Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
10 травня 2022 року відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 10 травня 2022 року о 13:19

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 10 травня 2022 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання на якому були ухвалені рішення:

1. Унести зміни до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 березня 2022 року № 350.

2. Анулювати ТОВ «ГЕНЕРАЦІЯ ПЛЮС» ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії.

3. Зняти з розгляду питання про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ТОВ «ЕВД».

4. Анулювати ТОВ З ІІ «БНХ УКРАЇНА» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

5. Перенести розгляд питання про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «РН КОМЕРС».

6. Зупинити ТОВ «ПРОМЕНЕРГО ДНІПРО» дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, на підставі заяви ліцензіата строком до 10 листопада 2022 року (включно).

7. Зупинити ТОВ «ПРОМЕНЕРГО ДНІПРО» дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, на підставі заяви ліцензіата строком до 10 листопада 2022 року (включно).

8. Зупинити ТОВ «ІТЕР КОМ» дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, на підставі заяви ліцензіата строком до 10 листопада 2022 року (включно).

9. Унести зміни до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 07 березня 2019 року № 318 (зміна найменування).

10. Прийняти постанову НКРЕКП «Про врегулювання окремих питань щодо подання заяв для встановлення тарифів і схвалення інвестиційних програм (планів розвитку) у сфері централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення».

11. Застерегти щодо недопущення надалі порушень вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу:

1) ПРАТ «ДОНЕЦЬКОБЛГАЗ»;

2) ПРАТ «ДОНЕЦЬКОБЛГАЗ»;

3) АТ «ЖИТОМИРГАЗ»;

4) АТ «ЗАКАРПАТГАЗ»;

5) АТ «КИЇВГАЗ»;

6) АТ «ЛУБНИГАЗ»;

7) АТ «ЛУБНИГАЗ»;

8) АТ «ЛУБНИГАЗ».

12. Застерегти КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «КАМ’ЯНСЬКИЙ МІСЬКВОДОКАНАЛ» ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

13. Відстрочити сплату штрафу, накладеного на АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» відповідно до постанови НКРЕКП від 11 лютого 2022 року № 271.

14. Відстрочити сплату штрафу, накладеного на АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» відповідно до постанови НКРЕКП від 11 лютого 2022 року № 274.

15. Відстрочити сплату штрафу, накладеного на АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» відповідно до постанови НКРЕКП від 11 лютого 2022 року № 275.

16. Відстрочити сплату штрафу, накладеного на АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» відповідно до постанови НКРЕКП від 22 лютого 2022 року № 330.24.

17. Відстрочити сплату штрафу, накладеного на АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» відповідно до постанови НКРЕКП від 22 лютого 2022 року № 330.25.

18. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 25 січня 2022 року № 137 «Про накладення штрафу на АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії».

19. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 22 лютого 2022 року № 330.31 «Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «КРЕМЕНЧУЦЬКА ТЕЦ».

20. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку розслідування порушень законодавства щодо функціонування ринків електричної енергії та природного газу».

21. Прийняти постанову НКРЕКП «Про погодження змін до Програми відповідності АТ «Вінницяобленерго».

22. Прийняти постанову НКРЕКП «Про погодження змін до Програми відповідності АТ «Укрзалізниця».

23. Прийняти постанову НКРЕКП «Про відмову у погодженні кандидатури уповноваженої особи з питань відповідності ВАТ «Тернопільобленерго».

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux