Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
18 квітня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 12 квітня 2023 року о 19:07

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 18 квітня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ЕНДЛЕС ЕНЕРДЖІ»;

2) ТОВ «НАП-КОМ'ЮНІТІ»;

3) ТОВ «НІК ЕНЕРГО СТАНДАРТ».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕНДЛЕС ЕНЕРДЖІ»;

2) ТОВ «СКОЛЕ ЕНЕРГО».

3. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «НАФТОГАЗСФЕРА». 

4. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ПАТ «КВБЗ».

5. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД».

6. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «МГК».

7. Про врегулювання невідкладних питань діяльності суб’єктів господарювання на ринках електричної енергії та природного газу в умовах воєнного стану.

8. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Кодексу газорозподільних систем».

9. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про затвердження змін до планів розвитку газорозподільних систем на 2023 – 2032 роки газорозподільних підприємств:

1) АТ «ВІННИЦЯГАЗ»;

2) АТ «КИЇВОБЛГАЗ»;

3) АТ «ЛЬВІВГАЗ»;

4) АТ «ОДЕСАГАЗ».

10. Про прийняття проєктів постанов НКРЕКП про затвердження змін до планів розвитку газорозподільних систем на 2023 – 2032 роки газорозподільних підприємств:

1) АТ «ВОЛИНЬГАЗ»;

2) АТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ»;

3) АТ «РІВНЕГАЗ»;

4) АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ»;

5) АТ «ЧЕРКАСИГАЗ»;

6) АТ «ЧЕРНІВЦІГАЗ».

11. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік.

12. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік.

13. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік.

14. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Порядку визначення регуляторної бази активів суб’єктів природних монополій у сфері електроенергетики» (зміни до постанови НКРЕ від 11 липня 2013 року № 899 «Про затвердження Порядку визначення регуляторної бази активів суб’єктів природних монополій у сфері електроенергетики»).

15. Про недотримання АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

16. Про недотримання АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

17. Про недотримання ТОВ «МИРО-МАРК» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

18. Про недотримання ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКЕНЕРГОЗБУТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

19. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ТЕРНОПІЛЬОБЛГАЗ».

20. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ».

21. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 09 вересня 2022 року № 60-р («Про усунення порушень ТОВ «КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ЕК»).

22. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 13 вересня 2022 року № 68-р («Про усунення порушень ТОВ «ЗАПОРІЖЖЯЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ»). 

23. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 13 вересня 2022 року № 73-р Про усунення порушень ПРАТ «ХАРКІВЕНЕРГОЗБУТ»).

24. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 28 березня 2023 року № 540 («Про накладення штрафу на ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу»).

25. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 22 березня 2023 року № 499 («Про накладення штрафу на ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ ЗБУТ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності постачання природного газу»).

26. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії. 

27. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ» з постачання електричної енергії споживачу.

28. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «СМІЛАЕНЕРГОПРОМТРАНС» з виробництва теплової енергії.

29. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «СМІЛАЕНЕРГОПРОМТРАНС» з виробництва електричної енергії.

30. Про внесення зміни до Плану здійснення заходів державного контролю суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, на 2023 рік.

31. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Регламенту Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

32. Про коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ».

33. Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП у частині коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

34. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

35. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до додатка 9 до Правил ринку «на добу наперед» та внутрішньодобового ринку».

36. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку».

37. Про врегулювання актуальних питань забезпечення безпеки постачання та запобігання надзвичайної ситуації в енергетичній системі України.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux