Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
13 жовтня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 10 жовтня 2016 року о 16:22



 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 13 жовтня 2016 року о 10-00 відбудеться засідання Комісії у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Засідання Комісії буде транслюватися в прямому ефірі на офіційному веб-сайті НКРЕКП та каналі Youtube.

 

До участі в засіданні Комісії запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

Розділ перший

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

- ТОВ «ТЕПЛОСЕРВІС УКРАЇНА»;

- ТОВ «ВТОРМЕТАЛ»;

- ТОВ «АВКУБІ ПЛЮС».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з  виробництва електричної енергії:

-ТОВ «СОЛАР КАРПАТИ»;

-ТОВ «ВОЛОЧИСЬК-АГРО».

 

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії, з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та з постачання теплової енергії КОМУНАЛЬНОМУ ВИРОБНИЧОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ТЕПЛОЕНЕРГО»  М.ГОРІШНІ ПЛАВНІ».

 

4. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з  постачання теплової енергії ТОВ «ВЕРТОН».

 

5. Про  порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення ОБЛАСНИМ КОМУНАЛЬНИМ ВИРОБНИЧИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «ДНІПРО-КІРОВОГРАД».

 

6. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом Товариством з обмеженою відповідальністю «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ».

 

7. Про залучення ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» позики в рамках реалізації, спільно з Міжнародним банком реконструкції та розвитку, проекту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України».

 

8. Про затвердження Змін до реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію на жовтень 2016 року.

 

 9. Про внесення змін до інвестиційних програм на 2016 рік з розподілу електричної енергії (передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами) та постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

 

10. Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

- ТОВ «УКРАЇНСЬКА ТЕПЛОГЕНЕРУЮЧА КОМПАНІЯ «ЕСКО-ВОЛИНЬ»;

- ТОВ «ТЕПЛОДАР-2013»;

- ТОВ «ТЕПЛОДАР-2014»;

- ПП «ПРИМОРСЬК-ТЕЛОЕНЕРГІЯ».

 

11. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку забезпечення стандартів якості надання послуг з електропостачання».

 

Розділ ІІ. Різне

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux