Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
10 жовтня 2023 року року відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 10 жовтня 2023 року о 17:28

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 10 жовтня 2023 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:


1. Видати ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «Златсаш»;

2) ТОВ «СОЛАР СТАР АГРО».

2. Видати ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ГАЛОР ЕНЕРДЖІ»;

2) ТОВ «НЕК»;

3) ТОВ «УКРАЇНСЬКА СИЛА ЕНЕРГІЇ».

3. Зупинити дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ТЕРНОПІЛЬЕЛЕКТРОПОСТАЧ».

4. Зупинити дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ПАТ «КВБЗ».

5. Відмовити у видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії ДП «ТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО МАЯК» ПРАТ «ВІННИЦЬКИЙ ЗАВОД «МАЯК».

6. Відмовити у видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ЕСГ ТРЕЙДІНГ».

7. Унести зміну до додатка до постанови НКРЕКП від 13 жовтня 2021 року № 1752 (зміна місцезнаходження об’єкта).

8. Схвалити проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку системи розподілу ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» на 2024 – 2028 роки.

9. Схвалити проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку системи розподілу АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2024 – 2028 роки.

10. Прийняти постанови НКРЕКП про схвалення змін до інвестиційних програм на 2022 рік:

1) АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»;

2) АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО».

11. Схвалити проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 31 січня 2023 року № 174» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ДП «РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ» на 2023 рік.

12. Схвалити проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 січня 2023 року № 169» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік.

13. Схвалити проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 червня 2023 року № 1133» щодо внесення змін до Інвестиційної програми НЕК «УКРЕНЕРГО» на 2023 рік.

14. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 07 липня 2016 року № 1234».

15. Прийняти постанови НКРЕКП щодо спрямування на потреби Збройних Сил України частини заробітної плати Голови та членів НКРЕКП».

16. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил організації звітності, що подається суб’єктами господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та централізованого водовідведення до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

17. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку розрахунку та встановлення ставки внесків на регулювання».

18. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку продажу та обліку електричної енергії, виробленої активними споживачами, та розрахунків за неї».

19. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення Змін до Правил розгляду звернень споживачів щодо дій суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, та врегулювання спорів», затверджених постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 02.07.2019 № 1333.

20. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення Змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг», якою затверджено Порядок врегулювання спорів, що виникають між суб’єктами господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, від 05.02.2019 № 156.

21. Унести зміну до розпорядження НКРЕКП від 02 травня 2023 року № 122-р «Про усунення порушень ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКЕНЕРГОЗБУТ».

22. Унести зміну до розпорядження НКРЕКП від 09 вересня 2022 року № 59-р «Про усунення порушень ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ».

23. Збільшити строк проведення позапланової виїзної перевірки ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

24. Збільшити строк проведення позапланової виїзної перевірки ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

25. Збільшити строк проведення планової перевірки ТОВ «ГАНСЬКА СЕС» з виробництва електричної енергії.

26. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ПЕГАС СОЛАР»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 29 вересня 2023 року № 1765» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ПЕГАС СОЛАР» (СЕС «Пегас Солар»), ТОВ «СЕС ВИНОГРАДОВО» (СЕС «Коржі-1»)).

27. Схвалити проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 13.12.2022 № 1686» щодо зміни тарифу на виробництво теплової енергії ТОВ «ЕКОТЕПЛОРЕСУРС».

28. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до деяких постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

29. Прийняти постанову НКРЕКП «Про погодження структури розподілу пропускної спроможності міждержавного перетину Україна – Угорщина».

30. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку».

31. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 17 січня 2023 року № 109».

32. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку функціонування платформ інсайдерської інформації».

33. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 25 лютого 2022 року № 332 «Про забезпечення стабільного функціонування ринку електричної енергії, у тому числі фінансового стану учасників ринку електричної енергії на період дії в Україні воєнного стану».


За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами та розпорядженнями, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux