Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
11 лютого відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 11 лютого 2020 року о 11:09



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 11 лютого 2020 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ТОВ «ПРОДСЕРВІС-2000» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

2. Видати ТОВ «СМАРТ ЕНЕРДЖІ ЮКРЕЙН» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу.

 

3. Видати ТОВ «УКРАЇНА-ЕНЕРГОВАТ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії.

 

4. Внести зміни до встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіатам з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «ГЕА СОЛАР ГРУП»;

2) ТОВ «ГОПАК»;

3) ТОВ «ГРІН ЕНЕРДЖІ ІНВЕСТ»;

4) ТОВ «ІНДІАН ІСАТЕКC СОЛАР»;

5) ТОВ «САНБІМС ЕНЕРДЖІ».

 

5. Анулювати ТОВ «ЮКРЕЙНІАН ШУГАР КОМПАНІ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії.

 

6. Анулювати ТОВ «ЛВ-СІТІ ЛТД» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу.

 

7. Схвалити плани розвитку систем розподілу на 2020 – 2024 роки:

1) АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

2) ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО»;

3) АТ «ОДЕСАОБЛЕНЕРГО»;

4) ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО».

 

8. Застерегти ТОВ «КУБГАЗ-БОРОВА» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

9. Застерегти ТОВ «ГАЗ-МДС» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

10. Провести позапланові виїзні перевірки:

1) ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ»;

2) ТОВ «ПРИКАРПАТЕНЕРГОТРЕЙД»;

3) ТОВ «ЛЬВІВЕНЕРГОЗБУТ».

 

11. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Кодексу газорозподільних систем».

 

12. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про затвердження Змін до Методики формування, розрахунку та встановлення тарифів на електричну та (або) теплову енергію, що виробляється на теплоелектроцентралях, теплових електростанціях та когенераційних установках»;

«Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

 

13. Прийняти постанову про визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 11 грудня 2018 року № 1786 «Про встановлення тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії ПАТ «СУМСЬКЕ МАШИНОБУДІВНЕ НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ОБ’ЄДНАННЯ».

 

14. Внести зміни до постанов НКРЕКП від 23 серпня 2019 року № 1732, від 24 вересня 2019 року № 2019, від 14 листопада 2019 року № 2385 та № 2386, від 24 грудня 2019 року № 3110 щодо затвердження розміру вартості послуг із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданих ДП «Гарантований покупець» у липні – листопаді 2019 року відповідно.

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux