Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
10 листопада відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 07 листопада 2016 року о 17:48



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 10 листопада 2016 року  о 12-00 відбудеться засідання Комісії у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123  (конференц-зал).

 

Засідання Комісії буде транслюватися в прямому ефірі на офіційному веб-сайті НКРЕКП та каналі Youtube.

 

До участі в засіданні Комісії запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

Розділ перший

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

- ТОВ «ТЕПЛОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ «АЛЬТЕРНАТИВА»;

- ТОВ «ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ ЗАКАРПАТТЯ».

 

2. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення КП «ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ» ЧЕРНІГІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 

3 Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ».

 

4. Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «АГРО-ТРЕЙД».

 

5. Про  внесення  змін   до   додатка   до   постанови НКРЕКП від 29.09.2016 № 1677 «Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію для суб’єктів господарювання та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва» (ТОВ «АГРО-ТРЕЙД», ТОВ «ВІН СОЛАР» (Писарівська СЕС (ІІІ черга).

 

6. Про внесення змін до Інвестиційної програми на 2016 рік з розподілу електричної енергії (передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами) та постачання електричної енергії за регульованим тарифом ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання».

 

7. Про схвалення інвестиційних програм ліцензіатів, що провадять господарську діяльність з виробництва теплової енергії (крім діяльності  з виробництва теплової енергії та теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлювальних джерел енергії), її транспортування магістральними і місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання.

 

8. Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

- КП «Вінницяоблтеплоенерго»;

- ТОВ «ФТРАНС»;

- ТОВ «ВІЗАРД ГРУП»;

- ТОВ «ТЕПЛОІНВЕСТ-ЗАПОРІЖЖЯ».

 

Розділ другий. Різне


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux