Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
11 червня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 08 червня 2015 року о 17:39



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та  комунальних послуг, повідомляє, що 11 червня 2015 року о 10-00 відбудеться засідання Комісії у формі відкритого слухання за  адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

До участі в засіданні Комісії запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

Розділ перший

 

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом:

ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «УКРБУРПОСТАЧ»;

ПРАТ «ЕКОТЕХІНФОРМ».

 

2. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом, виданої:

ПАТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «ТЕРНОПІЛЬГАЗ»;

ПАТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «ПОЛТАВАГАЗ»;

ПАТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА  ГАЗИФІКАЦІЇ «ЛУБНИГАЗ»;

ПАТ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «КОРОСТИШІВГАЗ».

 

3. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом:

ТОВ «ТЕРНОПІЛЬОБЛГАЗ»;

ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ»;

ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «ЛУБНИГАЗ»;

ТОВ «ПОЛІССЯГАЗ».

 

4. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ТОВ «КОТЕЛЬНІ ЛІКАРНЯНОГО КОМПЛЕКСУ»;

ТОВ «ДП КОТЕЛЬНІ ЛІКАРНЯНОГО КОМПЛЕКСУ».

 

5. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом ТОВ «КОНОТОПСЬКИЙ ЛИВАРНО-МЕХАНІЧНИЙ ЗАВОД».

 

6. Про видачу ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ ПАЛИВНО-ЕНЕРГЕТИЧНИЙ АЛЬЯНС» ліцензій на право провадження господарської діяльності з:

- виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії;

- постачання теплової енергії. 

 

7. Про видачу КП «СЛАВУТСЬКЕ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ОБ'ЄДНАННЯ» ліцензій на право провадження господарської діяльності з:

- транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами;

- постачання теплової енергії.

 

8. Про переоформлення ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом, виданої ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТПРОЕКТ».

 

9. Про переоформлення ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом, виданої ТОВ ГК «УКРГАЗ». 

 

10. Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ТОВ «ТЕПЛОЗАХІД»;

МПП «ВПК».

 

11. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами і Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за регульованим тарифом:

ДТГО «Південно-Західна залізниця»;

АК «Харківобленерго»;

ПАТ «Чернігівобленерго»;

ДП «Одеська залізниця».

 

12. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії ПАТ «ДТЕК Західенерго».

 

13. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ:

ПАТ «Кіровоградгаз»;

ПАТ «Волиньгаз»;

ПАТ «Тернопільгаз».

 

14. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії КПТМ «Криворіжтепломережа».

 

15. Про внесення змін до Інвестиційної програми на 2015 рік ліцензіата з передачі електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами ДП «НЕК «УКРЕНЕРГО».

 

16. Про внесення змін до інвестиційних програм на 2015 рік з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

ПАТ «Волиньобленерго»;

ПАТ «Полтаваобленерго».

 

Розділ другий. Різне


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux