Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
11 жовтня 2022 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 05 жовтня 2022 року о 18:51

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 11 жовтня 2022 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.

Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «РЕЛАТЕНЕРГОТРЕЙД».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «КВАРТА СОЛАР»;

ТОВ «КАМ’ЯНКА ЕНЕРГО 2».

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «АРО»;

ТОВ «ЕНЕРГОБАЛАНС 22»;

ТОВ «РОДОРС»;

ТОВ «ФОР’ЯРД»;

ТОВ «ЮТЕГ ЕНЕРДЖІ».

4. Про зупинення частково дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ТОВ «ПОДІЛЬСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ».

5. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ДОНЕЦЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ».

6. Про прийняття постанов НКРЕКП про включення АТ «КИЇВГАЗ», ДП «ГАЗПОСТАЧ» ТОВ «ТЕРНОПІЛЬМІСЬКГАЗ», ПРАТ «ТЕРНОПІЛЬМІСЬКГАЗ» до Реєстру підприємств, які беруть участь у процедурі врегулювання заборгованості суб’єктів ринку природного газу.

7. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 07 липня2016 року № 1234».

8. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 15.09.2022 № 271).

9. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 15.09.2022 № 272).

10. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 15.09.2022 № 273).

11. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 16.09.2022 № 274).

12. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 16.09.2022 № 275).

13. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 16.09.2022 № 276).

14. Про недотримання ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

15. Про недотримання АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

16. Про збільшення строку проведення планової перевірки НЕК «УКРЕНЕРГО».

17. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ» з постачання електричної енергії споживачу.

18. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 14 липня 2021 року № 1146 «Про накладення штрафу на АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

19. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про погодження Інструкції щодо подання та публікації даних на ринку електричної енергії».

20. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК МИКОЛАЇВСЬКИЙ»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК МИКОЛАЇВСЬКИЙ» (2 черга ВЕС «Ольвія-6»)»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 30 вересня 2022 року № 1235» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК МИКОЛАЇВСЬКИЙ» (2 черга ВЕС «Ольвія-6»), ТОВ «ГОРОДИЩЕ-ПУСТОВАРІВСЬКА АГРАРНА КОМПАНІЯ» (комплекс переробки біомаси в біогаз для виробництва електричної та теплової енергії Київська обл., (інформація з обмеженим доступом).

21. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 20 липня 2022 року № 795» щодо діяльності ліцензіата з виробництва електричної та теплової енергії ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» у зв’язку із введенням в Україні воєнного стану.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux