Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
10 листопада 2022 року відбулося засідання НКРЕКП (перенесене засідання з 09.11.2022)
Опубліковано 10 листопада 2022 року о 12:21

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 10 листопада 2022 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання (перенесене засідання НКРЕКП від 09.11.2022), на якому були ухвалені рішення:

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «ПЕГАС СОЛАР»;

2) ТОВ «РЕВУЦЬКА СОЛАР»;

3) ТОВ «ЦЕНТРАЛЬНА СОЛАР».

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕК «ІНСОЛ»;

2) ТОВ «МІДАС ХОЛДИНГ».

3. Видати ТОВ «ЮГ-ГАЗ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності).

4. Перенести розгляд питання про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «АТЛАС РЕНЬЮЕБЛ ЕНЕРДЖИ».

5. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 25 січня 2019 року № 61 (правонаступництво ліцензіата).

6. Прийняти постанову НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік та визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 31 травня 2022 року № 539».

7. Прийняти постанови НКРЕКП про схвалення змін до інвестиційних програм на 2022 рік:

1) ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО»;

2) АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО».

8. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП про схвалення змін до Інвестиційної програми ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік.

9. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 18 грудня 2018 року № 1965».

10. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 березня 2022 року № 349».

11. Прийняти постанову НКРЕКП про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» на 2022 – 2026 роки.

12. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» на 2022 – 2026 роки.

13. Прийняти постанови НКРЕКП про включення АТ «ДНІПРОГАЗ», АТ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ», АТ «ЗАПОРІЖГАЗ», АТ «КРИВОРІЖГАЗ», АТ «МИКОЛАЇВГАЗ» до Реєстру підприємств, які беруть участь у процедурі врегулювання заборгованості суб’єктів ринку природного газу.

14. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до Мінімальних стандартів та вимог до якості обслуговування споживачів та постачання природного газу».

15. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження форм звітності щодо показників якості газопостачання та інструкцій щодо їх заповнення».

16. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення».

17. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до Процедури встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення».

18. Прийняти постанову НКРЕКП «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

19. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «АКЦІОНЕРНА КОМПАНІЯ «КИЇВВОДОКАНАЛ» на 2022 рік» та внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 18 січня 2022 року № 69».

20. Прийняти постанову НКРЕКП «Про погодження змін до Програми відповідності акціонерного товариства «Миколаївобленерго».

21. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 20 квітня 2022 року № 393».

22. Зняти з розгляду питання про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 01 грудня 2021 року № 2454» (щодо перегляду тарифу на послуги з передачі електричної енергії НЕК «УКРЕНЕРГО» з 01.12.2022).

23. Зняти з розгляду питання про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 01 грудня 2021 року № 2455» (щодо перегляду тарифу на послуги з диспетчерського (оперативно-технологічного) управління НЕК «УКРЕНЕРГО» з 01.12.2022).

24. Зняти з розгляду питання про прийняття постанов НКРЕКП щодо перегляду тарифів на послуги з розподілу електричної енергії з 01.12.2022 для:

1) АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО»;

2) ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО»;

3) АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

4) АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

5) АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО»;

6) ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»;

7) ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО»;

8) ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

9) ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

10) ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО»;

11) ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО»;

12) АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО»;

13) АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

14) АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»;

15) АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»;

16) ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО»;

17) АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО»;

18) ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО»;

19) АТ «ХАРКІВОБЛЕНЕРГО»;

20) АТ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО»;

21) АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО»;

22) ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО»;

23) АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО»;

24) АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО»;

25) ТОВ «ДТЕК ВИСОКОВОЛЬТНІ МЕРЕЖІ»;

26) ПРАТ «ПЕЕМ «ЦЕК»;

27) ТОВ «ЛУГАНСЬКЕ ЕНЕРГЕТИЧНЕ ОБ'ЄДНАННЯ»;

28) ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО»;

29) ДПЕМ ПРАТ «АТОМСЕРВІС»;

30) ДП «РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ»;

31) ПРАТ «ДТЕК ПЕМ-ЕНЕРГОВУГІЛЛЯ»;

32) АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ».

25. Провести позапланові невиїзні перевірки (за зверненням НЕК «УКРЕНЕРГО»):

1) АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО»;

2) ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ»;

3) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АРТЛЕКС-ЕНЕРДЖІ»;

4) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «Д. ТРЕЙДІНГ»;

5) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ДЖЕН-АЙ КИЇВ»;

6) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛЕ ТРЕЙДІНГ УКРАЇНА»;

7) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СМАРТ ТРЕЙД ЕНЕРДЖІ»;

8) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКР ГАЗ РЕСУРС»;

9) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «Ю. КОМОДІТІЗ»;

10) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СМАРТ ГРІД УКРАЇНА».

26. Провести позапланову невиїзну перевірку АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» (за зверненням замовника послуги з приєднання).

27. Провести позапланову невиїзну перевірку ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» (за зверненням замовника послуги з приєднання).

28. Провести позапланову невиїзну перевірку АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» (за зверненням замовника послуги з приєднання).

29. Провести позапланову невиїзну перевірку ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ» (за зверненнями споживачів).

30. Провести позапланову невиїзну перевірку АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (за зверненнями замовників послуги з приєднання).

31. Провести позапланову невиїзну перевірку ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» (за зверненням споживача).

32. Збільшити строк проведення планової перевірки КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО» з виробництва електричної енергії.

33. Збільшити строк проведення планової перевірки КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО» з постачання електричної енергії споживачу.

34. Збільшити строк проведення планової перевірки КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО» з виробництва теплової енергії.

35. Збільшити строк проведення планової перевірки КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДРОГОБИЧВОДОКАНАЛ» ДРОГОБИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

36. Збільшити строк проведення планової перевірки АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ОДЕСАГАЗ».

37. Збільшити строк проведення планової перевірки АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «РІВНЕГАЗ».

38. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 22 лютого 2019 року № 244 («Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «АУЛЬСЬКИЙ ВОДОВІД» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення, здійснення заходів державного регулювання»).

39. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 17 березня 2021 року № 464 («Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОДОЕКОТЕХПРОМ» за невиконання постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 28 травня 2019 року № 843, здійснення заходів державного регулювання»).

40. Прийняти рішення за результатами розслідування, проведеного на підставі постанови НКРЕКП від 31 травня 2022 року № 554 («Про початок розслідування порушень законодавства щодо функціонування ринку електричної енергії, ознаки яких містяться в діях ТОВ «ЮНАЙТЕД ЕНЕРДЖІ», ТОВ «Д.ТРЕЙДІНГ», ТОВ «ПІВДЕНЬ ЕНЕРГО ЗБУТ», ТОВ «ТРЕЙДЕНЕРГОРЕСУРС», ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ», АТ «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО», АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО», ТОВ «ДТЕК СХІДЕНЕРГО»).

41. Прийняти рішення за результатами розслідування, проведеного на підставі постанови НКРЕКП від 07 липня 2022 року № 694 («Про початок розслідування порушень законодавства щодо функціонування ринку електричної енергії, ознаки яких містяться в діях ТОВ «ЮНАЙТЕД ЕНЕРДЖІ»).

42. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕКОТЕПЛОРЕСУРС»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ГОРОДИЩЕ-ПУСТОВАРІВСЬКА АГРАРНА КОМПАНІЯ» (комплекс з переробки біомаси в біогаз для виробництва електричної та теплової енергії Чернігівська обл. (інформація з обмеженим доступом))»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 30 вересня 2022 року № 1235» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «ЕКОТЕПЛОРЕСУРС» (Котельня з виробництва теплової та електричної енергії із застосуванням альтернативних видів палива (щепа, пелети) Київська обл. (інформація з обмеженим доступом)), ТОВ «ГОРОДИЩЕ-ПУСТОВАРІВСЬКА АГРАРНА КОМПАНІЯ» (комплекс з переробки біомаси в біогаз для виробництва електричної та теплової енергії Чернігівська обл. (інформація з обмеженим доступом))).

43. Перенести розгляд питання про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» у серпні 2022 року.

44. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії ТОВ «КОСТАНЗА».

45. Перенести розгляд питання про прийняття постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг «Про затвердження Змін до Регламенту Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами та розпорядженнями, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux