Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
13 березня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 13 березня 2018 року о 11:44



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 13 березня 2018 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «МАРТІН ТРЕЙД»;

ТОВ «СОЛАР ГРІН ЛАЙН».

 

2. Провести позапланові перевірки:

ПРАТ «КИЇВОБЛЕНЕРГО»;

ПАТ «ОДЕСАОБЛЕНЕРГО».

 

3. Внести зміни до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 04.08.2016 № 1369 («Про накладення штрафу на ПАТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з передачі електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії, ухилення від виконання рішення Комісії та необхідність усунення порушень Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та Ліцензійних умов з передачі електричної енергії»).

 

4. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій тарифи на теплову енергію за категоріями споживачів ліцензіатам НКРЕКП:

ЛМКП «Львівтеплоенерго»;

ЛКП «Залізничнетеплоенерго» (м. Львів);

ТзОВ «Енергія-Новий Розділ»;

ТОВ НВП «Енергія-Новояворівськ»;

ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ»;

ТОВ фірма «ТехНова» (Чернігівська ТЕЦ);

ПАТ «Черкаське хімволокно»;

КПТМ «Черкаситеплокомуненерго»;

ТОВ «Рівнетеплоенерго».

 

5. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій тарифи на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води за категоріями споживачів ліцензіатам НКРЕКП:

ЛМКП «Львівтеплоенерго»;

ЛКП «Залізничнетеплоенерго» (м. Львів);

ТзОВ «Енергія-Новий Розділ»;

ТОВ НВП «Енергія-Новояворівськ»;

ТОВ фірма «ТехНова» (Чернігівська ТЕЦ);

ПАТ «Черкаське хімволокно»;

КПТМ «Черкаситеплокомуненерго».

 

6. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проекти постанов щодо схвалення інвестиційних програм з розподілу та постачання електричної енергії на 2018 рік:

АК «Харківобленерго»;

ТзОВ «Енергія-Новий Розділ».

 

7. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проекти постанов НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм на 2018 рік ліцензіатів, що провадять господарську діяльність з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), її транспортування магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання:

Львівського комунального підприємства «Залізничнетеплоенерго»;

Львівського міського комунального підприємства «Львівтеплоенерго»;

Публічного акціонерного товариства «Облтеплокомуненерго».

 

8. Затвердити Зміни до реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію на березень 2018 року.

 

9. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про затвердження економічних коефіцієнтів прогнозованих технологічних витрат електроенергії електромережами I та II класів напруги на 2018 рік»;

«Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 14 вересня 2017 року № 1120».

 

10. Зняти з розгляду питання про схвалення тарифів на теплову енергію та на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води за категоріями споживачів ліцензіату НКРЕКП: ТОВ «Сумитеплоенерго». 

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux