Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
12 вересня 2023 року відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 12 вересня 2023 року о 13:57

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 12 вересня 2023 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:


1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ЕЛЕКТРО ЕНЕРДЖІ»;

2) ТОВ «УКРНАФТОГАЗБУРІННЯ».

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕКО-СФЕРА НОВАЦІЙ»;

2) ТОВ «КОМФОРТ ГАЗ ПОСТАЧ».

3. Зупинити дію ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданих:

1) ТОВ «ІНТЕРБІС»;

2) ТОВ «ТІРАС-ПОСТАЧ».

4. Унести зміну до постанови НКРЕКП від 28 березня 2023 року № 531 (зупинення дії ліцензії з постачання природного газу КП «СМІЛАКОМУНТЕПЛОЕНЕРГО»).

5. Унести зміну до додатка до постанови НКРЕКП від 22 вересня 2021 року № 1592 (зміна місце знаходження об’єкта).

6. Унести зміну до додатка до постанови НКРЕКП від 11 червня 2019 року № 1008 (зміна місцезнаходження об’єкта).

7. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення зміни до Порядку ліцензування видів господарської діяльності, державне регулювання яких здійснюється Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

8. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії».

9. Схвалити проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 березня 2023 року № 557».

10. Прийняти постанову НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік».

11. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 лютого 2023 року № 357» (щодо внесення змін до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2023 рік).

12. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 20 квітня 2022 року № 386»

13. Схвалити проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2022 року № 1944» (щодо встановлення тарифів на послуги розподілу природного газу ВІННИЦЬКІЙ ФІЛІЇ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ФІЛІЇ, ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ФІЛІЇ, МИКОЛАЇВСЬКІЙ ФІЛІЇ, СУМСЬКІЙ ФІЛІЇ та ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

14. Схвалити проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2022 року № 1945» (щодо затвердження Планів розвитку газорозподільних систем на 2023 – 2032 роки ВІННИЦЬКОЇ ФІЛІЇ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ФІЛІЇ, ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ФІЛІЇ, МИКОЛАЇВСЬКОЇ ФІЛІЇ, СУМСЬКОЇ ФІЛІЇ та ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

15. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до Кодексу газорозподільних систем».

16. Схвалити проєкти постанов НКРЕКП про схвалення планів розвитку на 2023 – 2027 роки:

1) ПрАТ «АК «КИЇВВОДОКАНАЛ»;

2) ОКВП «ДНІПРО-КІРОВОГРАД».

17. Схвалити проєкти постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм на 2023 рік:

1) ПрАТ «АК «КИЇВВОДОКАНАЛ»;

2) ОКВП «ДНІПРО-КІРОВОГРАД».

18. Накласти штраф на ПРАТ «УКРГІДРОЕНЕРГО» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

19. Застерегти ТОВ «ПРИКАРПАТЕНЕРГОТРЕЙД» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

20. Застерегти ТОВ «ПРИКАРПАТЕНЕРГОТРЕЙД» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

21. Накласти штраф на ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

22. Застерегти ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

23. Накласти штраф на ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» за порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

24. Накласти штраф на ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

25. Накласти штраф на АТ «ПОЛТАВАГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

26. Застерегти ПРАТ «ШЕПЕТІВКАГАЗ» щодо недопущення надалі порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

27. Застерегти ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

28. Перенести розгляд питання про порушення КП «ІРПІНЬВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

29. Анулювати ліцензію з постачання електричної енергії споживачу, видану ТОВ «ЕКОТЕХНОІНВЕСТ» та внести зміни до постанови НКРЕКП від 12 квітня 2019 року № 546.

30. Унести зміну до розпорядження НКРЕКП від 14 червня 2023 року № 156-р («Про усунення порушень АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО»).

31. Унести зміни до розпорядження НКРЕКП від 14 червня 2023 року № 160-р («Про усунення порушень ТОВ «РЕСПЕКТ ЕНЕРГО-ПЛЮС»).

32. Унести зміну до розпорядження НКРЕКП від 18 липня 2023 року № 190-р («Про усунення порушень ТОВ «САН ВЕСТ ЕНЕРДЖІ»).

33. Провести позапланову невиїзну перевірку ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за зверненнями споживача).

34. Провести позапланову виїзну перевірку ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за заявою ліцензіата).

35. Провести позапланову виїзну перевірку ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за заявою ліцензіата).

36. Провести позапланову виїзну перевірку ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії (щодо виконання рішення НКРЕКП).

37. Провести позапланову виїзну перевірку ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК» з постачання електричної енергії споживачу (щодо перевірки достовірності наданих Регулятору даних).

38. Збільшити строк проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії (на підставі постанови НКРЕКП від 11 лютого 2022 року № 292).

39. Збільшити строк проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії (на підставі постанови НКРЕКП від 12 липня 2023 року № 1277).

40. Збільшити строк проведення планової перевірки ПРАТ «БОЛГРАД СОЛАР» з виробництва електричної енергії.

41. Збільшити строк проведення планової перевірки АТ «ЖИТОМИРГАЗ» з розподілу природного газу.

42. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про внесення змін до постанови НКРЕКП 31 березня 2016 року № 509»;

«Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 30 червня 2023 року № 1214» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ФОП БУРЛАЙ ІГОРЮ ВАЛЕНТИНОВИЧУ (1 пусковий комплекс СЕС Київська обл. (інформація з обмеженим доступом))).

43. Прийняти постанову НКРЕКП «Про погодження структури розподілу пропускної спроможності міждержавного перетину Україна – Словаччина».

44. Прийняти постанову НКРЕКП «Про погодження правил розподілу пропускної спроможності міждержавних перетинів Україна – Польща, Україна – Словаччина та Україна – Угорщина».

45. Схвалити проєкт постанови НКРЕКП «Про граничні ціни на ринку «на добу наперед», внутрішньодобовому ринку та балансуючому ринку».

46. Затвердити Зміни до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.


За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами та розпорядженнями, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux