Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
09 серпня 2022 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 03 серпня 2022 року о 19:13

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 09 серпня 2022 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.

Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ЛЕЙН»;

2) ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РУСОЛ ЕНЕРДЖІ»;

3) ТОВ «СЛАВНА ЕНЕРГО ГАЗ»;

4) ТОВ «ТЕС».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «М-ГІДРО».

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «Е-ТРЕЙДІНГ»;

2) ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ»;

3) ТОВ «К О Л О»;

4) ТОВ «СЛАВНА ЕНЕРГО ГАЗ».

4. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «ПІНТРЕЙД».

5. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО».

6. Про уточнення місця провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ГРАТУС ТЕХНОЛОДЖІ».

7. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 22 грудня 2021 року № 2840 (зміна найменування).

8. Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 26 липня 2022 року № 804.

9. Про врегулювання невідкладних питань діяльності суб’єктів господарювання на ринках електричної енергії та природного газу в умовах воєнного стану.

10. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення змін до Інвестиційних програм на 2022 рік:

1) ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО»;

2) ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО»;

3) ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО»;

4) АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО»

5) ПРАТ «ПЕЕМ «ЦЕК».

11. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення змін до Інвестиційних програм на 2022 рік:

1) ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»;

2) ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО»;

3) АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО»;

4) ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО».

12. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, –постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу системи передачі» (щодо забезпечення відповідності положень Кодексу вимогам до резерву підтримки частоти (РПЧ), що визначені у статті 154 Регламенту Комісії (ЄС) № 2017/1485 від 08 серпня 2017 (SO GL)).

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови НКРЕКП від 31 травня 2022 року № 555».

14. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, –постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 07 липня 2016 року № 1234».

15. Про недотримання ПРИВАТНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії (розгляд акта від 20.07.2022 № 158).

16. Про недотримання ПРИВАТНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 21.07.2022 № 161).

17. Про недотримання АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 13.07.2022 № 143).

18. Про недотримання ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 13.07.2022 № 144).

19. Про недотримання АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 14.07.2022 № 148).

20. Про недотримання АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 14.07.2022 № 149).

21. Про недотримання АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 14.07.2022 № 150).

22. Про недотримання ПРИВАТНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 14.07.2022 № 146).

23. Про недотримання ПРИВАТНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 14.07.2022 № 147).

24. Про недотримання АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 15.07.2022 № 151).

25. Про недотримання АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 15.07.2022 № 152).

26. Про проведення позапланових невиїзних перевірок АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (за зверненнями споживачів).

27. Про проведення позапланових невиїзних перевірок ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (за зверненнями споживачів).

28. Про проведення позапланових невиїзних перевірок АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (за зверненнями споживачів).

29. Про проведення позапланової невиїзної перевірки ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НАЦІОНАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «УКРЕНЕРГО» (за зверненням ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ»).

30. Про проведення позапланових невиїзних перевірок (за зверненнями НЕК «УКРЕНЕРГО»):

1) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВОЛИНЬЕЛЕКТРОЗБУТ»;

2) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ»;

3) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРА СУМИ»;

4) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРА СХІД»;

5) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ»;

6) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»;

7) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ»;

8) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЗАПОРІЖЖЯЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ»;

9) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»;

10) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛЬВІВЕНЕРГОЗБУТ»;

11) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МИКОЛАЇВСЬКА ЕЛЕКТРОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»;

12) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ»;

13) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПРИКАРПАТЕНЕРГОТРЕЙД»;

14) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»;

15) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТЕРНОПІЛЬЕЛЕКТРОПОСТАЧ»;

16) ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ХАРКІВЕНЕРГОЗБУТ»;

17) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ХМЕЛЬНИЦЬКЕНЕРГОЗБУТ»;

18) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»;

19) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»;

20) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ».

31. Про визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 19 травня 2021 року № 818 «Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ЕНСОЛ УКРАЇНА».

32. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про зобов'язання ДПЗД «Укрінтеренерго» припинити порушення законодавства на ринку електричної енергії».

33. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про припинення розгляду спору між АТ «Житомиробленерго», ДПЗД «Укрінтеренерго» та ТОВ «Енергоносії України».

34. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил роздрібного ринку електричної енергії».

35. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 29.12.2021 № 2977» щодо зміни тарифів на виробництво теплової енергії ТОВ ФІРМІ «ТЕХНОВА».

36. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» на 2022 рік».

37. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 26 липня 2022 року № 820 «Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у червні 2022 року».

38. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 25 лютого 2022 року № 332 «Про забезпечення стабільного функціонування ринку електричної енергії, у тому числі фінансового стану учасників ринку електричної енергії на період дії в Україні воєнного стану».

39. Про затвердження змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

40. Про врегулювання актуальних питань забезпечення безпеки постачання та запобігання надзвичайної ситуації в енергетичній системі України.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux