Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
1 червня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 01 червня 2017 року о 12:30



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 1 червня 2017 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

- ТОВ «ГАЗПРОМПОСТАЧ»;

- ТОВ «Б.М. ТРАНС»;

- ТОВ «ЕК «СВІТОВІТ»;

- ТОВ «ЕНЕРДЖІ ТРЕЙД ГРУП»;

- ТОВ «ТРАНСУНІВЕРСАЛ»;

- ТОВ «УКРГАЗДОБИЧ»;

- ТОВ «ФК «АСТЕК-ІНВЕСТ».

 

2. Анулювати ТОВ «ТЕПЛОЗАХІД» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії.

 

3. Встановити «зелений» тариф на відпуск електричної енергії для ТОВ «ЕКОТЕХ-ЮГ» (1 – 2 черги СЕС) та внести зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 30.03.2017 № 427 «Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання».

 

4. Встановити тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення таким підприємствам:

- Товариству з обмеженою відповідальністю «ТАУН СЕРВІС»;

- Комунальному підприємству «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради;

- Комунальному підприємству «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради Львівської області;

- Публічному акціонерному товариству «Азот» (м. Черкаси).

 

5. Встановити тарифи на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) таким підприємствам:

- Товариству з обмеженою відповідальністю «ТАУН СЕРВІС»;

- Комунальному підприємству «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради;

- Комунальному підприємству «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради Львівської області.

 

6. Накласти штраф на ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО» за порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами і Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за регульованим тарифом (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах до засідань НКРЕКП за 01.06.2017).

 

7. Накласти штраф на ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО «НАЦІОНАЛЬНА АТОМНА ЕНЕРГОГЕНЕРУЮЧА КОМПАНІЯ «ЕНЕРГОАТОМ» за порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії і Умов та правил (ліцензійних умов) провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах до засідань НКРЕКП за 01.06.2017).

 

8. Накласти штраф на ВОЛОДИМИР- ВОЛИНСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ВОЛОДИМИР- ВОЛИНСЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» та зобов’язати усунути порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами, постачання теплової енергії ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИМ ПІДПРИЄМСТВОМ ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» і вилучити із структури тарифів на теплову енергію невикористані грошові кошти (виробничі інвестиції з прибутку та амортизаційні відрахування) 2016 року в сумі 705,27 тис. грн (без урахування ПДВ) при найближчому перегляді тарифів. 

 

9. Накласти штраф на ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «КИЇВСЬКИЙ КАРТОННО- ПАПЕРОВИЙ КОМБІНАТ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення та зобов’язати до 1 липня 2017 року надати до НКРЕКП зміни в інвестиційну програму на 2017 рік, включивши статтю «Кошти амортизаційних відрахувань 2016 року» у сумі 187,00 тис. грн (без ПДВ), передбачивши її виконання без додаткового фінансування.

 

10. Прийняти постанову НКРЕКП «Про збільшення строку проведення планової виїзної перевірки ПРАТ «ЕК «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО», відповідно до якої пропонується збільшити термін проведення планової виїзної перевірки ПРАТ «ЕК «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО» по 13 червня 2017 року включно.

 

11. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП проекти постанов НКРЕКП щодо інвестиційних програм на 2017 рік ліцензіатів, що провадять господарську діяльність з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), її транспортування магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання таким підприємствам:

- Комунального підприємства Броварської міської ради Київської області «Броваритепловодоенергія»;

- Товариства з обмеженою відповідальністю «Краматорськтеплоенерго»;

- Державного підприємства «Сєвєродонецька теплоелектроцентраль»;

- Публічного акціонерного товариства «ДТЕК Дніпроенерго».

 

12. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проект постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта - «Про внесення змін до Типового договору зберігання (закачування, відбору) природного газу».

 

13. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Положення про преміювання Голови та членів НКРЕКП».

 

14. Зняти з розгляду питання про Додаткову угоду до Договору про надання субкредиту між Міністерством фінансів України, Міністерством енергетики та вугільної промисловості України, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, та Публічним акціонерним товариством «Укргідроенерго» від 07 листопада 2005 року № 28000-04/80 та Додаткову угоду до Договору про надання субкредиту між Міністерством фінансів України, Міністерством енергетики та вугільної промисловості України, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Публічним акціонерним товариством «Укргідроенерго» від 11 грудня 2009 року № 28010-02/134.

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux