Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
11 вересня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 11 вересня 2018 року о 12:46



 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 11 вересня 2018 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ГАЗ КОМ ТРЕЙД»;

ТОВ «ТЕХ ПРОМ ГАЗ».

 

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «ДНІПРОСТАЛЬ-ЕНЕРГО»;

ПРАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ»;

ТОВ «ДТЕК ТРЕЙДІНГ»;

ТОВ «ЕНЕРДЖІ 365»;

ТОВ «ЕНЕРГО-ГАЗ»;

ТОВ «ЕНЕРГОЗАХІД»;

ТОВ «ЕНЕРГОПРОМСИНТЕЗ»;

КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ;

ТОВ «МЗ «ДНІПРОСТАЛЬ»;

ПАТ «НПК-ГАЛИЧИНА»;

ТОВ «УТЕК»;

ТОВ «УКРТОРГАЛЬЯНС».

 

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «АЗОВ СОЛАР»;

ТОВ «ВОСКРЕСЕНСЬКЕ-ТЕРРА».

 

4. Уточнити місця провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТЗОВ «ЛАЙТФУЛ»;

ТОВ «ЗАС ЕНЕРГОСЕРВІС».

 

5. Внести зміни до встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії:

ТОВ «БІОЕНЕРГОПРОДУКТ»;

СФГ «ПАВЛІВСЬКЕ»;

ТОВ «СЕС ВИНОГРАДОВО».

 

6. Встановити ПрАТ «Теплогенерація» тарифи на виробництво теплової енергії, що використовується іншими споживачами.

 

7. Затвердити Зміни до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання, відкритих в установах уповноваженого банку – АТ «Ощадбанк» оптовому постачальнику електричної енергії, енергопостачальникам, що здійснюють господарську діяльність з постачання електричної енергії на закріпленій території, та їх відокремленим підрозділам.

 

8. Внести зміни до Переліку додаткових поточних рахунків із спеціальним режимом використання, відкритих в установах уповноваженого банку – АТ «Ощадбанк» оптовому постачальнику електричної енергії, енергопостачальникам, що здійснюють господарську діяльність з постачання електричної енергії на закріпленій території, та їх відокремленим підрозділам для проведення розрахунків відповідно до окремих рішень Кабінету Міністрів України.

 

9. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 30 серпня 2018 року № 932 «Про алгоритм перерахувань коштів на вересень 2018 року».

 

10. Накласти штраф на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛВОДОКАНАЛ» ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 11.09.2018).

 

11. Накласти штраф на МІСЬКЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «МИКОЛАЇВВОДОКАНАЛ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 11.09.2018).

 

12. Накласти штраф на РІВНЕНСЬКЕ ОБЛАСНЕ ВИРОБНИЧЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ВОДОПРОВІДНОКАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА «РІВНЕОБЛВОДОКАНАЛ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 11.09.2018).

 

13. Застерегти СПІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО – ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ» щодо недопущення надалі порушень ліцензійних умов з виробництва теплової енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 11.09.2018). 

 

14. Провести позапланові перевірки таким компаніям:

ПАТ «ХАРКІВГАЗ»;

ТОВ «ПРОЕКТО-БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «ЕНЕРГОПРОЕКТ»;

ПАТ «ЖИТОМИРГАЗ».

 

15. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проект рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності у сфері теплопостачання».

 

16. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проекти постанов НКРЕКП:

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ЗАС ЕНЕРГОСЕРВІС» (СЕС Кіровоградська обл., Вільшанський р-н, смт Вільшанка)»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ІНТЕРЕНЕРГО ГРУП»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 26.06.2018 № 595» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «ЗАС ЕНЕРГОСЕРВІС» (СЕС Кіровоградська обл., Вільшанський р-н, смт Вільшанка), ТОВ «ГРІН ТЕК» (2 черга СЕС Кіровоградська обл., Кіровоградський р-н, с. Могутнє, вул. Садова, 33-а), ТОВ «ІНТЕРЕНЕРГО ГРУП» (СЕС Івано-Франківська обл., с. Жураки, вул. Січових Стрільців, 41 А));

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання» (з 01 жовтня 2018 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію для приватних домогосподарств» (з 01 жовтня 2018 року).

 

17. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проект постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії ПрАТ «Білоцерківська ТЕЦ» щодо встановлення тарифів на відпуск електричної та теплової енергії на 2018 рік.

 

18. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій тарифи на теплову енергію і на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води за категоріями споживачів ліцензіатам НКРЕКП:

ТОВ «Рівнетеплоенерго»;

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго».

 

19. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проекти постанов НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм на 2018 рік ліцензіатів, що провадять господарську діяльність з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), її транспортування магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання:

КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго»;

ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

 

20. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

 

21. Зняти з розгляду питання про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 26.06.2018 № 595» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «ЕКОЕНЕРГОСЕРВІС ДНІПРО» (1 – 2 черги СЕС-3 Дніпропетровська обл., Солонянський р-н, на території Солонянської селищної ради), ТОВ «ФОРА С» «Добрівлянська СЕС-2»).

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux