Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
13 травня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 13 травня 2015 року о 12:19



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 13 травня 2015 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були прийняті рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом:

ТОВ «ЕНЕРГІЯ УКРАЇНИ» (річний обсяг постачання – 1,3 млн м3);

ТОВ «ГАЗПРОМ-ІНВЕСТ» (річний обсяг постачання – 50 млн м3).

 

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

КП «СКОЛЕТЕПЛОЕНЕРГО» (встановлена потужність – 1,030 Гкал/год);

КП «ПЕРЕМИШЛЯНИТЕПЛОЕНЕРГО» (встановлена потужність – 6,585 Гкал/год);

ТОВ «УКРТЕПЛО-ВОЛИНЬ» (встановлена потужність – 0,86 Гкал/год).

 

3. Продовжитити ТОВ «ДТЕК СХІДЕНЕРГО» дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії.

 

4. Переоформити ПАТ «ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «СЕВАСТОПОЛЬЕНЕРГО» ліцензії на право провадження господарської діяльності з:

- передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами;

- постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

 

5. Переоформити ПАТ «НАФТОПЕРЕРОБНИЙ КОМПЛЕКС-ГАЛИЧИНА» ліцензії на право провадження господарської з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії, з виробництва електричної енергії та з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом.

 

6. Накласти штрафи на КП «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради і МКП «Дніпропетровські міські теплові мережі» та зобов’язати усунути порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії.

 

7. Застерегти МКП «Чернівцітеплокомуненерго» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії.

 

8. Державному підприємству «Енергоринок» неухильно дотримуватись вимог Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з оптового постачання електричної енергії.

 

9. Прийняти рішення щодо можливості врахування у тарифах на передачу електричної енергії ПАТ «Полтаваобленерго» коштів на повернення поворотної фінансової допомоги, що залучатиметься від ТОВ «Істрейт» та ТОВ «Кратон».

 

10. Затвердити Зміни до реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання теплопостачальних і теплогенеруючих організацій як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію, на травень 2015 року, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.04.2015 № 1331.

 

11. Перенести розгляд питання про прийняття постанов НКРЕКП - «Про затвердження Змін до Алгоритму розподілу коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання гарантованих постачальників природного газу» та «Про внесення змін до Типового договору на розподіл природного газу».

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами і розпорядженнями, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux