Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
10 травня 2022 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 04 травня 2022 року о 19:21

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 10 травня 2022 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.

Питання порядку денного:

1. Про внесення зміни до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 березня 2022 року № 350.

2. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ТОВ «ГЕНЕРАЦІЯ ПЛЮС».

3. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ТОВ «ЕВД».

4 Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ З ІІ «БНХ УКРАЇНА».

5 Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «РН КОМЕРС».

6. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ПРОМЕНЕРГО ДНІПРО».

7. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «ПРОМЕНЕРГО ДНІПРО».

8. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «ІТЕР КОМ».

9. Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 07 березня 2019 року № 318 (зміна найменування).

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про врегулювання окремих питань щодо подання заяв для встановлення тарифів і схвалення інвестиційних програм (планів розвитку) у сфері централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення».

11. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу:

1) ПРАТ «ДОНЕЦЬКОБЛГАЗ»;

2) ПРАТ «ДОНЕЦЬКОБЛГАЗ»;

3) АТ «ЖИТОМИРГАЗ»;

4) АТ «ЗАКАРПАТГАЗ»;

5) АТ «КИЇВГАЗ»;

6) АТ «ЛУБНИГАЗ»;

7) АТ «ЛУБНИГАЗ»;

8) АТ «ЛУБНИГАЗ».

12. Про порушення КП «КАМ’ЯНСЬКИЙ МІСЬКВОДОКАНАЛ» ДОР» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

13. Про відстрочення сплати штрафу, накладеного на АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» відповідно до постанови НКРЕКП від 11 лютого 2022 року № 271.

14. Про відстрочення сплати штрафу, накладеного на АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» відповідно до постанови НКРЕКП від 11 лютого 2022 року № 274.

15. Про відстрочення сплати штрафу, накладеного на АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» відповідно до постанови НКРЕКП від 11 лютого 2022 року № 275.

16. Про відстрочення сплати штрафу, накладеного на АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» відповідно до постанови НКРЕКП від 22 лютого 2022 року № 330.24.

17. Про відстрочення сплати штрафу, накладеного на АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» відповідно до постанови НКРЕКП від 22 лютого 2022 року № 330.25.

18. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 25 січня 2022 року № 137 «Про накладення штрафу на АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії».

19. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 22 лютого 2022 року № 330.31 «Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «КРЕМЕНЧУЦЬКА ТЕЦ».

20. Про затвердження Змін до Порядку розслідування порушень законодавства щодо функціонування ринків електричної енергії та природного газу, затвердженого постановою НКРЕКП від 23 вересня 2020 року № 1760.

21. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про погодження змін до Програми відповідності АТ «Вінницяобленерго».

22. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про погодження змін до Програми відповідності АТ «Укрзалізниця».

23. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про відмову у погодженні кандидатури уповноваженої особи з питань відповідності ВАТ «Тернопільобленерго».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux