Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
14 листопада 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 08 листопада 2023 року о 19:00

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 14 листопада 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ЕЛЕКТРОВІТЕКС».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ВАНІР КОМОДІТІС»;

2) ПП «РІЛКОН».

3. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданих:

1) ТОВ «КОМПАНІЯ ЕНЕРГІЯ УКРАЇНИ»;

2) ТОВ «МАНЬКІВКАЕНЕРГОСЕРВІС»;

3) ТОВ «ЦЕРСАНІТ МІНЕРАЛЗ»;

4) ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО».

4. Про врегулювання невідкладних питань діяльності суб’єктів господарювання на ринках електричної енергії та природного газу в умовах воєнного стану.

5. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про перерахунок та затвердження економічного коефіцієнту прогнозованих технологічних витрат електроенергії електромережами 2 класу напруги та перерахунок тарифів на послуги з розподілу електричної енергії АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» на 2020 рік».

6. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП щодо схвалення планів розвитку системи розподілу на 2024 – 2028 роки:

1) АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО»;

2) ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО»;

3) АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

7. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік».

8. Про спрямування на потреби Збройних Сил України частини заробітної плати Голови та членів НКРЕКП.

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХМЕЛЬНИЦЬКВОДОКАНАЛ» на 2023 – 2027 роки».

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми (Інвестиційного проекту) МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХМЕЛЬНИЦЬКВОДОКАНАЛ» на 2023 рік».

11. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЖИТОМИРВОДОКАНАЛ» на 2023 – 2027 роки».

12. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми (Інвестиційного проекту) КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЖИТОМИРВОДОКАНАЛ» на 2023 рік».

13. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Плану розвитку КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «КРЕМЕНЧУКВОДОКАНАЛ» КРЕМЕНЧУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ на 2023 – 2027 роки».

14. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «КРЕМЕНЧУКВОДОКАНАЛ» КРЕМЕНЧУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ на 2023 рік».

15. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 07 липня 2016 року № 1234».

16. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження форм звітності щодо діяльності з транспортування нафти та нафтопродуктів магістральними трубопроводами та інструкцій щодо їх заповнення та визнання такою, що втратила чинність, постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 04 жовтня 2012 року № 1258».

17. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил розгляду звернень споживачів щодо дій суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, та врегулювання спорів».

18. Про недотримання ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

19. Про недотримання АТ «ОПЕРАТОР РИНКУ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов зі здійснення функцій оператора ринку.

20. Про недотримання ПП «ІНКОПМАРК-ПЛЮС» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

21. Про порушення ТОВ «КРЕМЕНЧУЦЬКА ТЕЦ» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

22. Про недотримання ТОВ «КРЕМЕНЧУЦЬКА ТЕЦ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушень Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

23. Про порушення АТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

24. Про порушення ТОВ «ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

25. Про порушення ДП «ГАЗПОСТАЧ» ТОВ «ТЕРНОПІЛЬМІСЬКГАЗ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

26. Про порушення ТОВ «ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

27. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 12 липня 2023 року № 1266 («Про застереження ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання»).

28. Про проведення позапланової невиїзної перевірки ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» (за зверненням НЕК «УКРЕНЕРГО»).

29. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» (за зверненнями представника фізичних осіб).

30. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» (за зверненнями юридичних осіб).

31. Про проведення позапланової виїзної перевірки НАК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ» (за зверненням юридичної особи).

32. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «КИЇВГАЗ» (щодо виконання рішення НКРЕКП).

33. Про проведення позапланової виїзної перевірки ДП «КИЇВГАЗЕНЕРДЖИ» (щодо виконання рішення НКРЕКП).

34. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «КУРС» з виробництва електричної енергії.

35. Про збільшення строку проведення планової перевірки ДПЗД «УКРІНТЕРЕНЕРГО» з постачання електричної енергії споживачу.

36. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ» ЧМР з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

37. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» на 2023 рік».

38. Прийняття постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» ЧЕРНІГІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ».

39. Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг, у вересні 2023 року.

40. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux