Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
17 грудня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 17 грудня 2019 року о 12:06



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 17 грудня 2019 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ВЕЗ»;

2) ДП «ПОЛУМ'Я» ПАТ «КОРОСТИШІВГАЗ»;

3) ПРАТ «ЧОРНОМОРСЬКИЙ ПАЛИВНИЙ ТЕРМІНАЛ».

 

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «АКСПО УКРАЇНА»;

2) ТОВ «СМАРТ ЕНЕРДЖІС»;

3) ТОВ «СОЛІСЕН»;

4) ПРАТ «ЧОРНОМОРСЬКИЙ ПАЛИВНИЙ ТЕРМІНАЛ».

 

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

1) ПП «БІЗНЕС-ЕНЕРГІЯ»;

2) ТОВ «ДОБРОБУД ІНВЕСТ»;

3) ВК «КОНСАЛТ ІНВЕСТ КОМПАНІЯ ЕНЕРДЖІ»;

4) ТОВ «МАЛИН ЕНЕРДЖИ»;

5) ТОВ «ПГК ДОБРОБУТ»;

6) ТОВ «САНАЛЬ»;

7) ТОВ «САН-ОР»;

8) ТОВ «САНРЕСУРС»;

9) ТОВ «СІНГА ЕНЕРДЖІ»;

10) ТЗОВ «СКОНТО ЕНЕРДЖІ»;

11) ТОВ «УМАНЬ КВАДРО»;

12) ТОВ «ФУРСИ ЕНЕРДЖИ ГРУПП».

 

4. Внести зміни до встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіатам з виробництва електричної енергії:

1) ТЗОВ «ВЕРДЕ-ІНВЕСТ»;

2) ТОВ «МАРІЇВКА ГРІН ЕНЕРДЖІ».

 

5. Схвалити плани розвитку систем розподілу на 2020 – 2024 роки:

1) ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО»;

2) АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»;

3) АТ «ХАРКІВОБЛЕНЕРГО».

 

6. Накласти штраф на ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 17.12.2019).

 

7. Накласти штрафи на ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО» за порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 17.12.2019).

 

8. Накласти штрафи на ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО» за порушення Ліцензійних умов з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 17.12.2019).

 

9. Накласти штрафи на АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «ХАРКІВГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

 

10. Застерегти ТОВ «УКРТРАНСГАЗРЕСУРС» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

11. Застерегти ТОВ «ГАЗОВА КОМПАНІЯ «ІНВЕСТСЕРВІС» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

12. Анулювати ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «АВРОРА» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

13. Вимоги постанови НКРЕКП від 02 липня 2019 року № 1327 «Про накладення штрафу на ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» за порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання» вважати такими, що виконані.

 

14. Вимоги постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 07 травня 2019 року № 683 «Про накладення штрафу на ДПЕМ ПРАТ «АТОМСЕРВІС» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання» вважати такими, що виконані.

 

15. Вимоги постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 28 травня 2019 року № 836 «Про накладення штрафу на ДПЕМ ПРАТ «АТОМСЕРВІС» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання» вважати такими, що виконані.

 

16. Вимоги постанови НКРЕКП від 06 вересня 2019 року № 1854 «Про накладення штрафу на ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання» вважати такими, що виконані.

 

17. Затвердити кошторис ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2020 рік.

 

18. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку».

 

19. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» (щодо встановлення тарифу на виробництво теплової енергії, що виробляється другою чергою теплоелектростанції по вул. Крип’якевича, 3 в м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області з використанням альтернативних джерел енергії, а також його структури).

 

20. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МИКОЛАЇВВОДОКАНАЛ» на 2019 рік».

 

21. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкти постанов НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм на 2020 рік:

1) КП «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ»;

2) КП «ВОДОКАНАЛ» (М. ЗАПОРІЖЖЯ);

3) КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» (М. КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ);

4) КП «НОВОМОСКОВСЬК ВОДОКАНАЛ»;

5) КП «ПАВЛОГРАДСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА» ПАВЛОГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

6) КП «ТЕРНОПІЛЬВОДОКАНАЛ»;

7) КП «ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА МІСТА ХЕРСОНА;

8) ПАТ «АЗОТ» (М. ЧЕРКАСИ).

 

22. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ФУРСИ ЕНЕРДЖИ ГРУПП»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ГЕЛІЯ СОЛАР»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЗОННЕНЕНЕРГІ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «МОНТАЖЕНЕРГО 2018»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ПП «ПРИРОДНІ ЕНЕРГОДЖЕРЕЛА»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СЕМИПОЛКИ-СОЛАР»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЛІФТОВА КОМПАНІЯ «ЗАХІД»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 24.09.2019 № 1991» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ФУРСИ ЕНЕРДЖИ ГРУПП» (СЕС «СЕС № 1», СЕС «СЕС № 2» та СЕС «СЕС № 3»), ТОВ «БІОЕНЕРГОПРОДУКТ» (СЕС 2 пусковий комплекс 5 черги вітро- та геліоелектростанції, Тернопільська обл., Бережанськийр-н, с. Куряни, вул. Бережанка, 57), ТОВ «ГЕЛІЯ СОЛАР» (СЕС «Златопільська»), ТОВ «ЗОННЕНЕНЕРГІ» (СЕС Сумська обл., Кролевецький р-н, м. Кролевець, вул. Лесі Українки, 160), ТОВ «МОНТАЖЕНЕРГО 2018» (СЕС Харківська обл., Вовчанський р-н, с. Бугаївка, вул. Харківська (кадастровий номер земельної ділянки 6321688401:00:000:1074)), ПП «ПРИРОДНІ ЕНЕРГОДЖЕРЕЛА» (1 черга СЕС Закарпатська обл., Ужгородський р-н, на території Тисаашванської сільської ради, за межами населених пунктів (кадастровий номер земельної ділянки 2124884200:10:012:0020)), ТОВ «СЕМИПОЛКИ-СОЛАР» (СЕС Київська область, Броварський район, Семиполківська сільська рада (кадастровий номер земельної ділянки 3221288800:03:007:0235)), ТОВ «ЕКОТЕХ-ЮГ» (2 черга СЕС Херсонська обл., Бериславський р-н, с. Новорайськ, вул. Промислова, б/н, на території ТОВ «Зоотехнологія» (на будівлях літери О та О1)), ТОВ «ЛІФТОВ А КОМПАНІЯ «ЗАХІД» (СЕС Хмельницька обл., Волочиський р-н, м. Волочиськ, вул. Уральських танкістів, буд. 36), ТОВ «МАРІЇВКА ГРІН ЕНЕРДЖІ» (СЕС Львівська обл., м. Винники, вул. Б. Хмельницького, 9), ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ» (ГЕС Чернівецька обл., Вижницький р-н, с. Іспас, вул. Кармелюка, буд. 6-а), ТОВ «РЕНЕР» (ГЕС Закарпатська обл., Рахівський р-н, с. Костилівка, вул. Заводська, 34-а та ГЕС Закарпатська обл., Рахівський р-н, с. Костилівка, вул. Заводська, 34-б)).

 

23. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про внесення змін до структури тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії АТ «ХЕРСОНСЬКА ТЕЦ» на 2019 рік»;

«Про встановлення для оператора системи передачі та операторів систем розподілу граничної нижньої межі обов’язкової купівлі електричної енергії на ринку «на добу наперед»;

«Про внесення змін до Регламенту Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг»;

«Про визначення ставки внеску на регулювання на І квартал 2020 року».

 

24. Перенести розгляд питання про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення КП «ТЕРНОПІЛЬВОДОКАНАЛ».

 

25. Зняти з розгляду питання про відмову у видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «АВУ ГРІН ЕНЕРДЖІ».

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux