в електричних мережах ліцензіатів з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами I та II класів напруги на II - IV квартали 2015 року та I квартал 2016 року»;

-  анулювання ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії, транспортування теплової енергії магістральними, місцевими (розподільчими) тепловими мережами та з постачання теплової енергії, виданих ТЗОВ «БРЕНВЕЛЬ»;

- продовження розгляду питання про внесення змін до Інвестиційної програми на 2016 рік та перегляд структури та рівнів тарифів на передачу електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та постачання електричної енергії за регульованим тарифом для ПАТ «ЕК«Херсонобленерго»;

- встановлення (перегляд) структури та рівня тарифу з розподілу електричної енергії (передачі електричної енергії) місцевими (локальними) електромережами та з постачання електроенергії за регульованим тарифом  для  ПАТ «Українська залізниця».

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами і розпорядженнями, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux