Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
09 грудня 2023 року відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 09 грудня 2023 року о 15:06

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 09 грудня 2023 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:


1. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку встановлення (формування) тарифів на послуги з розподілу електричної енергії».

2. Прийняти постанову НКРЕКП «Про встановлення тарифу на послуги з передачі електричної енергії НЕК «УКРЕНЕРГО» на 2024 рік».

3. Прийняти постанову НКРЕКП «Про встановлення тарифу на послуги з диспетчерського (оперативно-технологічного) управління НЕК «УКРЕНЕРГО» на 2024 рік».

4. Прийняти постанови НКРЕКП про встановлення тарифів на послуги з розподілу електричної енергії на 2024 рік (із застосуванням стимулюючого регулювання).

5. Прийняти постанови НКРЕКП про встановлення тарифів на послуги з розподілу електричної енергії на 2024 рік (із застосуванням методології «Витрати+»).

6. Схвалити проєкт постанови НКРЕКП про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2022 року № 1944 (щодо встановлення тарифів на послуги розподілу природного газу ЗАКАРПАТСЬКІЙ ФІЛІЇ, РІВНЕНСЬКІЙ ФІЛІЇ, ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

7. Схвалити проєкти постанов НКРЕКП про внесення змін до додатків до постанов НКРЕКП від 22 грудня 2021 року № 2751 та від 22 грудня 2021 року № 2768 (щодо перегляду структур тарифів АТ «КИЇВГАЗ», ПРАТ «ТЕРНОПІЛЬМІСЬКГАЗ»).

8. Схвалити проєкти постанов НКРЕКП про затвердження планів розвитку газорозподільних систем на 2024 – 2033 роки газорозподільних підприємств:

1) ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» (ВІННИЦЬКОЇ ФІЛІЇ, ВОЛИНСЬКОЇ ФІЛІЇ, ДНІПРОВСЬКОЇ ФІЛІЇ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ФІЛІЇ, ЖИТОМИРСЬКОЇ ФІЛІЇ, ЗАКАРПАТСЬКОЇ ФІЛІЇ, ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ФІЛІЇ, КИЇВСЬКОЇ ФІЛІЇ, КРОПИВНИЦЬКОЇ ФІЛІЇ, КРИВОРІЗЬКОЇ ФІЛІЇ, ЛЬВІВСЬКОЇ ФІЛІЇ, МИКОЛАЇВСЬКОЇ ФІЛІЇ, РІВНЕНСЬКОЇ ФІЛІЇ, СУМСЬКОЇ ФІЛІЇ, ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ФІЛІЇ, ХАРКІВСЬКОЇ ФІЛІЇ, ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ФІЛІЇ, ЧЕРКАСЬКОЇ ФІЛІЇ, ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ФІЛІЇ та ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ФІЛІЇ);

2) ПРАТ «ГАДЯЧГАЗ»;

3) АТ «КИЇВГАЗ»;

4) ПРАТ «КРЕМЕНЧУКГАЗ»;

5) АТ «ЛУБНИГАЗ»;

6) АТ «ОДЕСАГАЗ»;

7) АТ «ПОЛТАВАГАЗ»;

8) ПРАТ «ТЕРНОПІЛЬМІСЬКГАЗ»;

9) ПРАТ «УМАНЬГАЗ»;

10) ПРАТ «ШЕПЕТІВКАГАЗ»;

11) ПРАТ «НГХП «СІРКА»;

12) ТОВ «ГАЗОВИК»;

13) ТОВ «ГАЗПОСТАЧСЕРВІС»;

14) ДП «КРЕМЕНЕЦЬКЕ УПРГ»;

15) ТЗОВ «СПЕКТРГАЗ».

9. Схвалити проєкт постанови НКРЕКП про затвердження змін до планів розвитку газорозподільних систем на 2023 – 2032 роки КРИВОРІЗЬКОЇ, ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ та ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ФІЛІЙ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ».


За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux