Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
17 вересня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 17 вересня 2015 року о 11:38



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 17 вересня 2015 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були прийняті рішення:

 

1. Видати ТОВ «ЕНЕРГІС-ПОДІЛЛЯ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії (встановлена потужність – 40 кВт).

 

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ЛИПОВОДОЛИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ МІЖГОСПОДАРСЬКИЙ КОМБІНАТ ПО НАДАННЮ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ СІЛЬСЬКОМУ НАСЕЛЕННЮ «РАЙСІЛЬКОМУНГОСП» (встановлена потужність – 1,204 Гкал/год);

ТОВ «АЛЬФА ЕКО ЕНЕРДЖІ» (встановлена потужність – 0,602 Гкал/год);

ТОВ «УКРТЕПЛО ЖИТОМИР» (встановлена потужність – 1,29 Гкал/год);

ТОВ «РОКИТНЯНСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД» (встановлена потужність – 2,026 Гкал/год);

КП «КОСТОПІЛЬКОМУНЕНЕРГІЯ» (встановлена потужність – 0,798 Гкал/год);

КП «ЛУЦЬКЕ» (встановлена потужність – 1,6 Гкал/год);

ТОВ «РІВНЕ ТЕПЛО ТРАНС СЕРВІС» (встановлена потужність – 1,29 Гкал/год).

 

3. Переоформити ПАТ «СУМСЬКЕ МАШИНОБУДІВНЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ» ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії та з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії).

 

4. Зобов’язати ТОВ «БІОГАЗЕНЕРГО» у строк до 01.10.2015 усунути порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії в частині надання інформації про ліцензовану діяльність ліцензіата та в подальшому неухильно дотримуватися вимог Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії.

 

5. Попередити та застерегти ПАТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення в подальшому порушень Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії, Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами і Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

 

6. Попередити та застерегти ПАТ «МЕЛІТОПОЛЬГАЗ» щодо недопущення в подальшому порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ.

 

7. Накласти штраф на КОМУНАЛЬНЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «МІСЬКВОДОКАНАЛ» та зобов’язати усунути порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення.

 

8. Внести зміни до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, від 30.05.2014 № 632 «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення КП «Дніпроводоканал» Дніпропетровської міської ради».

 

9. Схвалити та повторно оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП проект регуляторного акта –  постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку визначення витрат на оплату праці, які враховуються в тарифах на розподіл електричної енергії (передачу електричної енергії місцевими (локальними) електромережами), постачання електричної енергії за регульованим тарифом, передачу електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами, виробництво теплової та виробництво електричної енергії».

 

10. Продовжити розгляд питань про:

- внесення змін до Інвестиційної програми на 2015 рік з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом ПАТ «ДТЕК Дніпрообленерго»;

- коригування тарифів на теплову енергію для потреб бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів;

- встановлення/коригування тарифів на послугу з централізованого опалення та на послугу з централізованого постачання гарячої води для потреб населення;

- встановлення/коригування тарифів на послугу з централізованого опалення та на послугу з централізованого постачання гарячої води для потреб управителів багатоквартирних будинків, бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів.

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами і розпорядженнями, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux