Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
16 жовтня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 16 жовтня 2014 року о 16:47



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 16 жовтня 2014 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були прийняті рішення:

 

1. Визнати недійсною ліцензію ТОВ «КУВЕЙТ ЕНЕРДЖІ ЮКРЕЙН» на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом.

 

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом:

ТОВ «АРАБСЬКИЙ ЕНЕРГЕТИЧНИЙ АЛЬЯНС ЮЕЙ» (річний обсяг постачання – 30 млн м3);

ТОВ «ЦЕФЕЙ» (річний обсяг постачання – 14 млн м3);

ТОВ «ГАЛУЗЕВЕ ПІДПРИЄМСТВО «ПРОМСЕРВІС» (річний обсяг постачання – 35 млн м3);

ПАТ «ХОЛДИНГОВА КОМПАНІЯ «ЕНЕРГОМЕРЕЖА» (річний обсяг постачання – 20 млн м3).

 

3. Видати ТОВ «ЗАПОРІЗЬКИЙ ТИТАНО-МАГНІЄВИЙ КОМБІНАТ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом (річний обсяг постачання - 400 млн кВт·год).

 

4. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ТОВ «ІНТЕРТЕПЛО» (встановлена потужність - 0,86 Гкал/год);

ТОВ «ЄВРОПЕЙСЬКА ТЕПЛОЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «ЕКОТЕПЛО» (встановлена потужність - 2,322 Гкал/год);

КП «СТРИЙТЕПЛОЕНЕРГО» (встановлена потужність - 1,25 Гкал/год);

ДП «ПІДПРИЄМСТВО ТЕМНІВСЬКОЇ ВИПРАВНОЇ КОЛОНІЇ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПЕНІТЕНЦІАРНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ (№100)» (встановлена потужність - 0,65 Гкал/год);

ТОВ «УКРСПЕЦТЕПЛО-ЧЕРКАСИ» (встановлена потужність - 2,064 Гкал/год).

 

5. Видати ОБЛАСНОМУ КП ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА «МИРГОРОДВОДОКАНАЛ» ліцензії на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення (річний обсяг водопостачання 1732068 м3; річний обсяг водовідведення: 1596280 м3).

 

6. Видати ТОВ «ТЕПЛОЦЕНТРСЕРВІС» ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії) та постачання теплової енергії (річний обсяг -  21,600 тис. Гкал).

 

7. Видати КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОМУ ПАТ «ГІПСОВИК» дублікат ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом. 

 

8. Переоформити ТОВ «ЛНГ-ТРЕЙДІНГ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом.

 

9. Переоформити ТОВ «Комплекс екологічних споруд» ліцензії на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення.

 

10. Визнати недійсною ліцензію ТОВ «ІНФОКС» на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення.

 

11. Видати ТОВ «ІНФОКС» ліцензію на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення та копію ліцензії для філії «ІНФОКСВОДОКАНАЛ» ТОВ «ІНФОКС».

 

12. Визначити середньозважений тариф на виробництво теплової енергії для установ та організацій на теплогенеруючих установках (крім теплоелектроцентралей, теплоелектростанцій і атомних електростанцій) з використанням природного газу у  розмірі 931,86 грн/Гкал (без ПДВ).

 

14. Встановити ТОВ «ЖИТОМИРКОМУНСЕРВІС» «зелений» тариф на виробництво електричної енергії.

 

15. Схвалити Інвестиційні програми на 2014 рік:

КП «Павлоградтеплоенерго»;

Концерну «Міські теплові мережі» м. Запоріжжя;

КП «Теплопостачання» м. Одеси;

КП «Трускавецьтепло» Трускавецької міської ради.

 

16. Внести зміни до Інвестиційних програм на 2014 рік з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом:

ПАТ «Волиньобленерго»;

ПАТ «ЕК«Херсонобленерго»;

ПАТ «Вінницяобленерго»;

ПАТ «Прикарпаттяобленерго».

 

17. Внести зміни до Інвестиційних програм на 2014 рік:

ОКВП «Дніпро-Кіровоград»;

ОВКП ВКëгвнеоблводоканал»;

КП «Бердянськводоканал»;

КП «Лозоваводоканал».

 

18. Внести зміну до Плану діяльності НКРЕКП з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік.

 

19. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проект регуляторного акта – постанову НКРЕКП «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов НКРЕ».

 

20. Продовжити розгляд питань про:

- видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом ПАТ «ЄВРАЗ – ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ МЕТАЛУРГІЙНИЙ ЗАВОД ІМ. ПЕТРОВСЬКОГО»;

- погодження договору купівлі-продажу електричної енергії між ДП «Енергоринок» та ТОВ «ВЕСТ ОЙЛ ГРУП»;

- встановлення «зеленого» тарифу на виробництво електричної енергії ТОВ «ГК ЕНЕРГОПЕРСПЕКТИВА» (Ріпинецька ГЕС);

- встановлення тарифів на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних та поновлюваних джерел енергії;

- коригування тарифів на відпуск електричної енергії;

- схвалення Інвестиційної програми на 2014 рік ТОВ «Білоцерківвода»;

- встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води для населення.

 

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами і розпорядженнями, оприлюднені на офіційному веб-сайті НКРЕКП та в «Інформаційному бюлетені НКРЕ», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux