Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
12 травня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 12 травня 2021 року о 10:30



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 12 травня 2021 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ЕНЕРГОВАТТ»;

ТзОВ «СіПіДжі Енерджі».

 

2. Видати ТОВ «ТУРБОЕНЕРГО» ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії.

 

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «ЕЛЕКТРО АЛАНА ЕНЕРДЖІ»;

ТОВ «МБС-ІНЖИНІРІНГ»;

ТОВ «ОПТІМАЛ ЕНЕРДЖИ»;

ТОВ «ЦЕНТРЕЛЕКТРОПОСТАЧ».

 

4. Видати ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ПОЛТАВСЬКИЙ ОЛІЙНОЕКСТРАКЦІЙНИЙ ЗАВОД-КЕРНЕЛ ГРУП» ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії у межах місць провадження господарської діяльності.

 

5. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування нафти, нафтопродуктів магістральним трубопроводом».

 

6. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 21 лютого 2017 року № 208 (зміна найменування).

 

7. Прийняти постанову НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» на 2021 рік».

 

8. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 06 січня 2021 року № 5» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» на 2021 рік.

 

9. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку формування тарифу на послуги з диспетчерського (оперативно-технологічного) управління».

 

10. Прийняти постанову НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА БІЛОЦЕРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «БІЛОЦЕРКІВТЕПЛОМЕРЕЖА» на 2021 рік».

 

11. Зняти з розгляду питання про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послугу з постачання теплової енергії ДЕРЖАВНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «СЄВЄРОДОНЕЦЬКА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ» (для бюджетних установ та інших споживачів).

 

12. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30 березня 2017 року № 464».

 

13. Перенести розгляд питання про недотримання ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

 

14. Накласти штраф на ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 12.05.2021).

 

15. Провести позапланову виїзну перевірку АТ «ХАРКІВОБЛЕНЕРГО».

 

16. Збільшити строк проведення планової перевірки ТОВ «ВОЛИНЬЕЛЕКТРОЗБУТ».

 

17. Збільшити строк проведення планових перевірок:

АТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ»;

АТ «ЗАПОРІЖГАЗ».

 

18. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови НКРЕКП від 28 лютого 2019 року № 282» (у частині удосконалення форми звітності № 2-НКРЕКП-розподіл електричної енергії (квартальна) «Звіт про фінансові результати та виконання структури тарифів за видами діяльності»).

 

19. Погодити зміни до Програми відповідності оператора системи розподілу ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

 

20. Погодити зміни до Програми відповідності АТ «ХАРКІВОБЛЕНЕРГО».

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux