Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
15 червня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 09 червня 2017 року о 17:05



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 15 червня 2017 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-транслація засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному веб-сайті Регулятора та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному веб-сайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «А2-ГАЗ»;

ТОВ «АТС»;

ТОВ «ЕНЕРГО ПРАЙМ»;

ТОВ «КРІСТАЛ ФІНАНС»;

ТОВ «ЛУГАНСЬКГАЗ ЗБУТ»;

ТОВ «УГК «ЦЕНТР»;

ТОВ «УГПП»;

ТОВ «ЕНЕРГОСТРАТЕГІЯ»;.

ТОВ «КП «ЕНЕРГО-ТРЕЙД»;

ТОВ «ГАЗ-ОІЛ ГРУПП»;

ТОВ «ЦЕНТРНАФТОГАЗПОСТАЧ»;

ТОВ «ТРАФІГУРА ЮКРЕЙН»;

ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНИЙ ЕКВІВАЛЕНТ».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з розподілу природного газу:

ПАТ «РІВНЕГАЗ;

ПАТ «ГАДЯЧГАЗ;

ПАТ «ШЕПЕТІВКАГАЗ»;

ПАТ «КРЕМЕНЧУКГАЗ»;

ПАТ «ПОЛТАВАГАЗ»;

ПАТ «КОРОСТИШІВГАЗ».

 

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «СВІТЛО ХОРСА»;

ТОВ «БІОГАЗ ЕНЕРДЖІ»;

ТОВ «ФРІ - ЕНЕРДЖИ»;  

ТОВ «АЛЬТЕН-ТРОСТЯНЕЦЬ»;

ТЗОВ «ЕНЕРГОПОСТАЧ-ПЛЮС»;

ТОВ «УКРЕКОЕНЕРГОСИСТЕМИ».

 

4. Про переоформлення ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільними) тепловими мережами та постачання теплової енергії, виданих ЛМКП «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО».

 

5. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про проведення планових виїзних перевірок суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, у ІІІ кварталі 2017 року.

 

6. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами і Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за регульованим тарифом ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО».

 

7. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами і Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за регульованим тарифом ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО».

 

8. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення ЛИСИЧАНСЬКИМ КОМУНАЛЬНИМ СПЕЦІАЛІЗОВАНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ ПО ВИДОБУТКУ, ОБРОБЦІ, РЕАЛІЗАЦІЇ ВОДИ ТА ОЧИЩЕННЮ СТОКІВ «ЛИСИЧАНСЬКВОДОКАНАЛ».

 

9. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення ДЕРЖАВНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «НАЦІОНАЛЬНА АТОМНА ЕНЕРГОГЕНЕРУЮЧА КОМПАНІЯ «ЕНЕРГОАТОМ».

 

10. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та з постачання теплової енергії ДЕРЖАВНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «НАЦІОНАЛЬНА АТОМНА ЕНЕРГОГЕНЕРУЮЧА КОМПАНІЯ «ЕНЕРГОАТОМ».

 

11. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та з постачання теплової енергії МІСЬКИМ КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «ХЕРСОНТЕПЛОЕНЕРГО».

 

12. Про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води для потреб населення ліцензіатам НКРЕКП КПТМ «Криворіжтепломережа» та ДП «Криворізька теплоцентраль».

 

13. Про схвалення проекту постанови «Про схвалення Інвестиційної програми Комунального підприємства теплових мереж «Криворіжтепломережа» на 2017 рік».

 

14. Про затвердження Змін до реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію на червень 2017 року.

 

15. Про схвалення проекту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку визначення регуляторної бази активів суб'єктів природних монополій, що провадять (мають намір провадити) господарську діяльність з централізованого водопостачання та водовідведення».

 

16. Про схвалення проекту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Процедури встановлення тарифів на централізоване водопостачання  та водовідведення на принципах стимулюючого регулювання».

 

17. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 16 червня 2016 року № 1141 щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення Комунальному підприємству «Харківводоканал».

 

18. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 листопада 2015 року № 2868» щодо встановлення тарифів на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) Комунальному підприємству «Харківводоканал».

 

19. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141» щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення Міському комунальному підприємству «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Херсона».

 

20. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 листопада 2015 року № 2868» щодо встановлення тарифів на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) Міському комунальному підприємству «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Херсона».

 

21. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «Солар Парк Підгородне» «Сонячна електростанція – 3».

 

22. Про схвалення проекту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до форми звітності № 4-НКРЕКП (місячна) «Звітні та розрахункові дані про корисний відпуск електричної енергії за групами та класами споживачів» та Інструкції щодо заповнення форми звітності № 4-НКРЕКП (місячна) «Звітні та розрахункові дані про корисний відпуск електричної енергії за групами та класами споживачів».

 

23. Про продовження періоду нарахування інвестиційної складової по проекту реконструкції енергоблока № 1 Криворізької ТЕС ПАТ «ДТЕК Дніпроенерго».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux