Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
14 лютого відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 14 лютого 2017 року о 11:41



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 14 лютого 2017 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Встановити «зелений» тариф:

- ТОВ «Екотехнік-Дунаївці»;

- ТОВ «Сонячна Деражня»;

- ТОВ «АКВАРЕСУРСЕНЕРГО».

 

2. Встановити ТОВ «Рівнетеплоенерго» тарифи на виробництво теплової енергії, що використовується для виробництва та надання установам, які фінансуються за рахунок державного і місцевих бюджетів, послуг з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води.

 

3. Встановити ТОВ Краматорськтеплоенерго» тарифи на теплову енергію і на послугу з централізованого постачання гарячої води для потреб інших споживачів (крім населення).

 

4. Схвалити ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго» інвестиційну програму на 2017 рік з розподілу електричної енергії (передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами) та постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

 

5. Затвердити нормативи перерахування коштів з поточних рахунків із спеціальним режимом використання постачальників природного газу, на яких покладені спеціальні обов'язки, відкритих в установах уповноважених банків, що надійшли від категорії споживачів «побутові споживачі та релігійні організації (крім обсягів, що використовуються для провадження їх виробничо-комерційної діяльності)», на лютий 2017 року.

 

6. Перенести терміни повернення коштів, отриманих виробниками електричної енергії відповідно до постанов НКРЕКП, прийнятих на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 24 липня 2015 року №765-р «Про комплексні заходи щодо стабілізації роботи енергогенеруючих компаній та теплоелектроцентралей для забезпечення надійності роботи об’єднаної енергетичної системи України в осінньо-зимовий період 2015/16 року», рівними частинами з лютого 2017 року на квітень та травень 2017 року.

 

7. Встановити фіксовані суми повернення коштів для енергогенеруючих компаній, яким було надано авансові платежі за рахунок кредитних коштів, які ДП «Енергоринок» залучає в АТ «Ощадбанк».

 

8. Перерахувати кошти виробникам електричної енергії (крім виробників електричної енергії, що провадять діяльність на неконтрольованій території, визначених центральним органом виконавчої влади, що формує та забезпечує реалізацію державної політики в електроенергетичному комплексі, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07 травня 2015 року № 263) та НЕК «Укренерго» до забезпечення їм рівного відсотку оплати фактичної товарної продукції січня 2017 року.

 

9. Внести зміни до постанов НКРЕКП від 26.05.2016 № 842 «Про накладення штрафу на ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» та необхідність усунення порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності із зберігання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ та від 26.05.2016 № 843 «Про накладення штрафу на ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» та необхідність усунення порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ трубопроводами».

 

10. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 29 вересня 2016 року № 1687 «Про накладення штрафу на ПАТ «ЗАПОРІЖГАЗ» та необхідність усунення порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ».

 

11. Внести зміни до розпорядження НКРЕКП від 06 жовтня 2016 року № 27-р «Про попередження ТОВ «ТЕРНОПІЛЬОБЛГАЗ» про необхідність усунення порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом».

 

12. Внести зміни до розпорядження НКРЕКП від 14 липня 2016 року № 10-р «Про попередження ПАТ «ХАРКІВМІСЬКГАЗ» щодо необхідності усунення порушення та застереження щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ».

 

13. Внести зміни до розпорядження НКРЕКП від 18 серпня 2016 року № 16-р «Про попередження ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ» про необхідність усунення порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом».

 

14. Внести зміни до розпорядження НКРЕКП від 28 грудня 2016 року № 43-р «Про попередження ТОВ «ЛЬВІВГАЗ ЗБУТ» про необхідність усунення порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом».

 

15. Внести зміни до розпорядження НКРЕКП від 20 жовтня 2016 року № 31-р «Про попередження ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» про необхідність усунення порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом».

 

16. Внести зміни до постанови НКРЕКП, від 21 липня 2016 року № 1300 «Про накладення штрафу на ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з транспортування, Ліцензійних умов з постачання теплової енергії та Ліцензійних умов з централізованого водопостачання та водовідведення».

 

17. Внести зміни до розпорядження НКРЕКП від 19 листопада 2015 року № 34-р «Про усунення порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення КП «ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ».

 

18. Внести зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 29.12.2016 № 2380 «Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію для суб'єктів господарювання та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва» (ТОВ «Екотехнік-Дунаївці» (1 черга СЕС), ТОВ «Солар Квант» (2 черга СЕС Дніпропетровська обл, м. Орджонікідзе), ТОВ «Сонячна Деражня», ТОВ «АКВАРЕСУРСЕНЕРГО» (Ужгородська ГЕС), ТОВ «Закарпаттяобленерго»).

 

19. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проекти постанов НКРЕКП:

- «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141» щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення ПАТ «АК «КИЇВВОДОКАНАЛ»;

- «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 листопада 2015 року № 2868» щодо встановлення тарифів на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) ПАТ «АК «КИЇВВОДОКАНАЛ».

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами і розпорядженнями, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux