Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
1 серпня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 26 липня 2019 року о 17:13



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 1 серпня 2019 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123  (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному вебсайті Регулятора  та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному веб-сайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «ЕКРА КАВКАЗ-УКРАЇНА»;

ТОВ «ІНПЕКС ГАЗ»;

ТОВ «НГ ТРЕЙДІНГ»;

ТОВ «СТРІМ ГАЗ»;

ТОВ «ТІРАС-ПОСТАЧ»;

ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ ГАЗОВИЙ КЛУБ».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ФГ «АГРО − 1»;

КП ВМР «ВМТЕ»;

ТОВ «ЛЕДБУД»;

ТОВ «ФРУНЗЕ СОЛАР»;

ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКЕНЕРГОЗБУТ».

 

3. Про видачу нових ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії та анулювання ліцензій з виробництва електричної енергії:

ТОВ ФІРМА «ГРІЛЬ»;

ТОВ НВЦ «ЄВРОДІМ»;

ТОВ «С. А. ЕНЕРДЖІ»;

ТЗОВ «ТОПОЛЬКИ». 

 

4. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання з виробництва електричної енергії ТОВ «СОНЯЧНА ГЕНЕРАЦІЯ».

 

5. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «ОБ᾽ЄДНАНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ УКРАЇНИ».

 

6. Про уточнення місця провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «КЛІАР ЕНЕРДЖІ-КРЕМЕНЧУК».

 

7. Про анулювання ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу та з постачання електричної енергії, виданих ТОВ «СОВ ПЛЮС».

 

8. Про відмову у видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ЛАНККАСТ».

 

9. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» на 2019 рік».

 

10. Про прийняття постанови НКРЕКП про схвалення Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії ПАТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» на 2019 рік.

 

11. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2019 рік».

 

12. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на 2019 рік».

 

13. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про погодження Програми відповідності АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»;

«Про погодження уповноваженої особи з питань відповідності АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО».

 

14. Про виконання ПРАТ «НИЖНЬОДНІСТРОВСЬКА ГЕС» вимог постанови НКРЕКП від 26 березня 2019 року № 420 «Про накладення штрафу на ПРАТ «НИЖНЬОДНІСТРОВСЬКА ГЕС» за порушення ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

 

15. Про виконання ПРАТ «НИЖНЬОДНІСТРОВСЬКА ГЕС» вимог постанови НКРЕКП від 26 березня 2019 року № 421 «Застереження щодо недопущення надалі ПРАТ «НИЖНЬОДНІСТРОВСЬКА ГЕС» порушень Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

 

16. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії КП «ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО».

 

17. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії КП «ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО»

 

18. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії, Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії КП «ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО».

 

19. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ШОСТКИНСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО «ХАРКІВЕНЕРГОРЕМОНТ».

 

20. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії ТОВ «ШОСТКИНСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО «ХАРКІВЕНЕРГОРЕМОНТ».

 

21. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії ТОВ «МЕЛІТОПОЛЬСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ».

 

22. Про проведення позапланової перевірки КП «КОМПАНІЯ «ВОДА ДОНБАСУ».

 

23. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ОДЕСАГАЗ-ПОСТАЧАННЯ».

 

24. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 квітня 2019 року № 641».

 

25. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Типового договору купівлі-продажу електричної енергії між гарантованим покупцем та суб’єктом господарювання, який за результатами аукціону набув право на підтримку».

 

26. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку продажу та обліку електричної енергії, виробленої споживачами, а також розрахунків за неї».

 

27. Про затвердження змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

 

28. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 07 липня 2016 року № 1234».

 

29. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Правил постачання природного газу».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux