Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
17 грудня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 11 грудня 2019 року о 15:10



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 17 грудня 2019 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному вебсайті Регулятора  та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному вебсайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ВЕЗ»;

2) ДП «ПОЛУМ'Я» ПАТ «КОРОСТИШІВГАЗ»;

3) ПРАТ «ЧОРНОМОРСЬКИЙ ПАЛИВНИЙ ТЕРМІНАЛ».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «АКСПО УКРАЇНА»;

2) ТОВ «СМАРТ ЕНЕРДЖІС»;

3) ТОВ «СОЛІСЕН»;

4) ПРАТ «ЧОРНОМОРСЬКИЙ ПАЛИВНИЙ ТЕРМІНАЛ».

 

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

1) ПП «БІЗНЕС-ЕНЕРГІЯ»;

2) ТОВ «ДОБРОБУД ІНВЕСТ»;

3) ВК «КОНСАЛТ ІНВЕСТ КОМПАНІЯ ЕНЕРДЖІ»;

4) ТОВ «МАЛИН ЕНЕРДЖИ»;

5) ТОВ «ПГК ДОБРОБУТ»;

6) ТОВ «САНАЛЬ»;

7)  ТОВ «САН-ОР»;

8) ТОВ «САНРЕСУРС»;

9) ТОВ «СІНГА ЕНЕРДЖІ»;

10) ТЗОВ «СКОНТО ЕНЕРДЖІ»;

11) ТОВ «УМАНЬ КВАДРО»;

12) ТОВ «ФУРСИ ЕНЕРДЖИ ГРУПП».

 

4. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіатам з виробництва електричної енергії:

1) ТЗОВ «ВЕРДЕ-ІНВЕСТ»;

2) ТОВ «МАРІЇВКА ГРІН ЕНЕРДЖІ».

 

5. Про відмову у видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «АВУ ГРІН ЕНЕРДЖІ».

 

6. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» (щодо встановлення тарифу на виробництво теплової енергії, що виробляється другою чергою теплоелектростанції по вул. Крип’якевича, 3 в м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області з використанням альтернативних джерел енергії, а також його структури).

 

7. Про прийняття постанови «Про внесення змін до структури тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії АТ «ХЕРСОНСЬКА ТЕЦ» на 2019 рік».

 

8. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення планів розвитку систем розподілу на 2020 – 2024 роки:

1) ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО»;

2) АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»;

3) АТ «ХАРКІВОБЛЕНЕРГО».

 

9. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МИКОЛАЇВВОДОКАНАЛ» на 2019 рік».

 

10. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм на 2020 рік:

1) КП «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ»;

2) КП «ВОДОКАНАЛ» (М. ЗАПОРІЖЖЯ);

3) КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» (М. КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ);

4) КП «НОВОМОСКОВСЬК ВОДОКАНАЛ»;

5) КП «ПАВЛОГРАДСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА» ПАВЛОГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

6) КП «ТЕРНОПІЛЬВОДОКАНАЛ»;

7) КП «ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА МІСТА ХЕРСОНА;

8) ПАТ «АЗОТ» (М. ЧЕРКАСИ).

 

11. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ФУРСИ ЕНЕРДЖИ ГРУПП»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ГЕЛІЯ СОЛАР»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЗОННЕНЕНЕРГІ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «МОНТАЖЕНЕРГО 2018»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ПП «ПРИРОДНІ ЕНЕРГОДЖЕРЕЛА»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СЕМИПОЛКИ-СОЛАР»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЛІФТОВА КОМПАНІЯ «ЗАХІД»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 24.09.2019 № 1991» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ФУРСИ ЕНЕРДЖИ ГРУПП» (СЕС «СЕС № 1», СЕС «СЕС № 2» та СЕС «СЕС № 3»), ТОВ «БІОЕНЕРГОПРОДУКТ» (СЕС 2 пусковий комплекс 5 черги вітро- та геліоелектростанції, Тернопільська обл., Бережанськийр-н, с. Куряни, вул. Бережанка, 57), ТОВ «ГЕЛІЯ СОЛАР» (СЕС «Златопільська»), ТОВ «ЗОННЕНЕНЕРГІ» (СЕС Сумська обл., Кролевецький р-н, м. Кролевець, вул. Лесі Українки, 160), ТОВ «МОНТАЖЕНЕРГО 2018» (СЕС Харківська обл., Вовчанський р-н, с. Бугаївка, вул. Харківська (кадастровий номер земельної ділянки 6321688401:00:000:1074)), ПП «ПРИРОДНІ ЕНЕРГОДЖЕРЕЛА» (1 черга СЕС Закарпатська обл., Ужгородський р-н, на території Тисаашванської сільської ради, за межами населених пунктів (кадастровий номер земельної ділянки 2124884200:10:012:0020)), ТОВ «СЕМИПОЛКИ-СОЛАР» (СЕС Київська область, Броварський район, Семиполківська сільська рада (кадастровий номер земельної ділянки 3221288800:03:007:0235)), ТОВ «ЕКОТЕХ-ЮГ» (2 черга СЕС Херсонська обл., Бериславський р-н, с. Новорайськ, вул. Промислова, б/н, на території ТОВ «Зоотехнологія» (на будівлях літери О та О1)), ТОВ «ЛІФТОВ А КОМПАНІЯ «ЗАХІД» (СЕС Хмельницька обл., Волочиський р-н, м. Волочиськ, вул. Уральських танкістів, буд. 36), ТОВ «МАРІЇВКА ГРІН ЕНЕРДЖІ» (СЕС Львівська обл., м. Винники, вул. Б. Хмельницького, 9), ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ» (ГЕС Чернівецька обл., Вижницький р-н, с. Іспас, вул. Кармелюка, буд. 6-а), ТОВ «РЕНЕР» (ГЕС Закарпатська обл., Рахівський р-н, с. Костилівка, вул. Заводська, 34-а та ГЕС Закарпатська обл., Рахівський р-н, с. Костилівка, вул. Заводська, 34-б)).

 

12. Про порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО».

 

13. Про порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО».

 

14. Про порушення Ліцензійних умов з виробництва, Ліцензійних умов з транспортування та Ліцензійних умов з постачання теплової енергії ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО».

 

15. Про виконання ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» вимог постанови НКРЕКП від 02 липня 2019 року № 1327 «Про накладення штрафу на ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» за порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

 

16. Про виконання ДПЕМ ПРАТ «АТОМСЕРВІС» вимог постанови НКРЕКП від 07 травня 2019 року № 683 «Про накладення штрафу на ДПЕМ ПРАТ «АТОМСЕРВІС» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

 

17.  Про виконання ДПЕМ ПРАТ «АТОМСЕРВІС» вимог постанови НКРЕКП від 28 травня 2019 року № 836 «Про накладення штрафу на ДПЕМ ПРАТ «АТОМСЕРВІС» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

 

18. Про виконання ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» вимог постанови НКРЕКП від 06 вересня 2019 року № 1854 «Про накладення штрафу на ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

 

19. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «ХАРКІВГАЗ» (2 позапланові перевірки відповідно до погоджень Державної регуляторної служби від 07.03.2019 № 1478/0/20-19 та від 14.05.2019 № 3185/0/20-19).

 

20. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «ХАРКІВГАЗ» (позапланова перевірка щодо дотримання вимог пунктів 2 та 3 постанови НКРЕКП від 26.03.2019 № 431 та вимоги підпункту 1 пункту 2 постанови НКРЕКП від 26.03.2019 № 433).

 

21. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «ХАРКІВГАЗ» (позапланова перевірка відповідно до погодження Державної регуляторної служби від 22.08.2019 № 7533/0/20-19).

 

22. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «АВРОРА».

 

23. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «УКРТРАНСГАЗРЕСУРС».

 

24. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ГАЗОВА КОМПАНІЯ «ІНВЕСТСЕРВІС».

 

25. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення КП «ТЕРНОПІЛЬВОДОКАНАЛ».

 

26. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку».

 

27. Про встановлення для оператора системи передачі та операторів систем розподілу граничної нижньої межі обов’язкової купівлі електричної енергії на ринку «на добу наперед».

 

28. Про затвердження кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2020 рік.

 

29. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Регламенту Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

 

30. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про визначення ставки внеску на регулювання на І квартал 2020 року».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux