Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
15 липня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 09 липня 2020 року о 17:51



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 15 липня 2020 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному вебсайті Регулятора та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному вебсайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності  з постачання природного газу:

ТОВ «ЗАХІДНАФТОІНВЕСТ»;

ТОВ «ЛЮКСГАЗ»;

ТОВ «ОЛІРО ЕНЕРДЖІ»;

ТОВ «СЕНТРАЛГАЗ»;

ТОВ «ТОРГІВЕЛЬНА ГАЗОВА КОМПАНІЯ»;

ТОВ «УКРПОСТАЧГАЗ»;

ТОВ «ЧОЕК».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ЕНЕРГІЯ-АКТИВ 2018»;

ТОВ «ФОТОН ПРО-ПЛЮС»;

ТОВ «ТМ ПАРТНЕРС».

 

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ДОЧІРНЄ СЕРВІСНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ВОДОМІР» ЛЬВІВСЬКОГО МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛЬВІВВОДОКАНАЛ»;

ТОВ «ОЛІРО ЕНЕРДЖІ».

 

4. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «МДД ТРЕЙДІНГ».

 

5. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ГРІН ЕНЕРГО»;

ТОВ «ПРОМІНЬ ЕНЕРГО»;

ТОВ «СОЛАРЕНЕРГО»;

ТОВ «СИВАШЕНЕРГОПРОМ».

 

6. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про звільнення ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» від виконання вимог статті 47 Закону України «Про ринок електричної енергії» щодо відокремлення та незалежності оператора системи розподілу».

 

7. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про погодження Інструкції щодо подання та публікації даних на ринку електричної енергії».

 

8. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про погодження змін до Програми відповідності АТ «Одесаобленерго».

 

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» на 2020 рік».

 

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» на 2020 рік».

 

11. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 06 травня 2020 року № 910» (щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «КИЇВОБЛЕНЕРГО» на 2020 рік).

 

12. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10.12.2019 № 2693» (щодо перегляду тарифів на послуги з розподілу електричної енергії АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО»). 

 

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 24 грудня 2019 року № 3217» (щодо внесення змін до структури тарифів на виробництво теплової енергії ДП «Сєвєродонецька ТЕЦ» на 2020 рік).

 

14. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 24 грудня 2019 року № 3240» (щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПрАТ «Черкаське хімволокно» на 2020 рік).

 

15. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про схвалення Інвестиційної програми ТОВ «КРАМАТОРСЬКТЕПЛОЕНЕРГО» на 2020 рік»;

«Про схвалення Інвестиційної програми ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» на 2020 рік».

 

16. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕНЕРГЕЙН»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «КОНСТАНТ ЕНЕРДЖИ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ТД СВІТЛОТЕХНІКА»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАР ПЛАНЕС»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОНЯЧНА ЕНЕРГІЯ УКРАЇНИ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЗАПОРІЗЬКА ГІДРОЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ЕНЕРДЖИ ЦЕНТР» (СЕС «Василівка»)»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ЕНЕРДЖИ ЦЕНТР» (СЕС «Василівка-2»)»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ЕНЕРДЖИ ЦЕНТР» (СЕС «Василівка-3»)»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «САН СІТІ ПЛЮС» (СЕС Миколаївська обл., Березнегуватський р-н, смт Березнегувате, вул. Нахімова, буд. 21а)»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «УКРЕНЕРГОМЕНЕДЖМЕНТ» (СЕС Дніпропетровська обл., м. Жовті Води, вул. Залізнична, 11А та 11-Б (кадастрові номери земельних ділянок 1210700000:01:303:0056 та 1210700000:01:303:0057))»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «УКРПРОДЛОГІСТИКА» (СЕС Вінницька обл, Вінницький р-н, смт Вороновиця, вул. Київська, буд. 13)»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ПРОЛОГ СОЛАРІНВЕСТ» (СЕС Київська обл., Васильківський р-н, смт Глеваха, вул. Вокзальна, буд. 46)»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 30.06.2020 № 1245» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «ЕНЕРДЖИ ЦЕНТР» (СЕС «Василівка»), ТОВ «ЕНЕРДЖИ ЦЕНТР» (СЕС «Василівка-2»), ТОВ «ЕНЕРДЖИ ЦЕНТР» (СЕС «Василівка-3»), ТОВ «САН СІТІ ПЛЮС» (СЕС Миколаївська обл., Березнегуватський р-н, смт Березнегувате, вул. Нахімова, буд. 21а), ТОВ «ЕНЕРГЕЙН» (СЕС Одеська обл., м. Южне, вул. Комунальна, 15), ТОВ «КОНСТАНТ ЕНЕРДЖИ» (СЕС «Хорошівська»), ТОВ «ПРОМІНЬ ЕНЕРГО» (3 – 5 черги СЕС Київська обл., м. Бориспіль, вул. Запорізька, 36-а), ТОВ «САН ВОЛЬТ» (СЕС «Качкарівка»), ТОВ «УКРЕНЕРГОМЕНЕДЖМЕНТ» (СЕС Дніпропетровська обл., м. Жовті Води, вул. Залізнична, 11А та 11-Б (кадастрові номери земельних ділянок 1210700000:01:303:0056 та 1210700000:01:303:0057), ТОВ «ПРОЛОГ СОЛАРІНВЕСТ» (СЕС Київська обл., Васильківський р-н, смт Глеваха, вул. Вокзальна, буд. 46), ТОВ «СОЛАР ПЛАНЕС» (СЕС Житомирська обл., Коростишівський р-н, с. Красилівка, вул. Піскова, 30), ТОВ «СОНЯЧНА ЕНЕРГІЯ УКРАЇНИ» (СЕС Київська обл., Переяслав-Хмельницький р-н, с. Стовп’яги, вул. Садова, буд. 14, 16), ТОВ «ТД СВІТЛОТЕХНІКА» (СЕС Київська обл., м. Бровари, вул. Сергія Москаленка, буд. 22), ТОВ «УКРПРОДЛОГІСТИКА» (СЕС Вінницька обл., Вінницький р-н, смт Вороновиця, вул. Київська, буд. 13)), ТОВ «ЗАПОРІЗЬКА ГІДРОЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» (ГЕС Черкаська обл., Смілянський р-н, с. Велика Яблунівка, вул. Данільченка, буд. 55Г)).

 

17. Про результати проведення позапланових виїзних перевірок:

ТОВ «ЕНЕРДЖІКС»;

ТОВ «ЕНЕРГОЛАЙТ КОМПАНІ»;

ТОВ «ЕНЕРГОЗАХІД»;

ТОВ «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ»;

ДП «СЄВЄРОДОНЕЦЬКА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ»;

ТОВ «СОЛДІ ІНФІНІТІ»;

ТОВ «БІОЕНЕРДЖІТРАНС».

 

18. Про порушення вимог законодавства, що регулює функціонування ринку електричної енергії, та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ТЕРНОПІЛЬЕЛЕКТРОПОСТАЧ».

 

19. Про порушення вимог законодавства, що регулює функціонування ринку електричної енергії, та Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО».

 

20. Про порушення вимог законодавства, що регулює функціонування ринку електричної енергії, та Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО».

 

21. Про порушення вимог законодавства, що регулює функціонування ринку електричної енергії, та Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ».

 

22. Про порушення законодавства у сфері енергетики та Ліцензійних умов з розподілу природного газу АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «ЛУГАНСЬКГАЗ».

 

23. Про порушення законодавства у сфері енергетики та Ліцензійних умов з розподілу природного газу АТ «КИЇВГАЗ».

 

24. Про проведення позапланових виїзних перевірок:

ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ»;

АТ  «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»;

ТОВ «КТД СОЛАР»;

ТОВ «БІЗНЕС-РЕЙС».

 

25. Про проведення позапланових виїзних перевірок у сфері теплопостачання:

КП «ТЕПЛОЕНЕРГО»;

ОКП «МИКОЛАЇВОБЛТЕПЛОЕНЕРГО»;

КП «БРОВАРИТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ»;

ДМП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО»;

ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»;

КПТМ «КРИВОРІЖТЕПЛОМЕРЕЖА»;

ТОВ «РІВНЕТЕПЛОЕНЕРГО»;

КОНЦЕРН «МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ»;

КП «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ»;

ПРАТ «МИКОЛАЇВСЬКА ТЕЦ»;

ПП «ГАРАНТ ЕНЕРГО М».

 

26. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 29 березня 2019 року № 468 «Про накладення штрафу на ПРАТ «ЕНЕРГОРЕСУРСИ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення, здійснення заходів державного регулювання».

 

27. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 06 грудня 2019 року № 2636 «Про накладення штрафу на КП «КРИВБАСВОДОКАНАЛ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходів державного регулювання».

 

28. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 27 грудня 2017 року № 1426 «Про накладення штрафу на ТОВ «ШОСТКИНСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО «ХАРКІВЕНЕРГОРЕМОНТ» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії, Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії».

 

29. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 26 листопада 2019 року № 2540 «Про накладення штрафу на ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з виробництва, Ліцензійних умов з транспортування, Ліцензійних умов з постачання теплової енергії, необхідність усунення порушень та здійснення заходів державного регулювання».

 

30. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП, від 20 березня 2020 року № 700 «Про накладення штрафу на КП «ТЕПЛОЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з виробництва, Ліцензійних умов з транспортування, Ліцензійних умов з постачання теплової енергії, необхідність усунення порушень та здійснення заходів державного регулювання».

 

31. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 22 грудня 2020 року № 844 «Про накладення штрафу на ПРАТ «БІЛОЦЕРКІВСЬКА ТЕЦ» за порушення Ліцензійних умов з виробництва, теплової енергії та здійснення заходів державного регулювання».

 

32. Про визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 24.12.2019 № 3009 «Про анулювання ліцензії з виробництва теплової енергії, виданої АТ «СУМСЬКЕ НВО».

 

33. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання».

 

34. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 08 квітня 2020 року № 766.

 

35. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 24 червня 2020 року № 1210 щодо затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у травні 2020 року.

 

36. Про затвердження змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

 

37. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Правил ринку та Методики формування цін на допоміжні послуги».

 

38. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до додатка 6 Правил ринку».

 

39. Про схвалення проєкту рішення НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux