Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
11 грудня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 05 грудня 2014 року о 16:05



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 11 грудня 2014 року о 10-00 відбудеться засідання Комісії у формі відкритого слухання за  адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

До участі в засіданні Комісії запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

Розділ перший

 

І. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом ТОВ «ЄВРОЕНЕРГОГАЗ».

 

ІІ. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ТОВ «ТЕПЛОАЛЬТЕРНАТИВА»;

ФОП СЕРБИНСЬКОМУ МАРКУ ІГОРОВИЧУ.

 

ІІІ. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ЕКОДОНРЕСУРС».

 

ІV. Про видачу ТОВ З ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ «ТРАНСІНВЕСТСЕРВІС» ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом.

 

V. Щодо продовження дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом, виданої ТОВ «КРАМАТОРСЬКТЕПЛОЕНЕРГО».

 

VІ. Про розгляд листа ПАТ «МИКОЛАЇВГАЗ» щодо зміни території ліцензованої діяльності на право провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ та з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом.

 

VІІ. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії та їх 4 (чотирьох) копій для філій (інших відокремлених підрозділів), ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ».

 

VІІІ. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення КП ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА «БОРИСПІЛЬВОДОКАНАЛ».

 

ІХ. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії ТОВ «ТЕПЛОАЛЬТЕРНАТИВА».

 

Розділ другий. Різне


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux