Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
14 березня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 14 березня 2019 року о 12:23



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 14 березня 2019 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ГАЗЕНЕРГО-ТРЕЙД»;

ТОВ «ЕНЕРГОРЕСУРСИ-УКРАЇНА».

 

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «ДАЙНЕМІК ГРУП»;

ТОВ «ГАЗЕНЕРГОПОСТАЧ»;

ТОВ «ЕНЕРГОПРОМ СІСТЕМ»;

ТОВ «ЕНЕРГОСОЮЗ-ТРЕЙД»;

ДМП «ІФТКЕ»;

ТОВ «КАСТУМ»;

ТОВ «НАУКОВО ВИРОБНИЧА ФІРМА «ЕНЕРГОСИСТЕМИ»;

ПРАТ «НІЖИНСЬКИЙ ЖИРКОМБІНАТ»;

ТОВ «МЕГАВАТТ ТРЕЙДИНГ»;

ТОВ «ПІ ТІ АЙ»;

ТОВ «РЕАЛТІ ІСТЕЙТ»;

ТОВ «ТРАНСГАЗПРОМ».

 

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «АВ-К»;

ТОВ «ЕНЕРГО САН».

 

4. Внести зміни до встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіатам з виробництва електричної енергії:

ТОВ «АЛЬФА-ЕНЕРГІЯ»;

ТОВ «ЕВД»;

ТОВ «ПРИМОРСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ».

 

5. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 13 листопада 2018 року № 1409.

 

6. Анулювати ФОП КОЗАКУ ВАСИЛЮ МИКОЛАЙОВИЧУ ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії.

 

7. Схвалити інвестиційні програми з розподілу електричної енергії на 2019 рік:

АТ «ОДЕСАОБЛЕНЕРГО»;

АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО».

 

8. Накласти штраф на ТОВ «ГАЗПРОМСЕРВІС» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

9. Накласти штраф на ТОВ «УКРЕНЕРГО-ТРЕЙД» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу та зобов’язати забезпечити у строк до 1 квітня 2019 року внесення в договори постачання природного газу для потреб непобутових споживачів істотних та обов'язкових для цього виду договорів умов, передбачених Правилами постачання природного газу. 

 

10. Накласти штраф на ТОВ «ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

11. Накласти штраф на МПП «ЛАТЕКС» за порушення Умов та Правил з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 14.03.2019).

 

12. Накласти штраф на КОНЦЕРН «МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними і місцевими (розподільчими) тепловими мережами та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 14.03.2019).

 

13. Накласти штраф на КП «ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА МІСТА УЖГОРОДА» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 14.03.2019).


14. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 06 жовтня 2016 року № 1812 «Про накладення штрафу на КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення».

 

15. Внести зміни до розпорядження НКРЕКП від 17 грудня 2015 року № 37-р «Про усунення порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення ТОВ «ТАУН СЕРВІС».

 

16. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проект постанови НКРЕКП про схвалення Інвестиційної програми з передачі електричної енергії на 2019 рік ДП «НЕК «УКРЕНЕРГО».

 

17. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проекти постанов НКРЕКП про схвалення Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії на 2019 рік:

АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО»;

АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО».

 

18. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проекти постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ПРОМЕТЕЙ ЕТГ»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «СКІФІЯ-СОЛАР-1» (СЕС «СКІФІЯ-СОЛАР-1»)»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «СТАРВОЙТ» (СЕС «Таборівка»)»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 28.12.2018 № 2070» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «СКІФІЯ-СОЛАР-1» (СЕС «СКІФІЯ-СОЛАР-1»), ТОВ «СТАРВОЙТ» (СЕС «Таборівка»)», ТОВ «ВОЛАР САНЛАЙТ» (2 черга СЕС Дніпропетровська обл., Криничанський р-н, територія Криничанської селищної ради), ТОВ «ОЛЕШКІВСЬКА СЕС» (3 – 4 черги СЕС Херсонська обл., Олешківський р-н, Виноградівська сільська рада (за межами населеного пункту)), ТОВ «ПРОМЕТЕЙ ЕТГ» (СЕС «Покров»), ТОВ «ПРИМОРСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ» (8 – 9 та 11 – 19 черги ВЕС Запорізька обл., Приморський р-н, на землях Приморської міської ради та Борисівської сільської ради));

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання» (з 01 квітня 2019 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію для приватних домогосподарств» (з 01 квітня 2019 року).

 

19. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 21 листопада 2013 року № 1467» (Порядок фінансування послуг з приєднання електроустановок до електричних мереж);

«Про внесення змін до Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення».

 

20. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 30 січня 2019 року № 113 «Про алгоритм розподілу коштів».

 

21. Продовжити на 19 березня розгляд питання про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційної програми з розподілу електричної енергії на 2019 рік: ТОВ «ДТЕК ВИСОКОВОЛЬТНІ МЕРЕЖІ»; ПРАТ «ДТЕК ПЕМ-ЕНЕРГОВУГІЛЛЯ»; АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО».

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами та розпорядженням, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux