Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
1 квітня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 01 квітня 2020 року о 11:00



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 1 квітня 2020 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «СЕНТУРІОН ГРУП»;

ТОВ «СОЛІД РЕНТ».

 

2. Видати ліцензію ТОВ «КИЇВЕНЕРГОМЕРЕЖІ» на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу.

 

3. Видати ліцензію ТОВ «СОЛАР ПЛАНЕС» на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії.

 

4. Змінити встановлену потужність електрогенеруючого обладнання ліцензіатів з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ЕНЕРГІЯ ГАЛИЧА»;

ТОВ «ПІДСТЕПНЕ СОНЦЕ».

 

5. Анулювати ліцензію ТОВ «КУБГАЗ-БОРОВА» з постачання природного газу.

 

6. Анулювати ліцензії ТОВ «ВКФ «ЕЛЕКТРОНТЕХСЕРВІС ЛТД» з постачання природного газу та постачання електричної енергії споживачу.

 

7. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141» щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2020 рік КП «СЄВЄРОДОНЕЦЬКВОДОКАНАЛ».

 

8. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкти постанов НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2020 рік:

ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО»;

АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО»;

ПАТ «СУМИОБЛЕНЕРГО».

 

9. Прийняти постанови НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2020 рік:

АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО»;

ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО»;

АТ «ОДЕСАОБЛЕНЕРГО»;

ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО»;

АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО».

 

10. Прийняти постанови НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм на 2020 рік:

КП ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «КРИВОРІЖТЕПЛОМЕРЕЖА»;

ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО».

 

11. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкти постанов НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм на 2020 рік:

КП ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО»;

ТОВ «РІВНЕТЕПЛОЕНЕРГО».

 

12. Провести позапланову невиїзну перевірку ТОВ «ДОНЕЦЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ».

 

13. Провести позапланові невиїзні перевірки: ТОВ «СОЛДІ ІНФІНІТІ», ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ», ПРАТ «БІЛОЦЕРКІВСЬКА ТЕЦ», ТОВ «БІОЕНЕРДЖІТРАНС», ТОВ «МІДСТРІМ ЮКРЕЙН», ТОВ «ЮГ-ГАЗ», ТОВ «УКР ГАЗ РЕСУРС», ТОВ «ФПК «РЕСУРСГРУП».

 

14. Внести зміну до постанови НКРЕКП від 07 жовтня 2019 року № 2101 «Застереження ТОВ «ЕНЕРГІЯ І ГАЗ УКРАЇНА» щодо недопущення надалі порушення ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

 

15. Внести зміну до постанови НКРЕКП від 05 квітня 2019 року № 507 «Про накладення штрафу на АТ «ОДЕСАОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

 

16. Затвердити реєстр нормативів перерахування коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання теплопостачальних і теплогенеруючих організацій як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення, послуги з постачання теплової енергії, послуги з централізованого постачання гарячої води, послуги з постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію, на квітень 2020 року.

 

17. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку розрахунку та встановлення ставки внесків на регулювання».

 

18. Внести зміни до постанов НКРЕКП від 06 вересня 2019 року № 1883, від 03 жовтня 2019 року № 2056, від 24 жовтня 2019 року № 2249,  від 26 листопада 2019 року № 2484, від 24 грудня 2019 року № 3158, від 28 січня 2020 року № 259 та від 25 лютого 2020 року № 485 щодо коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у липні – грудні 2019 року та січні 2020 року.

 

19. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 20 березня 2020 року № 715.

 

20. Перенести розгляд питань про:

-порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ПРИКАРПАТЕНЕРГОТРЕЙД»;

- порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»;

- порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»;

- порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ЛЬВІВЕНЕРГОЗБУТ»;

- порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»;

- порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії ПАТ «СУМИОБЛЕНЕРГО».

 

21. Зняти з розгляду питання про:

- розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ЕНЕРГО ЗБУТ ТРАНС»;

- прийняття рішення щодо відмови у сертифікації ПрАТ «НАЦІОНАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «УКРЕНЕРГО».

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux